Aloittelijan opas Dogecoin-kaivostoimintaan

Dogecoin-kaivostoiminta

Dogecoin on ollut keskeisessä vaiheessa Elon Muskin johtamien hintatemppujen jälkeen. Monet ihmiset ovat yhä kiinnostuneempia tästä meemirahasta. Jos luet tätä teosta, se johtuu todennäköisesti siitä, että haluat myös osan siitä. Yksi tapa saada DOGE on kaivaa se. Onneksi tämä prosessi on helpompaa kuin luulet, ja tässä oppaassa näytämme sinulle tarkalleen, miten se tehdään.

Mikä on Dogecoin?

Dogecoin on kryptovaluutta, joka on suunniteltu viihdyttämään ihmisiä, kun he liikkuvat salausmaailmassa. Se luotiin Litecoinista kovalla työllä, mutta silti säilyttää Bitcoinin ydinominaisuudet. Itse asiassa Dogecoin-päivitykset perustuvat Bitcoinin parannusehdotuksiin, mikä tekee siitä melko turvallisen, koska Bitcoinin turvallisuus on vahvin kaikista kryptovaluutoista.

Vaikka kolikko luotiin huvin vuoksi, sen suosio on kasvanut vuosien varrella. Yksi syy tähän on Elon Musk, joka on twiitannut cryptocurrencyista viitaten siihen suosikkikryptoaan.

Vaikka Dogecoinia käytetään pääasiassa sisällöntuottajien kaatamiseen sosiaalisessa mediassa, kuten Reddit ja Twitter, voit myös vaihtaa sen muihin kryptovaluuttoihin, koska se on listattu useille huippupörsseille, mukaan lukien Binance, OKEx, ja Huobi Global.

Tekniset yksityiskohdat:

 • Markkinoiden tarjonta: Ääretön;
 • Nykyinen tarjonta: 128 441 150 198 (helmikuu 2021);
 • Estoaika: 1 minuutti;
 • Lohkopalkinto: 10000 lohkoa kohti;
 • Inflaatio: 5,2 miljardia DOGE vuodessa;
 • Vaikeusaste: 6 213 941,73;
 • Kaivosalgoritmi: DigiShield;
 • Vaikeuksien uudelleen kohdentaminen: jokaisen lohkon jälkeen;
 • Konsensusalgoritmi: Scrypt.

Vaatimukset Dogecoin-kaivokselle

Lähde: news.bitcoin.com

Dogecoinin louhinnassa on oltava muutama vaatimus. Tämä riippuu haluamastasi kaivostoiminnasta ja muista tekijöistä, mutta tässä ovat perusasiat, jotka sinun on aloitettava Dogecoin-kaivostoiminnan kanssa:

 • Internet-yhteys: Kaivostoiminta on mahdotonta ilman tätä;
 • Henkilökohtainen tietokone: Kaikki Windows-, OS X- tai Linux-käyttöjärjestelmät sopivat;
 • Kaivosohjelmistot;
 • Dogecoin-lompakko, joka tunnetaan myös nimellä Dogecoin Core Wallet.

Dogecoin Solo Mining

Dogecoin-kaivostoiminta voidaan tehdä kahdella tavalla, joista yksi on yksinkaivostoiminta. Tämä on tilanne, jossa kaivosmies päättää kaivaa yksin ja toimittaa kaikki laitteet ja hajautusvoiman. Heillä on myös koko lohkopalkkio itselleen – jos he pääsevät kaivamaan lohkon. Mutta on huomattava, että mahdollisuudet yksin kaivosmiehelle onnistuneesti kaivaa lohko ovat hyvin pienet verrattuna niihin, jotka kaivavat altaissa. Syy on yksinkertainen – altailla on enemmän hajautusvoimaa, koska jokainen jäsen lisää hajautusvoimaansa, joten he todennäköisesti kaivavat enemmän lohkoja kuin yksinlouhijat.

Yleisesti ottaen Dogecoinin soololouhinta ei ole kannattavaa pienessä mittakaavassa, mikä tarkoittaa, että menet joko isoksi tai menet kotiin. Nykyisessä muodossaan Litecoinin louhinta on paljon kannattavampaa kuin yksinomaan Dogecoinin louhinta, koska hash-prosentti on niin korkea, että siitä on melkein mahdotonta hyötyä..

Dogecoin-altaan kaivostoiminta

Tässä on toinen menetelmä Dogecoinin louhimiseksi. Tähän liittyy yhteinen ponnistus ja se onnistuu paljon todennäköisemmin. Tämä johtuu siitä, että kaikki uima-altaan jäsenet keräävät hajautusvoimaa, mikä tekee altaasta vahvemman kuin yksinmiinaajan. Kuitenkin, koska monet kaivostyöläiset ovat mukana, lohkopalkinnot jaetaan myös sen mukaan, kuinka paljon hajautusvoimaa kukin altaan jäsen tuottaa.

Tämä on suositeltava louhintamenetelmä niille, jotka ryhtyvät ensimmäistä kertaa Dogecoin-kaivostoimintaan. Tämä varmistaa, että he saavat korkeamman sijoitetun pääoman tuoton ja pitävät heidät riittävän motivoituneina jatkamaan.

Dogecoin-kaivoslaitteisto

Lähde: medium.com

Kaivostoiminta Dogecoin vaatii jonkin verran laitteistoa, joka sisältää seuraavat:

PC-suoritin: Jos sinulla on tietokone, joka on täysin vanhentunut tai melkein kuollut, on todennäköistä, että CPU: ta voidaan käyttää Dogecoinin louhintaan. On syytä huomata, että jos haluat lisätä kaivostehoasi, sinun on suojattava tietokonettasi, koska kaivos prosessorilla voi vahingoittaa sitä ylikuumenemisen takia. Tätä varten tarvitset GPU: n, joka on paljon tehokkaampi ja lisää mahdollisuuksiasi kaivostoimintaan tarpeeksi.

Scrypt ASIC Miner: Tämä on erittäin tehokas laite kryptovaluuttojen louhimiseen Scrypt-algoritmilla. Ne ovat myös melko kalliita laitteistoja, joten se on melko investointi. Esimerkkejä tästä laitteistosta ovat:

 • Innosilicon A2 -terminaattori;
 • Bitmain Antminer L3;
 • BW L21 Scrypt Miner.

Dogecoin-kaivosohjelmisto

Aivan kuten laitteistoa tarvitaan Dogecoinin louhintaan, myös työhön tarvitaan ohjelmisto. Käyttämäsi ohjelmiston valinta riippuu käyttämäsi laitteistotyypistä (CPU, GPU tai Scrypt ASIC Miners). Ohjelmistotyyppejä ovat:

Suorittimelle: On ilmainen ohjelmisto nimeltä CPUminer, jonka voit helposti asentaa, ja olet valmis menemään.

GPU: lle: Valittavana on useita grafiikkasuoritinohjelmistoja kokemustasosi ja muiden tekijöiden mukaan. GPU: t käyttävät yleensä CGmineria, mutta siellä on Easy Miner, joka soveltuu paremmin aloittelijoille, jotka käyttävät GPU: ta.

Scrypt ASIC Miners: Tämä on ihanteellinen ohjelmisto komentosarjapohjaisten kryptovaluuttojen, kuten Dogecoinin ja Litecoinin, louhintaan. Scrypt ASIC Miners käyttää myös CGminereitä ja Easyminereita.

Dogecoin-kaivostoiminnan kannattavuus

Dogecoin-kaivostoiminnan kannattavuus on kasvanut merkittävästi muutama vuosi sitten, kun DOGE-hinta nousi. Jos kuitenkin haluat kaivaa sen, on viisaampaa pitää kiinni uima-altaasta, varsinkin jos olet vasta aloittamassa. Lisäksi Dogecoinin ja Litecoinin yhdistetty kaivostoiminta antaa paremmat mahdollisuudet ansaita todellisia voittoja, joten voit kokeilla sitä pikemminkin kuin louhita Dogecoinia itse.

Johtopäätös

Tätä tietoa tarvitaan, jotta voit aloittaa Dogecoin-kaivosmiehenä. Jos noudatat täsmennettyjä neuvoja, onnistumismahdollisuutesi kasvavat merkittävästi. Onnistunut siitä, onnea kaivosseikkailussasi, ja toivomme, että tiedoista on apua.

Esitelty kuva: Salakirjoittaja

Huomaa: Tämä viesti julkaistiin alun perin 31. joulukuuta 2018, ja se on päivitetty kokonaan sisällön täydellisyyden ja oikeellisuuden vuoksi 22. helmikuuta 2021.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me