Mikä on paras Coinbase-vaihtoehto?

Coinbase-vaihtoehto

Enemmän kuin 200 kryptovaluutta pörssiympäristöt toimivat tällä hetkellä ympäri maailmaa ja tuottavat 6,5 miljardin dollarin tuloja. Coinbase-vaihtoa pidetään yhtenä johtavista alustoista joukossa. Tämä foorumi tarjoaa salausvaluutan myynti-, osto-, siirto- ja varastointitilat.

Voit tallentaa laajan valikoiman digitaalisia resursseja organisaation tarjoamaan offline-kauppaan. Vaikka tällä alustalla on monia haittoja, jotka karkottavat käyttäjiä. Yritetään löytää paras Coinbase-vaihtoehto, jota voit käyttää.

Mitä sinun pitäisi tarkastella Coinbase-vaihtoehdossa?

Markkinoilla on laaja valikoima Coinbase-vaihtoehtoja. Kaikki eivät kuitenkaan ole riittäviä käytettäväksi.

Katso seuraavat parametrit arvioidaksesi Coinbase-vaihtoehtoisen alustan toteutettavuuden:

  • Ensimmäinen asia on tarkkailla alustan toimivuutta useissa maissa.
  • Alustan turvallisuuspolitiikka ja turvaohjeet.
  • Maine on markkinoilla ja sen tukemien kryptovaluuttojen määrä.
  • Palkkiot, palkkiot, valuuttakurssi; jokainen piilotettu ja näkyvä rahamaksu.
  • Alustan tarjoama käyttömukavuus ja maksutavat.

Paras vaihtoehto Coinbaselle

Coinbase-vaihtoehtoja on useita, ja olemme laatineet luettelon tehokkaimmista vaihtoehdoista. Kaikki alla luetellut vaihdot on valittu käyttämällä yllä mainittuja parametreja.

1. Binanssi

Tämä kryptovaluutan vaihto tukee yli 150 erityyppistä kryptovaluutta. Alusta tarjoaa sovellusliittymän ja muita online-työkaluja, jotka tukevat tilisi hallintaa. Tämän lisäksi tarjotaan myös 24/7 asiakastuki ja ennakkoon vaihdettava käyttöliittymä. Päivittäinen kaupankäyntimäärä on noin 54 miljardia dollaria.

2. Kaksoset

Gemini-vaihto on vaikuttanut merkittävästi kryptovaluutan laillistamiseen ja toiminut Coinbase-vaihtoehtona. Tämä yhdysvaltalainen vaihtoalusta on ensimmäinen, joka säätelee kryptovaluuttojen vaihtoa kokonaan.

Vaikka he käyvät kauppaa vain Ripplellä, Bitcoinilla, Ethereumilla, Litecoinilla ja Zcashilla. He ovat tunnettuja markkinoilla turvatoimenpiteistään ja äärimmäisestä jopa 0 prosentin alennuksestaan. Organisaatio veloittaa melkein 0% -1% koko investoinnista kaupan rakenteesta riippuen.

3. Bitfinex

Bitfinexin vaihtoalusta on erikoistunut Ethereumiin, EOS: iin ja Litecoiniin. Sivusto on asiantuntija vertaisrahoituksen tarjoamisessa.

Alustalla on myös ennakkokaavio tilin hallitsemiseksi. Lisäksi se on käytettävissä mobiililaitteella, jossa on erilaisia ​​raportteja, jotta voit arvioida kaupankäyntivoittosi. Merkkivaraus alkaa 0,100%.

4. Kraken

Kraken vaihto-arvostelu

Tunnetuin Coinbase-vaihtoehtoinen vaihtoalusta – Kraken perustettiin vuonna 2011 ja on osoittanut merkittävää kasvua. Alusta käy kauppaa kaikilla pääkolikoilla ja myös pienillä kolikoilla. Se työskentelee yli 200 maassa, joilla on erinomainen tietoturva.

Marginaalikauppa on noin viisi kertaa altcoinien kaupankäynnin kanssa. Markkeripanokset ovat 0% – 0,16%; ottajamaksut ovat 0,10% – 0,26%.

5. eToro

eToro-arvostelu

eToro on korvaava Coinbase-pörssi. Alustan avulla käyttäjät voivat luoda salkun. Käyttäjät voivat käyttää rahoitusmarkkinoiden lähes välitöntä toteuttamista. Organisaatiolla on toimialaluokan suojausprotokollat ​​ja se vaatii luvan henkilötietojen jakamiseen.

Tärkein syy tämän alustan käyttöön on, että se tallentaa varoja hyvämaineisiin pankkeihin turvallisuuden takaamiseksi. He väittävät veloittavansa 0% provisiota jokaisesta kaupasta.

6. CEX.IO

CEX.IO käsittelee erityisesti Bitcoinia. Se voi auttaa sinua ostamaan Bitcoinia MasterCard-, Visa Card- ja jopa PayPal-korttien kautta. Tiedot ja varat on suojattu käyttämällä päänahka- ja taajuuskauppastrategioita. Bitcoinin lisäksi se myös helpottaa kaupankäyntiä Ethereumissa ja Ripplessä.

Hajautettu palvelunestäminen ei ole vaihtoehto sen käytön aikana. Kaupankäynnin vipuvaikutus on noin kymmenen kertaa, jos uusi tili luodaan. Ladattavat raportit ja tapahtumahistoria ovat myös alustan ominaisuuksia.

7. Neste

Liquid on Japanissa toimiva foorumi, joka on toiminut merkittävästi kahden vuoden aikana ja saavuttanut keskimääräisen päivittäisen kaupankäyntimäärän 250 miljoonaa dollaria.

Heillä on kilpailukykyiset markkinamaksut, joiden kaupankäyntimarginaalit ovat jopa 100-kertaiset. Yritys tukee yli 200 kauppaparia. Ne eivät kuitenkaan toimi USA: n markkinoilla toistaiseksi.

8. Pionex

Pionex voidaan laskea yhteen vanhimmista pörsseistä. Ne tarjoavat palveluja 12 ilmaisessa kaupankäyntirobotissa 24/7 asiakaspalvelulla.

Alusta on myös nimetty yhdeksi suurimmista Binance-välittäjistä. Pionexin kaupankäyntimaksut ovat vain 0,05% sekä myyjille että ostajille. Ne tarjoavat viisi kertaa enemmän vipuvaikutuksia ja älykkäitä kauppapäätelaitteita.

9. IDEX

IDEX on päivitetty versio olemassa olevasta hajautetusta pörssistä, jota pidetään riittävänä Coinbase-vaihtoehtona. Se on Ethereumin ohjaama pörssijärjestelmä, joka tukee ERC20: n parikauppaa.

Tämä foorumi sopii parhaiten henkilöille, jotka etsivät vertaisverkkoa ja turvallista ympäristökauppaa. Alusta tukee noin 400+ kryptovaluuttaparia ja suurinta määrää nestemäisiä DEX: iä. Valmistajien kaupankäyntimaksu alkaa 0.10%, ja vähimmäistilausraja on 20% valmistajille.

Mitkä ovat syyt olla valitsematta Coinbase?

Coinbase on paras alusta kryptovaluuttakaupan oppimiseen. Sitä pidetään suositeltavimpana ja mukavimpana valuutanvaihtofoorumina. Näiden ominaisuuksien lisäksi korkeampi kryptovaluutta on myös tosiasia.

Yli 10 dollarin kaupan kulut ovat 0,99 dollaria. Jos tapahtuman summa on yli 200 dollaria, maksu on 1,49% kokonaissummasta. Tämä ei ole ainoa ominaisuus, joka häpäisee Coinbasea. Liialliset petostentorjuntaominaisuudet aiheuttavat myös uupumusta ja ärsytystä käyttäjien keskuudessa.

Tätä seurasi pitkän ajanjakso, joka vaaditaan tapahtumalle ja varojen selvittämiselle. Turvaominaisuudet eivät myöskään ole merkin tasalla. Siksi ihmiset etsivät Coinbase-vaihtoehtoja tulevaisuuden kryptovaluuttakaupan harjoittamiseksi.

Toivomme, että edellä mainitut pörssin ominaisuudet riittävät valitsemaan sopivan Coinbase-vaihtoehdon.

Kirjoittajan elämäkerta

Melissa Calvert työskentelee tällä hetkellä omistautuneena elämäntapaneuvojana Joukon kirjailija Iso-Britannia. Hän on omistautunut kirjailija ja intohimoisia naisia. Hän on erittäin kiinnostunut tulevista investoinneista ja ansainnasta kryptovaluutoista.

Esitelty kuva: medium.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me