Disse er de mest givende XRP-vandhaner i juni 2020

XRP-prisforudsigelse

I dag præsenterer vi en liste med nogle af de mest givende XRP-vandhaner, du kan bruge i juni.

XRP-vandhaner er enkle, nemme og gratis metoder til folk, der er nye i krypto, der ønsker at tjene gratis XRP. På disse websteder skal du udføre en række enkle opgaver, såsom at kaste terninger, trykke på en knap, udfylde en captcha, udfylde en undersøgelse osv. For at generere gratis XRP.

Folk skal huske på, at de kun kan lave små fraktioner på XRP-vandhaner.

Du bliver nødt til at eje en XRP-tegnebog, så du kan linke adressen til vandhanen og modtage dine midler. Det er værd at nævne, at du bliver nødt til at indbetale 20 XRP for at aktivere enhver XRP-tegnebog.

XRP-vandhaner og lotterier tjener indtægter gennem annonceindtægter, såsom betaling pr. Indtryk, betaling pr. Klik eller andre pay-per-x-ordninger. Dette er grunden til, at du vil se mange reklamer over hele deres hjemmesider og deaktivere din annonceblokering, hvis du vil bruge vandhanen.

I skrivende stund handlede XRP til $ 0,198521 ifølge data leveret af crypto tracker-webstedet, CoinMarketCap.

CoinFaucet.io

CoinFaucet er en af ​​de første XRP-vandhaner, der blev lanceret i oktober 2017. På grund af det enkle at bruge og det enkle system er det en af ​​de mest populære og brugte kryptohaner i dag. Siden har indtil videre 622.478 registrerede brugere, 49.798.200 spillede spil og 16.734.800 Ripple givet til brugerne.

Du kan gøre krav hvert 60. minut eller spille et ligetil spil for at tjene gratis XRP. Tilfældigt belønnes flere brugere med $ 300 bare for at klikke på en knap. For ekstra terningkast kan du klikke på de sponsorerede links, der sender en daglig bonusrullekode på Twitter.

Tilbagetrækning fra stedet sker på et øjeblik i modsætning til andre XRP-vandhaner, der kræver, at brugerne venter i en bestemt periode, før deres midler krediteres. CoinFaucet-brugere modtager deres XRP straks efter at have nået det mindste tilbagetrækningsbeløb, som er 1 XRP. Der opkræves ingen gebyrer, når du udbetaler.

Hvis du henviser nye brugere til CoinFaucet, vil du drage fordel af en betydelig henvisningsbonus på 50% af det, de tjener. Du kan foretage ubegrænsede henvisninger til webstedet.

CoinFaucet har sociale mediekonti, der er meget aktive og ofte udstationerer gratis kampagnekoder for ekstra ruller / spins, hvilket kan øge chancerne for en besøgende at vinde mere XRP.

Webstedet nævner i sin FAQ-sektion, at du kan oprette en XRP-tegnebog med Rippex.net og holde den offline, men du bliver nødt til at deponere 20 XRP for at aktivere den, hvilket kan tage et stykke tid med enhver vandhane.

Allcoins.pw

Allcoins.pw er en meget populær multi-crypto vandhane, der giver dig mulighed for at tjene gratis XRP ud over andre kryptovalutaer. Allcoins understøtter i alt 29 kryptovalutaer inklusive BTC, LTC, ETH, DASH, XMR, BCH, ZEC og ETC.

Krav kan fremsættes på webstedet hvert 300. sekund eller hvert 5. minut. Du kan tjene gratis XRP på Allcoins ved at løse captchas, spille spil (LuckyNumber, Dice, FreeRoll osv.), Browserdrift og SolveMedia. Der er også en auto-claim-funktion, som kan aktiveres for op til 3 kryptoer på én gang.

En anden måde at øge din XRP-saldo på er at udnytte deres livslang henvisningsprogram, hvor du kan få op til 25% af indtjeningen for de mennesker, du henviste til.

Når du har nået minimumsgrænsen på 2 XRP, kan du trække dig direkte tilbage til den Ripple-tegnebog, du linkede til vandhanen. Gebyret for udbetaling er sat til 0,10000000 XRP.

Allcoins.pw har modtaget gode anmeldelser på Bitcointalk-siden, hvor brugere roser funktionen, som giver dem mulighed for at kræve flere mønter på én gang. Ifølge brugerrapporter har XRP-udbetalingerne været konsekvente og hurtige, hvilket er et stort plus for et vandhane-sted.

Xcolander.com vandhane

Xcolander’s webstedet indeholder XRP-vandhaner samt en bred vifte af andre vandhaner til kryptoer som Tron (TRX), Stellar Lumens (XLM), Ethereum (ETH), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Litecoin (LTC) og andre.

Med denne vandhane kan du tjene gratis XRP gennem lotteri og væddemål. Webstedet indeholder også åbne statistikker for deres brugeres belønning og tilbagetrækning for at vise, at de er helt legitime.

Der kan fremsættes et krav hvert 15. minut, hvor brugerne kan fremsætte mellem 0,00155263 XRP og 1552,63000000 XRP pr. Krav.

Du bliver nødt til at nå et minimumsbeløb på 0,005 mønter for at trække dig ud af webstedet, og der opkræves ikke noget udbetalingsgebyr.

XRPFaucet.Info

XRPFaucet.Info er en velkendt XRP-vandhane, hvor besøgende kan gøre krav hvert 60. minut, og 30% af brugerne tjener op til 0,0015 af en XRP, mens 0,001% tjener op til 7 XRP. 65% tjener 0,0016 af en XRP, 3% modtager 0,005 af en XRP, 1,9% får 0,01 af en XRP, og 0,099% får 0,07. Brugere skal bare linke deres XRP-tegnebogadresse og udføre en captcha.

Husk, at du bliver nødt til at fremsætte et krav en gang hver 30. dag, da siden vil betragte din konto som inaktiv og lukke den og omfordele dine midler.

Webstedets hjemmeside viser alle de krav, der for nylig er fremsat på vandhanen, samt de øverste aktive brugere på webstedet.

Når du foretager en XRP-tilbagetrækning fra XRPFaucet.Info, skal du huske på, at nogle krypto-udvekslinger bruger en enkelt XRP-adresse til hver bruger og beder om et destinationsmærke, så husk at lægge dit XRP-destinationsmærke, når du udfører en tilbagetrækningstransaktion.

Konklusion

Selvom det er en gentagen opgave, er det en god måde at tjene et par mønter på for XRP-vandhaner til nye kryptoentusiaster, der ønsker at lære om XRP-transaktioner.

Fremhævet billede: coindesk.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me