Kuinka ostaa Ethereumia luottokortilla

Osta Ethereum luottokortilla

Ethereum on yksi markkinoiden suosituimmista ja vaihdetuimmista kryptoista. Tämän päivän oppaassa kerromme, kuinka voit ostaa Ethereumia luottokortillasi.

Osta Ethereum Coinbasella

Coinbase on yksi salausmaailman parhaista pörsseistä, joka tukee myös Ethereumin ostamista kortilla.

Ethereumin ostamiseksi sinun on ensin rekisteröidyttävä tilille Coinbasessa. Sinun on myös annettava henkilötodistuksesi KYC- ja AML-tarkoituksiin. Vahvistuksen jälkeen voit valita talletustavan, joka tapauksessamme tapahtuu luotto- tai maksukortilla.

Tämän jälkeen Coinbase vahvistaa luotto- tai maksukorttisi lähettämällä kaksi pientä testimaksua, minkä jälkeen voit ostaa Ethereumia luottokortillasi.

ETH: n ostaminen täältä on kuin minkä tahansa muun salauksen yhteydessä; syötät ostettavan summan ja valitset maksuvaihtoehdoksi Kortti. Kun prosessi on saatu päätökseen, Ethereum on hyvitettävä tilillesi muutamassa minuutissa.

Coinbasella on 3,99% maksu kaikista luotto- ja maksukorttiostoksista.

osta Ethereum Coinbasesta

Vaiheittaiset ohjeet:

 1. Mene Coinbase-sivustolle ja napsautaKirjaudu“;
 2. Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi.
 3. Valitse luottokortti maksuvaihtoehtona;
 4. Lähetä kuva passistasi, henkilöllisyystodistuksestasi tai ajokortistasi.
 5. Siirry Osta / myy-välilehteen ja valitse, kuinka paljon Ethereumia haluat ostaa;
 6. Napsauta “Osta”.

Osta Ethereum CEX.io: lla

CEX on toinen vakiintunut salausvaihto, joka tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden ostaa Ethereumia luottokorteilla. Palvelulla on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä sekä työpöydällä että mobiilimuodossa, ja se on saatavana useiden maiden, myös eräiden Yhdysvaltojen, käyttäjille.

Yhtiöllä on sekä välityspalvelu (osta suoraan pörssistä) että kaupankäyntialusta (sopii edistyneemmille käyttäjille), mutta ensimmäisillä palkkiot näyttävät korkeammilta, koska ne on jo sisällytetty valuuttakurssiin, kun taas kaupankäynnin kohteena alustalla sinulla on paremmat valuuttakurssit.

Kun olet rekisteröitynyt ja vahvisti henkilöllisyytesi CEX: ssä, valitse luottokorttisi maksuvaihtoehdoksi. CEX voi viedä luottokorttisi jopa 48 tuntia, ja sen jälkeen voit ostaa Ethereumin heti. Kortin vahvistamiseksi sinun on annettava itsellesi kortti, mutta sinun on oltava varovainen antamalla riittävän tai muuten sinun on otettava toinen.

CEX perii luottokorttitalletuksista 3,5% + 0,25 dollaria / 0,20 puntaa kulut korolla 3,80 dollaria / 2,90 puntaa kortin nostamisesta (1,2 prosentin lisäksi luottokortin nostosta). Muista, että CEX: llä on myös 7%: n hallintokulu, joka lisätään sivustolla tarjottuun Ethereumin valuuttakurssiin. Sinun on kiinnitettävä huomiota, joten palkkiot eivät ylitä enempää kuin sinulla on varaa.

osta Ethereum CEX.io: lla

Vaiheittaiset ohjeet:

 1. Mene CEX.io ja avaa tili;
 2. Valitse luottokorttimaksutapa;
 3. Anna korttitietosi;
 4. Lataa henkilöllisyytesi vahvistamiseksi 2 kuvaa: selfie pankkikortillasi ja valokuva pankkikortistasi ja henkilöllisyystodistuksestasi;
 5. Siirry kohtaan “Osta / myy” ja napsauta Ethereum;
 6. Valitse ostettavan ETH: n määrä;
 7. Valitse Osta.

Osta Ethereum eToron kanssa

eToro on salausvaihto, joka mahdollistaa helpot ostokset. Voit ostaa Ethereumin luottokortillasi muutamassa minuutissa, koska rekisteröintiprosessi eTorossa on helppoa ja nopeaa. Yhdysvalloissa asuvat käyttäjät eivät voi käyttää alustaa, joten tarkista ensin, tukeeko maasi palvelua.

Jotta voit käydä kauppaa eTorossa, sinun on täytettävä lyhyet tunnista asiakkaasi (KYC) ja rahanpesun vastaiset (AML) vaatimukset. Sinun on toimitettava muutama asiakirja, joka vahvistaa henkilöllisyytesi. Eteritalletukset luottokortilla ilman KYC: n ja AML: n suorittamista ovat mahdollisia, mutta milloin sinua vaaditaan todistamaan henkilöllisyytesi nostettaessa.

Kaupankäynnissä voit myös asettaa rajoituksia, kuten “stop loss” ja “take profit”, joiden avulla voit määrittää, millä arvolla kaupan tulisi päättyä.

eToro ei veloita käyttäjiltä maksuja ostaessaan Ethereumia luottokortilla.

eToro

Vaiheittaiset ohjeet:

 1. Siirry eToro-sivulle ja rekisteröidy tili;
 2. Talleta varat luottokortillesi siirtymällä näytön vasemmalla puolella olevaan painikkeeseen;
 3. Valitse, kuinka paljon haluat tallettaa ja missä valuutassa;
 4. Kun talletuksesi on tehty, saat hyvityksen tilillesi hetkessä;
 5. Valitse, kuinka paljon haluat käyttää, ja napsauta alareunassa olevaa avointa kauppaa.
 6. Valitse, kuinka paljon ETH: ta haluat ostaa;
 7. Osta ETH.

Vedä Ethereum lompakkoon

verkkolompakko

Varmista, että kun ostat Ethereumin luottokortillasi, siirrä varat välittömästi omaan lompakkoon. Kolikoiden jättäminen vaihto-lompakkoosi tekee niistä alttiita hakkeroinnille, tai saatat menettää ne, jos vaihto lakkaa yhtäkkiä.

Sinun on lähetettävä rahakkeet Ethereum-lompakko-osoitteeseesi. Ethereumia tukee useita lompakotyyppejä, olipa se sitten työpöytä, mobiili, laitteisto jne. Voit lukea artikkeliamme saadaksesi lisätietoja Ethereumin lompakoista. Osoitteesi näyttää pitkältä merkkijonolta kirjaimia ja numeroita, jotka voit luoda Ethereum-lompakostasi.

Ethereumin peruuttaminen

 1. Siirry vaihtotilillesi ja siirry Nosta-osioon;
 2. Valitse lompakko, josta vedät (tässä tapauksessa ETH-lompakkosi);
 3. Valitse peruuttaminen salauslompakkoosi;
 4. Anna ETH-lompakon osoite;
 5. Syötä summa, jonka haluat nostaa (mieluiten koko summa);
 6. Napsauta peruutuspainiketta;
 7. Odota, että varat hyvitetään lompakkoosi.

Johtopäätös

Tämä on ollut oppaamme Ethereumin ostamisesta luottokortilla. Ei ole välttämätöntä, että käytät ehdotettuja pörssejä ETH: n ostamiseen, mutta yleinen prosessi on sama, jos sinun pitäisi valita muut kaupankäyntialustat.

Esillä oleva kuva: congtienao.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me