DeFi-tuottoprotokolla (DYP) eliminoi valaiden aiheuttamat häiriöt

DeFi-tuotto-protokolla

DeFi Yield Protocol (DYP) on uudentyyppinen DeFi-alusta, joka pyrkii muuttamaan tapaa ansaita Ethereumin älykkäiden sopimusten likviditeetin avulla. Tämän seuraavan sukupolven alustan kehittäjät ovat innokkaita esitellä useita manipulointia estäviä ominaisuuksia, joilla poistetaan valaiden kaappaamisen riski. Nämä järjestelmät auttavat varmistamaan, että verkon likviditeetistä saadut edut jaetaan oikeudenmukaisesti kaikille osallistujille.

DeFi Yield Protocol (DYP) -edut

DYP tuo sektorille useita keskeisiä etuja, jotka auttavat uusia ja kokeneita sijoittajia saamaan korkeamman sijoitetun pääoman tuottoprosentin. Tässä ovat merkittävimmät ominaisuudet, jotka varmasti houkuttelevat sijoittajia.

Anti-manipulointi

DYP: n ytimessä on halu tarjota kaikille verkon käyttäjille kohtuullinen mahdollisuus ansaita palkintoja. Ei ole mikään salaisuus, että valaat voivat tuhota markkinat. Täydellinen esimerkki viimeaikaisesta valasinterferenssistä on Sushi Swap -fiasko. Valitettavasti perustaja vaihtoi kaikki merkkinsä Ethereumille ja kaatui projektin arvo sekunneissa. Juuri tämän tilanteen DYP pyrkii poistamaan.

Pyrkiessään poistamaan nämä ongelmat, kehittäjät loivat järjestelmän, joka varmistaa oikeudenmukaisuuden alustan varojen hallinnassa. Vaikuttavasti tämä protokolla toimii sekä symbolisena hintavakausmekanismina että integroijana manipuloinnin vastainen ominaisuus.

Ansaitse Holvi

DYP esittelee Earn Vault -protokollan, joka jakaa 75% voitoista likviditeetin tarjoajille. Loput 25% menee token takaisinostojärjestelmään, joka on suunniteltu lisäämään likviditeettiä ja ylläpitämään merkkihintojen vakautta. Joka päivä kello 00.00 UTC älykäs sopimus yrittää automaattisesti muuntaa 276480 DYP: n ETH: ksi.

Jos se jostain syystä ei ole mahdollista, koska DYP: n hintaan vaikuttaa yli -2,5, järjestelmä käy kauppaa DYP: n enimmäismäärällä, jotta tunnuksen arvo ei laske. Sieltä jäljellä oleva summa jaetaan seuraavina päivinä.

Läpinäkyvyys

DYP-palkkiot jaetaan automaattisesti likviditeetin tarjoajille. Alusta poistaa kaiken ihmisen toiminnan. DYP-älykkäät sopimukset tarjoavat oikeudenmukaisen ja avoimen jakelun verkon osallistujille. Lisäksi koko verkko perustuu hajauttamiseen. Käyttäjät saavat mahdollisuuden äänestää tärkeistä päivityksistä hallintojärjestelmän kautta.

Maksimaalinen turvallisuus

DYP painottaa digitaalista turvallisuutta. Alusta takaa koodauksen vakauden hakkereita vastaan ​​tarkastamalla säännöllisesti älykkäät sopimukset ja järjestelmäkäytännöt. Viallinen koodaus on jo maksanut DeFi-sijoittajille miljoonia. DYP-käyttäjät saavat ylimääräisen luottamuksen näiden tarkastusten ansiosta.

Kuinka DeFi Yield Protocol (DYP) toimii?

DYP on DeFi-verkko, joka on rakennettu Ethereumin lohkoketjun päälle. Ethereum on maailman suurin DeFi-lohkoketju. Kehittäjät hyödyntivät Ethereumin koko potentiaalin. Erityisesti DYP rakennettiin hyödyntämällä useita suosittuja ohjelmointikieliä, kuten HTML5, CSS3, Bootstrap ja Solidity.

DYP-kaivosallas

Vaikuttavasti DYP-kaivosalueen osallistujat saavat 10% bonuksen uima-altaan ansaitsemista kuukausituloista. Kehittäjät aikovat käynnistää tämän altaan viidellä miljoonalla DYP-tunnuksella. Nämä rahakkeet on jaettava kaivostyöläisille kannustimena liittyä altaaseen alustan käynnistämisen jälkeen.

Erilaisia ​​altaita

Osana heidän osallistavaa strategiaansa DYP esittelee tuki monille panostusaltaille, mukaan lukien DYP / ETH, DYP / USDC, DYP / USDT ja DYP / WBTC POOL. Tämä valinta varmistaa, että käyttäjillä on aina arvokas likviditeetti, kun he haluavat käydä kauppaa omaisuudellaan. Tuntevat sijoittajat voivat jopa sijoittaa useita pooleja maksimoidakseen tuotonsa alustalla.

Tuotto viljely

DYP-käyttäjät voivat sijoittaa salausvaransa ansaitakseen DYP: n automatisoidulla satoviljelysopimuksella. Tuottoviljely on toinen suosittu DeFi-protokolla, joka löytää tiensä useimpiin huippuluokan alustoihin. Tuottoviljely poistaa pankit luoton yhtälöstä ja korvaa ne hajautetulla käyttäjäverkolla.

Kun tuot maatilallesi salauksesi, suostut lukitsemaan omaisuutesi älykkäisiin sopimuksiin, joita kutsutaan myös likviditeettipooleiksi. Näiden poolien päätarkoitus on antaa muille salauksen käyttäjille mahdollisuus ottaa lyhytaikaisia ​​lainoja. Lainanottajat maksavat sitten lainat korkoineen. Kaikki voittopalautteet korkoa ansaitsevaan likviditeettipooliin. Tämä puolestaan ​​tuottaa vielä enemmän voittoja.

Yksi tuotto-maatalouden parhaista osista on se, että sillä ei ole välttämättä väliä milloin lainasi maksetaan takaisin. Maksuvalmiuspooli ansaitsee niin paljon voittoa, että sinulle maksetaan takaisin ajoissa riippumatta siitä, milloin lainasi maksetaan takaisin. Muita voittoja ja uutta likviditeettiä käytetään varmistamaan oikea-aikainen takaisinmaksu.

DYP-tunnus

DYP-tunnus on ERC-20-pohjainen digitaalinen omaisuus, joka toimii verkon päähallinta- ja apuohjelmatunnuksena. Tunnusta voidaan käyttää maksamaan maksuja, osallistumaan pooliin, lähettämään ja vastaanottamaan maksuja sekä äänestämään tärkeistä verkkopäivityksistä. Lisäksi kaikki palkkiot maksetaan DYP-tunnuksina.

ERC-20-tunnuksilla on laaja valikoima yhteentoimivuutta salausalalla. Näillä tunnuskäyttäjillä on käytössään erilaisia ​​lompakoita, vaihto-ohjelmia, pelejä ja muita ainutlaatuisia taloudellisia työkaluja. Nykyään liikkeessä on yli 200 000 ERC-20-rahaketta, ja enemmän syötetään viikoittain.

Hallinto

DYP: ssä on hajautettu hallintajärjestelmä, jonka avulla säännölliset käyttäjät voivat osallistua alustan kehityksen suuntaan. Päivitykset, uudet merkkilisäykset ja DYP-tunnuspalkkioiden jakaminen tai polttaminen ovat kaikki asioita, joista käyttäjät äänestävät.

DeFi-tuotto-protokollan (DYP) ennakkomyynti ja tunnusten myynti

DYP-tunnuksen myynti on parhaillaan käynnissä. Erityisesti foorumi myi jo 570 000 DYP-rahaketta (2821,71 ETH) sallittujen luettelossa. & Ennakkomyynti. Tämä varhaisen osallistumisen taso osoittaa suuria kiinnostuksia markkinoilla. Vähimmäismäärä osallistua DYP: n joukkoihin on 0,5 ETH ja enimmäismäärä 100 ETH.

DeFi-tuottoprotokolla (DYP) – DeFin periaatteiden noudattaminen

DYP: n käyttöönotto manipuloinnin vastaisena protokollana auttaa edistämään DeFi: n yleistavoitetta, poistamaan keskitetyt valtuudet rahoituksesta ja jakamaan voitot käyttäjien kesken. DYP saavuttaa tämän tavoitteen innovatiivisella poolipalkkioiden jakamis- ja merkkivakausjärjestelmällä. Näistä syistä DYP: n tulee varmasti nähdä lisää hyväksymistä tulevina kuukausina.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me