DYP Tuottoviljelyprotokollien hyötyjen maksimointi

satoviljely

Jos haluat viedä DeFi-sijoitusstrategiasi seuraavalle tasolle, sinun on ymmärrettävä satoviljely ja mitkä alustat tarjoavat parhaat edut. Satoviljelystä on tullut yleinen piirre markkinoilla myöhään. Kuten minkä tahansa uuden tekniikan kohdalla, sinun on kuitenkin DYOR (tehtävä oma tutkimus) selvittääksesi, mitkä alustat tarjoavat parhaan ROI: n.

Mikä on satoviljely

Voit ajatella satoviljely panostuksen evoluutiona. Aikaisemmin käyttäjät käyttivät salausvaluuttansa vain vahvistaessaan tapahtumia Proof-of-Stake-verkoissa. Pian tästä strategiasta kehittyi muita osuuksia, kuten maksuvalmiuspooleja ja maataloutta. Nykyään käyttäjällä on monia syitä omistaa salauksensa. Yksi suosituimmista syistä on satoviljely.

Tuottoviljely vs. panostus

Kuulet usein termien staking ja maanviljelysvaihtoehdot. Erityisesti tämä on väärin. Kriittinen ero panoksen ja satoviljelyn välillä on APY ja lukitusjaksot. Tuottoviljely tuottaa pienemmän APY: n kuin salauksen kiinnittäminen useimmille alustoille. Panostusaltaat vaativat kuitenkin paljon pidemmän lukituksen kuin satoviljely. Useimmissa tapauksissa viljelijöillä on lyhyet lukitusvaatimukset, jos sellaisia ​​on. Tästä syystä on yleistä, että viljelyprotokollat ​​ottavat käyttöön jonkinlaisen ennenaikaisen vetäytymisen seuraamuksen, joka estää käyttäjiä polkemasta viljelyalueen tunnuksia välittömästi.

Kuinka satoviljely toimii

Tuottoviljely toimii samalla tavalla kuin salaus. Erityisesti sinun on hyväksyttävä jonkinlainen lukitus ja talletettava kryptovaluuttasi viljelyaltaaseen. Nämä varat ovat sitten käytettävissä uusille projekteille tai muille käyttäjille alustasta riippuen. Erityisesti saat palkkioita uima-altaan rahakkeista. Pool-rahakkeiden arvo voi nousta, kun lisää likviditeettiä tulee viljelyprotokollaan. Näin ollen voit ansaita ylimääräisiä sijoitetun pääoman tuottoprosentteja, kun tämä tapahtuu.

Markkinoilla on tällä hetkellä pari erityyppistä satoviljelyprotokollaa. Suosituin maatalouden muoto on hajautettu luotonanto. Tässä skenaariossa suostut lukitsemaan rahoituksesi maatalouden uima-altaaseen, jota muut käyttäjät voivat sitten lainata.

Nämä lyhytaikaiset lainat maksetaan korkoineen. Tämä takaisinmaksu palautuu pooliin ja lisää sen likviditeettiä entisestään. Poolin rahakkeiden arvo puolestaan ​​nousee. Nämä järjestelmät yhdistävät innokkaasti kaikki käyttäjien varat viljelyaltaassa. Tämä strategia takaa, että luotonantajat saavat lainansa takaisin hyvissä ajoin riippumatta siitä, täyttääkö lainanottaja velvollisuutensa.

Tuottoviljelyn edut

Tuottoviljely on niin suosittua, koska se tuo markkinoille merkittäviä etuja. Ensinnäkin se on helppo tehdä. Et tarvitse teknistä ymmärrystä useimmissa tilanteissa. Tästä syystä se on paljon turvallisempaa kuin uusien käyttäjien kauppa. Sen lisäksi, että tutkitaan sen alustan etuja, jolla aiot käydä kauppaa, sinun on vain ymmärrettävä lukitusaika ja palkkiot.

Koska riskejä on vähemmän ja riippuvuus sijoittajan toiminnasta on yleistä, tuottoviljely tarjoaa sijoittajille johdonmukaisempia etuja kaupankäyntiin verrattuna. Lisäksi satoviljely on osoittautunut tarjoavan korkeamman sijoitetun pääoman tuottoprosentin uusille käyttäjille verrattuna kaupankäyntiin. Miksi viettää viikkoja yrittäessäsi oppia kaupankäyntistrategioita, kun voit yksinkertaisesti viljellä salaustasi ja alkaa ansaita palkintoja tänään.

Tuottoviljelyn riskit

On tärkeää mainita, että satoviljely ei ole täydellinen. On joitain riskejä, joista käyttäjien tulisi olla tietoisia ennen kuin he osallistuvat näihin verkkoihin. Ensinnäkin sinun on varottava huijareita, jotka lupaavat mahdottomia maksuja. Jos ROI kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se on.

Käänteisesti sinun on myös oltava tietoinen maton vetämisestä. Matto vetää, kun yritys poistaa kaiken likviditeettinsä poolista ilmoittamatta siitä etukäteen käyttäjille. Valitettavasti matonvetot ovat aivan liian yleisiä markkinoilla ja jättävät sijoittajat pitämään laukkua.

Inflaatio on merkittävin satoviljelyalustojen riski tällä hetkellä. Inflaatio-uhat ovat välitön markkinoilla johtuen viljelyaltaiden toiminnasta. Muista, että joka kerta, kun joku lisää likviditeettiä pooliin, annetaan enemmän rahakkeita. Ongelmana on, että nämä merkinnät ovat alkaneet vääristää kysynnän ja tarjonnan tasapainoa. Nämä liikkeeseenlaskut puolestaan ​​vaikuttavat negatiivisesti näiden rahakkeiden markkina-arvoon.

DYP esittelee deflaation DeFi-protokollan

DeFi-tuotto-protokolla kehittäjät ovat saattaneet löytää parhaan tavan torjua satoviljelyn suurinta vihollista uudella deflaatiohallintorakenteellaan. Toisin kuin kilpailussa, DYP integroi erilaisia ​​deflaatioprotokollia tunnisten arvojen ylläpitämiseksi.

Esimerkiksi verkko muuntaa DYP-tunnukset automaattisesti ETH: ksi päivittäin. Tämä strategia vähentää DYP: n tarjontaa ja vahvistaa sen arvoa. Lisäksi DYP on ensimmäinen DeFi-foorumi, jonka avulla voit panostaa DeFi-rahakkeita ja saada palkkiosi ETH: ssä. Molempien järjestelmien tavoitteena on vähentää liikkeessä olevia DYP-koodeja ja vahvistaa verkon taustalla olevaa lohkoketjua, Ethereumia.

DYP-tuotonviljely

DYP tukee useita viljelyaltaita tällä hetkellä. DYP / ETH: lle, DYP / USDC: lle, DYP / USDT: lle ja DYP / WBTC: lle on tehty automatisoituja satoviljelysopimuksia. Mikä parasta, viljelymaksusi palaa takaisin yhteisöön, koska ne syötetään maksuvalmiuspooliin.

DYP-tunnuksen käyttö

DYP-tunnuksella on tärkeä rooli verkossa. Tämä tunnus toimii ensisijaisena hallintotunnuksena. Käyttäjät voivat äänestää verkon ongelmista, kun heillä on DYP-tunnuksia. Mitä enemmän omistat DYP: tä, sitä enemmän painoa sinulla on verkkopäivitysten, lisättyjen poolien tai maksumuutosten hyväksymisessä tai epäämisessä.

Todellinen hallinto

Joka päivä DYP: n deflaatioprotokollan valmistumisen jälkeen yhteisön on päätettävä, mitä tehdä muuntamattomille DYP-tunnuksille. Yhteisön jäsenet äänestävät siitä, poltetaanko nämä rahakkeet vai jaetaanko ne uudelleen likviditeettipoolien kautta. Tällä tavoin DYP-käyttäjillä on enemmän sananvaltaa verkon suuntaan ja projektin tunnusarvoon.

DYP – Kaikki tuotot eivät ole tasa-arvoisia

DYP ottaa kakun käytön helppouden ja yhteisön osallistumisen suhteen. Heidän deflaatiohallintamallinsa on ensimmäinen markkinoilla. Jos tämä onnistuu, voit odottaa tämän deflaatiohallintamallin käyttävän laajaa käyttöä eteenpäin. Toistaiseksi DYP-käyttäjät nauti terveistä ROI: ista kiitos heidän kyvystään suojata projektin tunnusarvo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me