Maailman suosituimmat kryptovaluutan vaikuttajat sosiaalisessa mediassa vuonna 2020

Cryptocurrency- ja blockchain-globaalin käyttöönoton edistäminen on kasvussa, ja 2019 on ollut varsin innovatiivinen kahdelle nousevalle tekniikalle. Kun otamme ylikuormitusvaihteen käyttöön vuoteen 2020 mennessä, on tärkeää tunnistaa merkittävien kryptovaluutan vaikuttajien läsnäolo, jotka pyrkivät jatkuvasti varmistamaan, että tällä alalla edistytään paremmin.

Mutta kuka on salausvaikuttaja? No, useat tekijät muodostavat vaikuttajan salauksen ja lohkoketjun tilassa. Omistamansa digitaalisen omaisuuden osan lisäksi on tärkeää tarkastella heidän rooliaan teollisuudessa, miten he houkuttelevat seuraajia sosiaaliseen mediaan, viestejensä laatua ja yleistä toimintaa.

Lisäksi kryptovaluutan vaikuttajat jakautuvat eri tasoihin, aina mikroista makro-vaikuttajiin. Nämä henkilöt harjoittavat toimintaa, joka antaa käsityksen salaustilan nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Seuraavat ovat tärkeimpiä salausvaikuttajia, joita on seurattava sosiaalisessa mediassa vuonna 2020.

John McAfee

John McAfee

namecoinnews.com

John McAfee on teknikko, jolla on poikkeukselliset taidot ja yksi salausalueen merkittävimmistä pilareista. McAfee erottuu ensimmäisen virustorjuntaohjelmiston edelläkävijänä, mikä vahvistaa hänen innostustaan ​​kyberturvallisuudesta. Salausvaluutta- ja blockchain-teollisuudessa hän on viranomaisen ääni, joka tarjoaa informatiivisia viestejä sosiaalisen median alustoilla.

Tällä hetkellä hän on MGT Capital Investmentin toimitusjohtaja. Yhtiö muutti pelaamisesta kyberturvallisuuteen ja kryptovaluuttakaivokseen. Tämän lisäksi McAfee on Luxcore-salausyrityksen toimitusjohtaja, joka toimittaa yritysratkaisuja. Lisätietoja John McAfeesta on saatavissa hänen virkamiehellään verkkosivusto.

Vitalik Buterin

Vitalik Buterin

blog.liquid.com

Venäjän ja Kanadan tietokoneohjelmoija ja kirjailija, Vitalik Buterin, On Ethereum perustaja. Hän perusti myös Bitcoin Magazinen, joka toimittaa päivittäisiä uutisia Bitcoinista ja koko salaustilasta. Aktiivinen käyttäjä sosiaalisessa mediassa Vitalik osallistuu paljon salaustilaan, vaikka hän on vain 25-vuotias.

Buterin on voittanut useita palkintoja ja tunnustuksia, kuten Thiel Fellowship -palkinnon vuonna 2014 ja World Technology Award -palkinnon IT-ohjelmistokategoriassa vuonna 2014. Hän tunnetaan pääasiassa työstään Ethereum-alustalla, jonka avulla kehittäjät voivat luoda hajautettuja sovelluksia. Lisätietoa Vitalik Buterinista ja hänen työstään on saatavana häneltä virallinen nettisivu.

Marc Andreessen

Marc Andreessen

brandknewmag.com

Marc Andreessen on sijoittaja ja yrittäjä salaustilassa. Hänen läsnäolonsa tuntuu pääasiassa Crypto Twitter -alustalla, jossa hän yhdistää käytännön tietonsa taloutta ja ohjelmistoja lohkoketjuun ja salaukseen. Andreessen käynnisti jopa 300 miljoonan dollarin riskipääoman salausyrityksille.

Roger Ver

Roger Ver

coindesk.com

Ver, joka tunnetaan yleisesti nimellä “Bitcoin Jesus”, on yksi Bitcoinin edelläkävijöistä, joka on varhainen käyttöönottaja ja sijoittaja johtavassa kryptovaluutassa. Ver on aktiivinen molemmissa Viserrys ja edelleen YouTube, missä hän toimittaa perusteellisen salauksen kommentin keskittyen Bitcoiniin (BTC) ja Bitcoin Cashiin (BCH).

Ver perusti Bitcoin-säätiön, ja vuonna 2017 hän oli kiihkeä tukija Bitcoin-kovahaarukalle, joka johti Bitcoin Cashin (BCH) luomiseen. Kuitenkin vuonna 2018 Ver vastusti kiivaasti Bitcoin Cash -jakoa, joka johti Bitcoin SV: hen.

Andreas M.Antonopoulos

Andreas M.Antonopoulos

mbnsolutions.com

Andreas Antonopoulos on lohkoketjun ja kryptovaluutan kirjoittaja, joka sementoi hänen asemansa yhtenä aikakauden kryptovaluutan vaikuttajista. Hänen kirjansa keskittyvät pääasiassa blockchainiin ja kryptovaluuttoihin, ja hän kulkee voimakkaasti Twitterissä. Hänen suosittu podcast-ohjelmansa “Let’s Talk Bitcoin” ja hänen YouTube kanava houkuttelee valtavasti seuraajia.

Kreikan ja Ison-Britannian Bitcoin-asianajaja on myös Chief Key Officer Third Key Solutions -liitännäisalalla, joka tarjoaa salausliittyvää startup-yritystä, joka tarjoaa konsultointi- ja salausavainten hallintaratkaisuja sekä yrityksille että yksittäisille kryptovaluuttojen sijoittajille.

Kryptovaluutan vaikuttajat Facebookissa

Kuten aiemmin todettiin, kryptovaluutan vaikuttajat jakautuvat eri luokkiin. Jopa sosiaalisessa mediassa vaikuttajat ovat aktiivisia eri alustoilla. Jotkut ovat aktiivisia Twitterissä, kun taas toiset tarjoavat enemmän Facebookissa, YouTubessa ja LinkedInissä.

Salausvaikuttajat Facebookissa sisältävät seuraavat:

Don Tapscott

Don Tapscott

http://dontapscott.com/

Blockchain Revolutionin kirjoittaja on myös Blockchain Research Institute -yrityksen perustaja. Tapscott on aktiivinen lähes kaikilla sosiaalisen median alustoilla. Hän erottuu kuitenkin Facebookista, jossa hänellä on ollut valtava seuraaja yli sadasta tuhannesta tilaajasta. Jos olet kiinnostunut kryptovaluutta- ja blockchain-uutisista, liity hänen luokseen Facebook-sivu. Vastaavasti löydät lisätietoja Tapscottista hänen virkamieheltään verkkosivusto.

Jen Buakaew

Jen Buakaew tunnetaan yleisesti nimellä Jenny blockchain-korttelissa, ICO-neuvonantaja ja salauksen harrastaja. Jenny komentaa yli 34 000 seuraajaa Facebook yksin. Hän on myös innokas puhuja kryptovaluutta- ja blockchain-tapahtumissa, joissa hän puhuu kokemuksistaan ​​maan tasolla, kun hän tapaa muita samanmielisiä salauksen harrastajia läntisen pallonpuoliskon ulkopuolella..

Tim Harford

Tim Harford

wikipedia.org

Tim on taloustoimittaja, jolla on laaja tuntemus blockchainista. Yleensä hän kirjoittaa terveellisiä analyysejä salaus- ja blockchain-uutisista ja tutkii, missä ne sopivat laajempaan kehykseen. Hän on aktiivinen Facebook ja muut sosiaalisen median alustat.

Nic Trades

Nic Trades Sillä on vahva tausta rahoituksessa, mukaan lukien osakkeet, valuuttakaupat ja hyödykkeet. Hänen päätoimintaansa kuuluvat kryptovaluutan kaupankäynti, tekninen analyysi ja käytännön vinkkejä. Nic toimii Facebookin lisäksi myös Twitterissä ja Instagramissa. Lisätietoja on myös hänen virkamiehestään verkkosivusto.

Brock Pierce

Brock Pierce

forbes.com

Brock Pierce on Blockchain Capitalin perustaja. Forbes nimesi kerran Brock Piercen yhdeksi salausvaraston rikkaimmista ihmisistä. Varhainen käyttöönottaja Pierce on aktiivisesti mukana kryptovaluutassa, lohkoketjussa ja lakkautetuissa alkuperäisissä kolikoissa (ICO)..

Viimeiset ajatukset kryptovaluutan vaikuttajista

Uudet salausaloitteet saattavat menettää helpon blockchain-rahoituksen otteen. Kuten salausvaikuttajat osoittavat, painopiste on kuitenkin lähinnä blockchain-tekniikan massamäärittelyssä ja sisällyttämisessä käytettävissä olevaan yritysinfrastruktuuriin.

Salausvaikuttajien luettelo on edelleen laaja ja monipuolinen, ja siinä on hahmoja eri puolilta maailmaa. Sijoittajat, teknologit, visionäärit ja päättäjät kaikkialta maailmasta ovat liittyneet salaustilaan. Vuoden 2020 lähestyessä salausyhteisö odottaa jännittävää vuotta, etenkin lohkoketjun ja kryptovaluutan sääntelyn ja joukkomääräisen käyttöönoton suhteen..

Esillä oleva kuva: adweek.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me