Forex-signaler US session kort, 6. december – USD vender om bedre beskæftigelsesnumre, CAD falder på blødere

Risikeaktiver fik et mindre løft højere tidligt om morgenen, efter at Kina sagde, at de ville se på toldfritagelser for nogle amerikanske landbrugsprodukter, skønt det kommer med en indirekte advarsel. Det tilføjede Donald Trumps kommentarer i går, at samtaler med Kina går godt, samt Bloombergs rapport om, at fase 1-aftalen vil være officiel fra 15. december. Kina lovede at ophæve nogle af de amerikanske takster, men markederne var bekymrede over den amerikanske beskæftigelsesrapport i dag, så handlende var forsigtige, da vi nærmede os frigivelsestiden.

Den amerikanske beskæftigelsesrapport var meget bedre end forventet, med lønninger, der ikke kom fra gårde, kom meget højere end forventet i oktober, og den foregående måned blev også revideret højere. Arbejdsløsheden steg lavere, men indtjeningen gik glip af lidt forventninger. Men indtjeningstallet for oktober blev revideret højere, hvilket mere end kompenserede for savnet i novembernummeret. GULD foretog en stor bearish tilbageførsel efter denne rapport.

Beskæftigelsesrapporten fra Canada var på den anden side meget dårligere end forventet, hvor arbejdsløsheden steg med 4 point højere til 5,9%, og beskæftigelsen faldt med en massiv 71k, hvilket stred mod forventningerne om en stigning i beskæftigelsen. Hvis deltagelsesgraden var den samme, ville ledigheden være flyttet til 6,0%. På en anden front besluttede OPEC + at reducere olieproduktionen yderligere med 50k tønder / dag, men råolie synes ikke imponeret over det.

Den europæiske session

 • Kina gengælder efter Xinjiang-regningen – Det amerikanske senat vedtog et lovforslag om menneskerettigheder over Xinjiang politiske fanger tidligere på ugen. I dag rapporterede de kinesiske statsmedier med henvisning til udenrigsministeriet og sagde, at Kina siger, at de tager modforanstaltninger mod den amerikanske sanktion mod kinesiske embedsmænd. Kina har underrettet den amerikanske ambassade om modforanstaltningerne, men opfordrer indtrængende USA til at fjerne sanktion mod kinesiske embedsmænd.
 • Tysk industriel produktion  – Den tyske industriproduktion har været ustabil i lang tid, men lænet mere på den negative side. I de sidste fire måneder er industriproduktionen faldet tre gange. Det forventedes at blive positivt i oktober og stige med 0,1% efter faldet på 0,6% i september. Men det forblev negativt og sendte et stort fald på 1,7% i oktober.
 • Brexit-kommentar – Labour-leder Jeremy Corbyn sagde tidligt i dag, at den britiske premierminister Boris Johnson vildleder vælgerne om Brexit. Corbyn hævder, at han har “kolde hårde beviser”, der viser indvirkningen af ​​en Brexit-aftale på store dele af landet og “især spørgsmålet om Nordirland” med henvisning til en fortrolig regeringsrapport ved hånden. Senere svarede britiske premierminister Johnson, at Corbyn-dokumentet er ‘komplet vrøvl’. Der vil ikke være nogen kontrol mellem Nordirland og Storbritannien. Har ikke set dokument præsenteret af Labour, men det er ‘komplet vrøvl’. I mellemtiden viste Ipsos-afstemningen til det britiske valg, at de konservative var på 44% (uændret), Labour 32% (+4).
 • OPEC + til at skære produktionen yderligere – OPEC + -landene mødes i Wien for også at diskutere olieproduktion og priser. Vi har hørt kommentarer i de sidste par uger, hvilket tyder på, at kartellet vil reducere olieproduktionen yderligere, især fra Saudi-Arabien, men vi har også hørt modsatte bemærkninger fra andre OPEC + -lande, især Rusland. Tidligere på dagen fremsatte den saudiske olieminister, prins Salman Bin Abdulaziz, et par kommentarer som nedenfor:
 • Markedet bliver nødt til at stole på os
 • OPEC forsøger at vise analytikere, at vi laver vores job
 • Verdensøkonomien vil fortsat være godt forsynet
 • Men yderligere engagement vil give os alle gavn
 • OPEC + sigter mod at bevise, at det overholder aftaler

Senere hørte vi rygter om, at OPEC + ministre siges at have aftalt en aftale om at bremse produktionen yderligere med 50.000 tønder / dag.

Den amerikanske session

 • Canadisk beskæftigelsesrapport – Beskæftigelsesrapporten fra Canada blev også frigivet tidligere i dag. Arbejdsløsheden forventedes at forblive uændret på 5,5%, men den sprang højere til 5,9%. Nettoændring i beskæftigelse for november kom på -71,2 K versus + 10K estimeret, hvilket betyder, at job er faldet. Ændring på fuldtidsbeskæftigelse -32,8K versus 15K estimeret. Ændring i deltidsbeskæftigelse -38,4K versus + 10K estimeret. Timelønstakten krydsede lavere til 4,4% mod 4,5% anslået. Deltagelsesfrekvensen krydsede også lavere til 65,6% mod 65,7% anslået, hvilket betyder, at hvis den forblev uændret, ville ledigheden være steget til 6%.

 • Amerikansk beskæftigelsesrapport – Beskæftigelsesrapporten fra USA er frigivet. Arbejdsløsheden krydsede lavere til 5,5% mod at forblive på 5,6% forventet. Ændring i nonfarm-lønningslister (nye job) kom højere ved 266K overslag over 180K. Ændring i privat lønning kom også højere på 254K versus 178K estimeret. Produktionslønninger var 54K mod 40K estimeret. Arbejdsstyrkens deltagelse steg også lavere til 63,2% fra 63,3% i sidste måned, hvilket synes at være årsagen til faldet i ledigheden.
 • Amerikansk indtjeningsrapport – Den gennemsnitlige timelønindtjening for november gik glip af forventningerne, og kom ind på MoM 0,2% mod 0,3% estimeret, men oktober blev revideret højere til 0,4% fra 0,2% tidligere. Gennemsnitlig timeløn YoY krydsede højere til 3,1% versus 3,0% estimeret.
 • US UoM Consumer Sentiment – Den amerikanske Prelim UoM Consumer Sentiment-rapport blev frigivet for et stykke tid siden. Det forventedes at forbedre sig let til 97,0 point fra 96,8 i november, som blev revideret højere i anden revision fra 95,7 point. Men det kom meget bedre ind og sprang til 99,2 point. Engroslager var + 0,1% mod 0,2% skøn. Engrossalget faldt med 0,7% mod -0,1% sidste måned, som blev revideret ned fra 0,0%. Nuværende forhold steg til 115,2 point mod 112,8 estimeret. Op fra 111,6 sidste måned. Forventningerne steg også til 88,9 point mod 87,5 estimeret, sammenlignet med 87,3 sidste måned. Et års inflationsforventninger falder til 2,4% fra 2,5%, 5-10 års inflationsforventninger falder til 2,3% fra 2,5%.

Trades in Sight

Bullish NZD / USD Igen

 • Tendensen har været bullish i mere end 2 måneder
 • Tilbagetrækningens nederste del er komplet
 • 50 SMA yder support igen

De 50 SMA skræmmer sælgere igen i dag

NZD / USD foretog en bullish tilbageførsel i begyndelsen af ​​oktober, der lignede en anden retrace højere, før sælgere skubbede længere nedenunder. Men sælgere kom ikke tilbage, og vi har ikke set dem siden da. Vi har set flere tilbagetrækninger lavere, men købere er kommet tilbage og har holdt tingene i kontrol.

Stemningen er forbedret for risikotillæg, da vi nærmer os den sidste fase af fase 1-aftalen mellem USA og Kina. Der har været begivenheder og kommentarer, der har taget denne aftale frem og tilbage, såsom Donald Trumps kommentarer i går om, at han muligvis udsætter aftalen, indtil det kinesiske valg er overstået, og svarer på, at Kina retter sig mod Trumps vælgere med gengældelsesmål..

Men i dag hørte vi danne Bloomberg, at handlen måske blev underskrevet den 15. december på trods af den hede retorik, der beroligede nerverne. Donald Trump hjalp også stemningen, da han for et stykke tid siden sagde, at samtaler med Kina går meget godt.

NZD / USD var trukket tilbage lavere under den asiatiske session, men 50 SMA (gul) gav solid støtte på H1-diagrammet. Prisen sprang af det glidende gennemsnit, da stemningen forbedredes efter Trumps kommentarer på NATO-topmødet. Så dette par er ret hausse nu, og vi vil se på at åbne et købsignal på en anden tilbagetrækning lavere til 50 SMA.

Afslutningsvis

Stemningen har været temmelig negativ de sidste to dage, men den er forbedret de sidste par sessioner efter positive kommentarer om handel fra Trump og Kina på trods af geopolitiske spørgsmål. Selvom de positive tal fra USA har forbedret stemningen yderligere om eftermiddagen.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me