Hotbit Exchange -katsaus | Palkkiot, turvallisuus, edut ja haitat

Hotbit-vaihto

Hotbit-pörssi on yksi suosituimmista kryptovaluuttakauppapaikoista, ja sillä väitetään olevan niin paljon tarjottavaa. Selventääkseen, mitä tällä pörssillä on meille tarjottavana, tutkimme sen suunnittelua ja ominaisuuksia, jotka ovat tärkeitä kauppiaille ja sijoittajille yleensä. Lue lisää saadaksesi lisätietoja tästä uudesta kunnioituksen salakirjoituksesta.

Hotbit Exchangen yleiskatsaus

Hotbit perustettiin vuonna 2018 uskomalla, että digitaalinen omaisuus on tulevaisuus. Hongkongissa ja Virossa rekisteröidyllä pörssillä on toimipisteet Shanghaissa ja Taipeissa. Vaikka kiinalainen alkuperä, Hotbitilla on tehtävä olla maailmanlaajuinen digitaalisten omaisuuserien kaupan paikka, joten sen ydinryhmä koostuu jäsenistä Kiinasta, Yhdysvalloista ja Taiwanista.

Alusta tukee myös kuutta kieltä sen varmistamiseksi, että laaja valikoima asiakkaita voi käyttää sitä. Kielet ovat kiina, englanti, venäjä, thai, korea ja turkki. Tällä hetkellä on yli miljoona rekisteröitynyttä käyttäjää, joista 90% ei ole kiinalaisia.

Tuetut valuutat ja käytettävissä olevat maat

Hotbit-pörssissä on yli 500 kaupankäyntiparia parhaimmilla kryptovaluutoilla ja DeFi-rahakkeilla, joten jokaisella on jotain mitä haluaa. Pörssissä on käyttäjiä yli 170 maasta.

Käyttöliittymä ja kokemus

Hotbitilla on melko houkutteleva käyttöliittymä, mutta navigointi ei ole niin helppoa, lähinnä monien ominaisuuksiensa vuoksi. Pörssin sivulla käyttäjät näkevät helposti luetellut varat, kaaviot ja kaupan historian. Mutta markkinoiden sivulla on pitkä luettelo tuetuista varoista ja niiden käytettävissä olevista kaupankäyntiparista, joista käyttäjät voivat valita kaupankäynnin aloittamisen. Se ei ole paras käyttöliittymä, mutta on tarpeeksi hyvä kaupankäyntiin tai mihin tahansa käyttäjien haluamaan.

Kuinka käyttää Hotbit Exchangea

Luo tili

Uusien käyttäjien on käytettävä Hotbitia rekisteröidy ja luo tili. Prosessi on melko yksinkertainen; vain sähköpostiosoitteellasi tai puhelinnumerollasi, voit rekisteröityä helposti luomalla salasanan. Vahvistuskoodi lähetetään sähköpostiisi tai puhelimeesi, ja vahvistuksen jälkeen voit käyttää koko alustaa.

Kuinka tallettaa

Hotbit-vaihto on hyvin tietoinen turvallisuudesta. Sinun on aktivoitava kaksivaiheinen todennus asentamalla Google Authenticator ja käyttämällä koodia talletuksen tekemiseen. Prosessi on turvatoimi sen varmistamiseksi, ettei kukaan luvaton henkilö voi tallettaa tai nostaa tililtäsi.

Sama prosessi vaaditaan vetäytymiseen pörssistä. Huomaa myös, että voit peruuttaa 24 tunnin talletuksen alustalle vain, jos olet uusi käyttäjä, joka juuri ilmoittautui.

Hotbit-vaihtomaksut

Hotbit veloittaa Maker- ja Taker-tapahtumamaksut sekä nostomaksut useimmista rahakkeista ja kolikoista, mutta ei kaikista.

Talletusmaksut: Talletuksista ei peritä maksuja.

Nostomaksut: Vaikka nostomaksut vaihtelevat verkon mukaan kuten muissakin pörsseissä, se riippuu myös muutamista alla mainituista rahakkeista:

Tunnuksen tyyppi Nostomaksut Min. Nostomäärä
REL 2971666.94 5943333,88
CNNS 3607,51 7215.02
STRO 1623553.04 3247106.08
GRS 5 10
CVP 4.64 9.28
MAKSETTU 3.7 7.4
NEO 0 1

Maker palkkiot: Makerimaksut ovat -0,05% Global Select -palvelusta, -0,15% Global-palvelusta ja -0,05% kasvusta.

Takaajamaksut: Takaajamaksut ovat 0,20% Global Select -palvelusta, 0,30% Global-palvelusta ja 0,65% kasvavasta. Maksut näyttävät melko korkeilta, mutta piilotettuja maksuja ei ole.

maksutavat

Kaikki kryptovaluuttatalletukset ovat tuettuja ja maksuttomia. Tämän lisäksi toinen käytettävissä oleva vaihtoehto on käyttää ePay-palvelua, joka vaatii sinua kirjautumaan palveluun. Kun olet valmis, voit käyttää sovellusta tallettaaksesi USD pörssiin. On syytä huomata, että talletuksesta tällä menetelmällä veloitetaan 1%.

Suojausominaisuudet

Hotbit-vaihto näyttää melko vakavalta turvallisuudesta. Se on rekisteröity Hong Kongissa, mikä tarkoittaa, että se on täysin säännelty. Talletuksille ja nostoille on olemassa kaksivaiheinen todennus. KYC: tä ei kuitenkaan vaadita, joten käyttäjät luottavat vain 2FA-koodeihinsa ja salasanoihinsa.

Salauspörssissä ei ole tietoja käyttäjien menetyksistä, ja sillä on asiaankuuluvien viranomaisten B + -luokitus. Sitä tarkastaa säännöllisesti myös kaksi tilintarkastusyritystä, SlowMist ja Beosin.

Asiakaspalvelu

Hotbit väittää tarjoavansa asiakkaille ympärivuorokautista tukea useiden kanavien kautta, mukaan lukien tukilipun lähettäminen, Hotbitin virallinen kiinalainen WeChat-ryhmä, Hotbitin viralliset kiinalaiset ja englantilaiset sähke-kanavat, Hotbitin virallinen Twitter-tili, Hotbitin virallinen Facebook-tili ja niin edelleen. Jotkut asiakkaat ovat kirjoittaneet huonoja arvosteluja asiakaspalvelun laadusta.

Hotbit Exchange -maine

Vaihto ei ole ollut kauan, joten voi olla vaikea kertoa, miten se toimii. On kuitenkin muutamia kommentteja, jotka viittaavat siihen, että Hotbit ei ole tähtienvaihto, mutta ei myöskään ole liian huono käyttää kaupankäynnin perustarkoitukseen.

Hotbit Exchange -katsaus: tuomio

Hotbit on suhteellisen uusi pörssi, ja sillä on tavoitteita tulla iso globaali kauppapaikka. Sen on kuitenkin ehkä parannettava palveluitaan, jotta siitä tulisi käyttäjien osallistavampi. Esimerkiksi nosto- ja talletusvaihtoehdot ovat melko rajalliset ja voivat olla merkittävä este käyttäjille. Heidän on myös työskenneltävä likviditeetin tarjoamiseksi, koska suurin osa listatuista varoista on alhaisia ​​korkoja, joilla on yleensä likviditeettikysymyksiä.

Plussat:

  • Alusta on helposti käytettävissä monissa maissa maailmanlaajuisesti;
  • Sen sijoitetun pääoman tuotto on korkeampi kuin Binance, OkEx, Huobi ja Gate.io;
  • Pörssissä on suuri määrä listattuja varoja, ja siellä on paljon kauppapareja.

Haittoja:

  • Palkkiot ovat suhteellisen korkeita;
  • Asiakastuki ei ole käyttäjien mielestä kovin tehokasta;
  • Suurimmalla osalla luetelluista rahakkeista on heikko likviditeetti, mikä aiheuttaa käyttäjille ongelmia omaisuuden kaupassa;
  • Rajoitetut talletus- ja nostovaihtoehdot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me