Tron vs Cardano: Salausvaluutan vertailu vuonna 2020

Tron vs. Cardano

Tron ja Cardano ovat kaksi tunnettua salaushanketta, ja tänään vertailemme kahta kolikkoa Tron vs Cardano -vertailussa.

Mikä on Cardano?

Cardano-logoCardano (ADA) on kolmannen sukupolven lohkoketju (Bitcoin on ensimmäisen sukupolven lohkoketju ja Ethereum toisen sukupolven lohkoketju). Se on ainutlaatuinen salaustilassa, koska se on kehitetty tieteellisen filosofian ja vertaisarvioidun akateemisen tutkimuksen avulla.

Cardanon loi Charles Hoskinson, an Ethereum perustaja, ja sen on kehittänyt japanilainen yritys – EMURGO yhteistyössä IOHK Vuonna 2015 alustan natiivi salaus, ADA, julkaistiin vuonna 2017, ja ensimmäisen kerroksen asetettu korkki oli 45 miljoonaa kolikkoa.

Jeremy Wood ja Hoskinson perustivat IOHK: n (Input Output Hong Kong), tutkimus- ja kehitysyhtiön, joka “on sitoutunut käyttämään blockchainin peer-to-peer -innovaatioita rakentamaan kaikille saatavilla olevia rahoituspalveluja”.

EMURGO on yritys, joka “kehittää, tukee ja inkuboi kaupallisia yrityksiä, jotka haluavat mullistaa teollisuutensa blockchain-tekniikan avulla”. Yhtiö toimittaa suurimman osan IOHK: n tutkimuksen rahoituksesta.

ADA-salausvaluutta on kehitetty tukemaan nopeita ja turvallisia tapahtumia sekä älykkäiden sopimusten käyttöönottoa.

Mikä on Tron?

tron logo pngTron on blockchain-pohjainen hajautettu protokolla, joka aikoo tarjota alustan ilmaiselle sisällön julkaisemiselle sekä hajautetulle tallennustekniikalle.

Projektin perusti Justin Sun, Peiwon perustaja, suosittu kiinalainen sosiaalinen sovellus, jolla on miljoonia käyttäjiä.

Protokollan avulla käyttäjät voivat vapaasti julkaista, tallentaa ja omistaa tietoja, ja heille maksetaan sisällöstä TRX: ssä, joka on tämän alustan natiivi salaus.

TRX lanseerattiin vuonna 2017 ERC-20-tunnuksena, mutta kesäkuussa 2018 lohkoketju käynnisti oman mainnetinsa ja siirsi kaikki tunnukset omaan ketjuunsa.

Sunilla on hyvät yhteydet Alibabaan ja Rippleen, ja hän on ollut esillä Forbesin Aasiassa julkaisemassa “30 Under 30” -lehdessä. Tronin perustaja on kuuluisa jatkuvasta verkkotoiminnastaan ​​Twitterissä ja sosiaalisessa mediassa, missä hän lähettää kaiken Troniin liittyvän uskonnollisesti.

Vaikka monet salaustekniikan ja yhteisön edustajat eivät hyväksy hänen hype-taktiikkaansa, hän onnistuu luomaan hypeä tuleville projekteille ja ilmoituksille.

Tron vs Cardano: Tilastot

Tron on tällä hetkellä 12. sijalla 951 226 769 dollarin markkina-arvon mukaan 24 kaupankäynnin volyymin ollessa 1 151 241 784 dollaria. TRX: n nykyinen hinta on 0,014265 dollaria. TRX: n kiertovirtalähde on 66.682.072.191 TRX yhteensä 99.281.283.754 TRX: stä.

Cardano sijoittuu tällä hetkellä 13. sijalle 935 401 060 dollarin markkina-arvon mukaan ja 24 kaupankäyntimäärän ollessa 30 994 032 dollaria. ADA: n nykyinen hinta on 0,036078 dollaria. ADA: n kiertovirtalähde on 25,927,070,538 ADA yhteensä 31,112,483,745 ADA: sta.

Sijoituksen suhteen ADA ja TRX ovat hyvin lähellä, vaikka voimme huomata, että päivittäisen kaupankäynnin määrän suhteen TRX on enemmän kauppaa.

Tron vs Cardano: Teknologia ja konsensus

TVMTronin lohkoketju käyttää TVM: ää (Tron Virtual Machine), joka on pohjimmiltaan Tronin versio Ethereum Virtual Machine (EVM) -sovelluksesta. TVM on kevyt kone, joka perustuu Turing complete -sovellukseen, joka myös toteuttaa kaistanleveyden käsitteen verkon ylikuormituksen estämiseksi.TRON käyttää Delegated Proof of Stake -konsensusmekanismia tai DPoS: ää.

DPoS on hajautettu yksimielisyysmekanismi, joka ei vaadi kaivostoimintaa, jossa TRX-omistajien haltijat panostavat ja äänestävät “superedustajasta”, jotka ovat TRON-lohkoketjun estäjiä, ja edustajat, jotka eivät tee työtä, menettävät asemansa.

Cardano perustuu Delegated Proof of Stake -protokollan muunnokseen nimeltä Ouroboros, joka mainostetaan ainoana PoS-protokollana, jolla on matemaattisesti todistettu turvallisuus.

Ouroboros on kehittänyt tutkijat Edinburghin yliopistosta, Connecticutin yliopistosta (IOHK) ja Tokion teknillisestä instituutista..

ADA: n sidosryhmät voivat myös “äänestää ja valita” edustajia, joiden tehtävänä on suorittaa heille lohkovahvistukset.

Vaikka ulkopuolelta katsottuna Cardano ja Tron näyttävät toimivan molemmat DPoS-konsensuksen parissa, Cardano on ponnistellut enemmän oman ainutlaatuisen konsensuksensa kehittämiseksi. Tämä tekee ADA: sta voittajan Cardano vs Tron -protokollavertailussa.

Cardano vs Tron: Ennusteet vuodelle 2020

Cardano-logoSiitä lähtien, kun Cardano tuli markkinoille, sen kehitystiimi on edistynyt merkittävästi. Monien suunnitelmien mukaan etenemissuunnitelmaan sijoittajat uskovat, että Cardano pystyy saavuttamaan 1 dollarin rajan vuonna 2020.

ADA on ainutlaatuinen kryptovaluutta, koska sen koodi kirjoitettiin alusta alkaen Haskell-ohjelmointikielellä, ja sillä on myös oma Proof of Stake -algoritmi Ouroboros. Nämä ominaisuudet tekevät siitä turvallisemman kuin muut PoS- ja DPoS-salaukset.

2020 odottaa ADA: n julkaisevan Goguen-päivityksen, joka mahdollistaa älykkäät sopimukset. Carando aikoo myös suunnitella IELE-nimisen virtuaalikoneen, joka muuttaa tulevien blockchain-projektien rakennetta.

tron-logoTRON on aiheuttanut kiistoja ja skandaaleja salausmaailmassa useista syistä. Projektia syytettiin sekä heidän valkoisen kirjansa että koodinsa (väitetysti Ethereumilta) plagioinnista, ja äskettäin TRONin toinen perustaja nuhteli hanketta liian keskitetyksi.

Todettiin myös, että 27 ylimmällä edustussolmulla on yli 170 miljoonaa TRX-ääntä, joista suurin osa on TRONin hallinnassa..

TRON-kehittäjät ovat suunnitelleet etenemissuunnitelmansa 10 vuotta etukäteen, mikä herättää huolta siitä, kuinka joukkue pystyy saavuttamaan tavoitteensa.

Tron on siirtänyt keskittymisensä kohti tulemista dapp-alustaksi, ja ekosysteemin kehittäjien ja sovellusten määrä kasvaa edelleen.

Analyytikot ovat tehneet laskevia ennusteita Tronille vuonna 2020 eivätkä odottaneet sen ylittävän 0,02 dollarin rajan.

Tron vs Cardano: tuomio

Teknisestä näkökulmasta Cardanolla on koottu tiimi, joka koostuu kehitys- ja koodausasiantuntijoista, jotka varmistavat projektin hitaan mutta tasaisen etenemisen.

Tron on aktiivisempi online-läsnäolon suhteen ja on enemmän yhteydessä yhteisöönsä.

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 3. marraskuuta 2018, ja se on päivitetty kokonaan sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 7. tammikuuta 2020..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me