Forex-signaalit Yhdysvaltain istuntoseloste, 6. joulukuuta – USD kääntää parempia työllisyysnumeroita, CAD heikkenee pehmeämmille

Riskisijoitukset saivat pienen nousun korkeammalle aikaisin aamulla, kun Kiina sanoi, että ne tarkastelevat tullivapautuksia joillekin yhdysvaltalaisille maataloustuotteille, vaikka siihen liittyy välillinen varoitus. Tämä lisäsi Donald Trumpin eiliset kommentit, joiden mukaan neuvottelut Kiinan kanssa menevät hyvin, samoin kuin Bloombergin raportti, jonka mukaan ensimmäisen vaiheen sopimus on virallinen 15. joulukuuta alkaen. Kiina lupasi nostaa joitain Yhdysvaltain tariffeja, mutta markkinat olivat huolestuneita Yhdysvaltojen työllisyysraportista tänään, joten kauppiaat olivat varovaisia ​​lähestyessämme julkaisuaikaa.

Yhdysvaltain työllisyysraportti oli paljon odotettua parempi, ja muiden kuin maatilojen palkanlaskenta oli paljon korkeampi kuin odotettiin lokakuussa, ja myös edellistä kuukautta tarkistettiin korkeammaksi. Työttömyysaste kutistui matalammaksi, mutta tulot jäivät hieman odotuksiin. Mutta lokakuun tulolukua tarkistettiin korkeammaksi, mikä enemmän kuin korvasi marraskuun numeron epäonnistumisen. KULTA teki suuren laskevan käänteen tämän raportin jälkeen.

Toisaalta Kanadan työllisyysraportti oli paljon odotettua huonompi: työttömyysaste nousi 4 prosenttiyksikköä 5,9 prosenttiin ja työllisyys laski massiivisesti 71 000, mikä oli vastoin odotuksia työllisyyden kasvusta. Jos osallistumisaste olisi pysynyt samana, työttömyys olisi siirtynyt 6,0 prosenttiin. Toisella puolella OPEC + päätti vähentää öljyntuotantoa edelleen 50k tynnyrillä / päivä, mutta raakaöljy ei näytä vaikuttavan siihen.

Euroopan istunto

 • Kiina kostaa Xinjiangin lakiesitystä – Yhdysvaltain senaatti hyväksyi Xinjiangin poliittisten vankien ihmisoikeuksia koskevan lakiesityksen aiemmin tällä viikolla. Tänään Kiinan valtion tiedotusvälineet raportoivat ulkoministeriöön vedoten sanomalla, että Kiina sanoo toteuttavansa vastatoimia Yhdysvaltain Kiinan viranomaisille määräämien pakotteiden torjumiseksi. Kiina on ilmoittanut Yhdysvaltain suurlähetystölle vastatoimenpiteistä, mutta kehottaa Yhdysvaltoja poistamaan sanktiot Kiinan viranomaisille.
 • Saksan teollisuustuotanto  – Saksan teollisuustuotanto on ollut epävakaata pitkään, mutta nojaa enemmän negatiiviselle puolelle. Viimeisen neljän kuukauden aikana teollisuustuotanto on vähentynyt kolme kertaa. Sen odotettiin kääntyvän positiiviseksi lokakuussa ja kasvavan 0,1% syyskuun 0,6%: n laskun jälkeen. Mutta se pysyi negatiivisena, jolloin lasku oli suuri, 1,7% lokakuussa.
 • Brexit-selostus – Labour-johtaja Jeremy Corbyn sanoi tänään aikaisin, että Ison-Britannian pääministeri Boris Johnson johtaa harhaan äänestäjiä Brexitissä. Corbyn väittää, että hänellä on “kylmiä ja kovia todisteita”, jotka osoittavat Brexit-sopimuksen vaikutuksen suurelle osalle maata ja “erityisesti Pohjois-Irlannin kysymykseen”, vedoten käsillä olevaan luottamukselliseen hallituksen raporttiin. Myöhemmin Ison-Britannian pääministeri Johnson vastasi, että Corbyn-asiakirja on “täydellinen hölynpöly”. Pohjois-Irlannin ja Britannian välillä ei tehdä tarkastuksia. En ole nähnyt Labourin esittämää asiakirjaa, mutta se on “täydellinen hölynpöly”. Samaan aikaan Ison-Britannian vaalien Ipsos-kysely osoitti, että konservatiivit olivat 44% (ennallaan), Labour 32% (+4).
 • OPEC + vähentää tuotantoa edelleen – OPEC + -maat kokoontuvat Wienissä keskustelemaan myös öljyn tuotannosta ja hinnoista. Olemme kuulleet viime viikkoina kommentteja, jotka viittaavat siihen, että kartelli vähentää öljyntuotantoa edelleen, erityisesti Saudi-Arabiasta, mutta olemme kuulleet myös vastakkaisia ​​kommentteja muista OPEC + -maista, erityisesti Venäjältä. Aiemmin päivällä Saudi-Arabian öljyministeri, prinssi Salman Bin Abdulaziz esitti muutaman kommentin alla:
 • Markkinoiden on luotettava meihin
 • OPEC yrittää näyttää analyytikoille, että teemme työtä
 • Maailmantalous on edelleen hyvin varustettua
 • Mutta sitoutuminen antaa meille kaikille mahdollisuuden hyötyä
 • OPEC + pyrkii todistamaan noudattavansa sopimuksia

Myöhemmin kuulimme huhuja siitä, että OPEC + -ministereiden sanotaan sopineen sopimuksesta tuotannon hillitsemiseksi edelleen 50 000 tynnyrillä / päivä.

Yhdysvaltain istunto

 • Kanadan työllisyysraportti – Myös Kanadan työllisyysraportti julkaistiin aiemmin tänään. Työttömyysasteen odotettiin pysyvän muuttumattomana 5,5 prosentissa, mutta se nousi korkeammalle 5,9 prosenttiin. Työllisyyden nettomuutos oli marraskuussa -71,2 K + arvioitu +10K, mikä tarkoittaa, että työpaikat ovat vähentyneet. Kokoaikaisen työllisyyden muutos -32,8 tuhatta arvioitu 15 tuhatta. Osa-aikatyön muutos -38,4 tuhatta + 10 tuhatta arvioitu. Tunneittainen palkkataso oli matalampi kuin 4,4%, kun arvioitu 4,5%. Myös osallistumisaste oli matalampi ja oli 65,6%, kun arvioitu 65,7%, mikä tarkoittaa, että jos se pysyisi ennallaan, työttömyys olisi kasvanut 6%: iin.

 • Yhdysvaltain työllisyysraportti – Yhdysvaltojen työllisyysraportti on julkaistu. Työttömyys aleni 5,5 prosenttiin, kun se odotettu pysyi 5,6 prosentissa. Muut kuin maatalouden palkkojen (uudet työpaikat) muutos oli korkeampi 266 tuhatta voittamalla arvion 180 tuhatta. Myös yksityisen palkanlaskun muutos oli korkeampi 254 tuhatta arvioitua 178 tuhatta. Valmistavan palkanlaskennan arvo oli arviolta 40 tuhatta. Myös työvoiman osallistumisaste nousi matalammaksi 63,2 prosenttiin viime kuun 63,3 prosentista, mikä näyttää olevan syynä työttömyysasteen laskuun.
 • Yhdysvaltain tulosraportti – Marraskuun keskimääräiset tuntiansiot menettivät odotuksensa. Niiden keskimääräinen tulo oli 0,2% verrattuna arvioituihin 0,3%, mutta lokakuu korjattiin korkeammaksi 0,4 prosenttiin aikaisemmasta 0,2 prosentista. Keskimääräiset tuntipalkat YoY oli korkeampi, 3,1% verrattuna arvioituun 3,0%: iin.
 • Yhdysvaltain UoM-kuluttajien mielipide – Yhdysvaltain Prelim UoM Consumer Sentiment -raportti julkaistiin vähän sitten. Sen odotettiin paranevan hieman 97,0 pisteeseen marraskuun 96,8: sta, joka tarkistettiin toisessa versiossa korkeammaksi, 95,7 pisteestä. Mutta se tuli paljon paremmin, hyppäämällä 99,2 pisteeseen. Tukkukaupan varastot olivat + 0,1% verrattuna arvioihin 0,2%. Tukkumyynti laski 0,7% verrattuna -0,1% viime kuussa, jota tarkistettiin alas 0,0%: sta. Nykyiset olosuhteet nousivat 115,2 pisteeseen verrattuna arvioituun 112,8: een. Edellisen kuukauden 111,6: sta. Odotukset kasvoivat myös 88,9 prosenttiyksikköön verrattuna arvioituun 87,5: een, kun edellisen kuukauden 87,3. Yhden vuoden inflaatio-odotukset laskevat 2,4 prosenttiin 2,5 prosentista, 5-10 vuoden inflaatio-odotukset laskevat 2,3 prosenttiin 2,5 prosentista.

Kaupat näköpiirissä

Nouseva NZD / USD Uudelleen

 • Suuntaus on ollut nousussa yli kahden kuukauden ajan
 • Alempi vetovoima on valmis
 • 50 SMA tarjoaa jälleen tukea

50 SMA pelottaa jälleen myyjiä tänään

NZD / USD kääntyi nousuun lokakuun alussa, mikä näytti aivan uudelta paluulta korkeammalta, ennen kuin myyjät työntyivät alaspäin. Myyjät eivät kuitenkaan palanneet takaisin, emmekä ole nähneet heitä sen jälkeen. Olemme nähneet useita vetoja pienempiä, mutta ostajat ovat palanneet ja pitäneet asiat hallinnassa.

Riskiomaisuus on parantunut, kun lähestymme Yhdysvaltain ja Kiinan välisen ensimmäisen vaiheen kaupan viimeistä vaihetta. On ollut tapahtumia ja kommentteja, jotka ovat ottaneet tämän sopimuksen edestakaisin, kuten Donald Trumpin eiliset kommentit, joiden mukaan hän saattaa lykätä sopimusta, kunnes Kiinan vaalit ovat päättyneet, vastaten Kiinaan, joka kohdistuu Trumpin äänestäjiin vastatoimilla..

Mutta tänään kuulimme Bloombergista, että kauppa saatetaan allekirjoittaa 15. joulukuuta huolimatta kiihkeästä retoriikasta, joka rauhoitti hermoja. Donald Trump auttoi myös mielipiteitä, kun hän sanoi jonkin aikaa sitten, että neuvottelut Kiinan kanssa menevät hyvin.

NZD / USD oli laskenut matalammaksi Aasian istunnon aikana, mutta 50 SMA (keltainen) antoi vankan tuen H1-kaavioon. Hinta nousi liukuvasta keskiarvosta, kun mielipide parani Trumpin kommenttien jälkeen Naton huippukokouksessa. Joten tämä pari on nyt melko nouseva, ja aiomme avata ostosignaalin toisella pullbackilla, 50 SMA: lle.

Tiivistettynä

Tunnelma on ollut melko negatiivinen kahden viime päivän aikana, mutta se on parantunut viime istunnoissa sen jälkeen, kun Trump ja Kiina ovat antaneet positiivisia kommentteja kaupasta geopoliittisista kysymyksistä huolimatta. Vaikka Yhdysvaltojen myönteiset luvut ovat parantaneet ilmapiiriä iltapäivällä.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me