Binance Dex Exchange gennemgang | Gebyrer, sikkerhed, fordele og ulemper

Binance Dex

I dagens artikel vil vi gennemgå Binance Dex udveksling, tager et kig på, hvilke funktioner denne krypto-handelsplatform har at tilbyde.

Binance Dex Oversigt

Decentral udveksling | DEX | Binance DEXDen populære Binance-udveksling blev lanceret den 20. februar 2019, testnet til Binance DEX, en decentral ordrematch-platform baseret på Binance Chain-teknologi. Binance Chain er et nyt blockchain- og peer-to-peer-distribueret system oprettet af teamet til at fungere som et miljø, hvor ordrematchning foretages inden for blockchain-noder. Alle transaktioner registreres i kæden for at sikre en fuldstændig kontrolbar hovedbog og muliggøre konvertering mellem de digitale aktiver udstedt og noteret på DEX.

Gennem Binance Chain kan virksomheder og andre projekter udstede deres eget digitale aktiv. Projekter kan foreslå notering af nye handelspar mellem to forskellige tokens på Dex og inkluderer også ordrer på disse nye par.

Understøttede valutaer og tilgængelige lande

Platformen har 135 par, der er opdelt i 4 markeder: BNB-markeder, BTC-markeder, Altcoin-markeder og Fiat Markets. På BNB-markederne handles følgende aktiver mod Binance Coin: VRAB, AVA, AERGO, RUNE, TRXB, ARN, CRPT, CAS, UND og EOSBEAR.

BTC handles mod BNB, ANKR, BOLT og COS. Det eneste par på ALTS-markedet er BNB / ETH. Fiat-markederne har kryptomønter, der handles mod stablecoins som Rupiah Token (IDRT), Binance USD (BUSD) og StableUSD (USDS). BTC, ETH, LTC, BCH og BNB handles alle mod BUSD.

Brugere fra følgende lande kan ikke bruge Binance DEX: Amerikas Forenede Stater, Albanien, Bosnien-Hercegovina, Hviderusland, Congo (DRC), Côte d’Ivoire, Krim, Cuba, Irak, Iran, Nordkorea, Liberia, Makedonien , Myanmar, Serbien, Sudan, Syrien, Zimbabwe.

Systemkompatibiliteter

Handelsplatformen kan tilgås og bruges fra enhver browser, der er åbnet på ethvert desktop-system. Der er ingen mobilapp til Binance DEX; DEX-handelsfunktionaliteten blev dog integreret i Trust-mobilapplikationen.

Brugergrænseflade og erfaring

DEX-platformens brugergrænseflade svarer til Binance.com, der indeholder TradingView-diagrammer og mange tekniske indikatorer.

Binance DEX-handelsskærm

UI giver brugerne mulighed for at oprette ikke-frihedsberøvende tegnebøger og understøtter også ekstern software og hardware-tegnebøger med integration med Trust Wallet og Ledger Nano S.

Sådan får du en Binance Dex-konto

 • Gå til https://binance.org/, og klik på “Opret tegnebog” øverst til højre på skærmen.
 • Du har tre alternative metoder, hvorigennem du kan få adgang til din tegnebog:
 1. Keystore-fil + adgangskode;
 2. Mnemonic sætning;
 3. Privat nøgle.

 • Keystore-fil + adgangskode anmodes af alle Binance-brugere. Du bliver nødt til at vælge mellem den mnemoniske sætning eller en privat nøgle som en sekundær metode.
 • For at oprette og downloade din Keystore-fil skal du indtaste en adgangskode på mindst otte tegn, der har et stort bogstav, et symbol og et tal.
 • Skriv den mnemoniske sætning ned, og hold den et sikkert sted.
 • Du får mulighed for at se din private nøgle. Skriv det også ned og opbevar det sikkert.
 • Bekræft, at du har indtastet Keystore og private nøgleoplysninger.
 • Lås din tegnebog op ved at klikke på en af ​​de relevante faner.

 • Upload din Keystore-fil, og indtast din adgangskode, indtast din 24-ords mnemonic sætning eller din private nøgle.

Sådan bruges en Binance Dex-konto

Indbetaling

 • Få adgang til vandhanen, og log ind på din Binance-konto.

 • Indtast din adresse, og klik på “+ Tilføj adresse.”
 • Klik på “Send”.
 • Midlerne sendes til afsnittet “Transaktioner” på DEX.
 • Når kvitteringen er bekræftet, kan du begynde at handle.

Handel

 • Find dine foretrukne handelspar fra feltet øverst til venstre på skærmen.
 • Klik på det par, du vil handle med.
 • Afgiv en Limit-ordre.

 • Klik på fanen “Køb” eller “Sælg”.
 • Oplysninger om dine åbne ordrer, ordrer og handelshistorik og saldi findes i den nederste venstre del af grænsefladen.

Binance Dex-gebyrer

Den decentrale udveksling gælder gebyrer baseret på et maker-taker-system, men det er lidt mere komplekst end det.

Handelsgebyrer for handler uden for BNB er 0,10%, og handler, der betales i BNB, har et gebyr på 0,04%, hvilket er halvdelen af ​​gebyret for Binance.com.

Binance DEX-gebyrer på Mainnet

Platformen opkræver et gebyr på 0,000375 BNB pr. Transaktion, når der udføres en tilbagetrækning. Der opkræves ingen gebyrer, når du foretager indskud.

betalingsmetoder

Som andre decentrale børser accepterer Binance DEX ikke nogen form for fiat-valuta. Du kan kun foretage indskud i de understøttede kryptoer.

Transaktionstider

Transaktionstider varierer afhængigt af de respektive netværk af de mønter, du bruger i din handel.

Transaktionsgrænser

Der er ingen grænser for, hvor meget du kan deponere, hæve eller handle.

Sikkerhedsfunktioner

sikkerDa platformen ikke har brugerfonde, er det kun de handlende, der har fuld kontrol over deres private nøgler. Binance Chain implementerer en byzantinsk fejltolerance (BFT) og Proof of Stake (PoS) -baseret konsensusmekanisme, som validerer transaktioner gennem et netværk af kvalificerede validatorer. Blockchain bruger flere anti-front køremekanismer for at bevare integriteten af ​​sine handler.

Holdet har også et afsnit, der forklarer deres katastrofegendannelses- og nødprotokoller, der gælder for forskellige nødsager.

Kunde support

Kundesupport-ikonSom en decentral udveksling har Binance DEX ikke et kundesupport-billetsystem som Binance.com og Binance.US. I stedet kan brugeren kontakte holdet via børsens officielle Telegram eller Twitter angående DEX-problemer. Der er også en Github-side og en FAQ-sektion, der kan konsulteres for et antal nøgleemner.

Da Binance er en stor udveksling med support i en lang række lande, er holdet imidlertid i stand til at yde et højere niveau af support sammenlignet med andre decentrale udvekslinger.

Binance Dex omdømme

På grund af det generelle omdømme omkring Binance-projektet betragtes Binance DEX også som en pålidelig platform.

Binance Dex Review: Bedømmelse

Binance DEX er en god mulighed for kryptohandlere, der leder efter en decentral måde at udveksle forskellige tokens på, da den har lave gebyrer og understøtter et velrenommeret kryptoselskab. Platformen er dog muligvis ikke for alle, da der er få par, og begyndere kan ikke bruge fiat til at foretage deres første kryptokøb.

Fremhævet billede: blockonomi.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me