Cryptocurrency-apps, som enhver erhvervsdrivende burde have i 2020

cryptocurrency apps

Ifølge nyere statistik har mere end halvdelen af ​​verdens samlede befolkning hørt eller set noget relateret til kryptoaktiver. Siden starten har Bitcoin, det flagskibs digitale aktiv, åbnet branchen for hele verden. I øjeblikket er der mere end 300 digitale aktiver i kryptorummet. Størstedelen af ​​handelspopulationen i kryptosamfundet er kommet ind i det af forskellige årsager, herunder at gøre det til fortjeneste.

Hvis du sigter mod at komme ind i kryptohandel, skal du løbende overvåge tendenser for forskellige mønter fra tid til anden. I betragtning af nogle erhvervsdrivendes travle tidsplaner er de muligvis ikke i stand til at overvåge de stadigt skiftende tendenser for digitale aktiver så ofte som de ønsker.

Med dette i tankerne er nogle kryptovaluta-apps designet til at analysere og give dig realtidspriser for digitale aktiver og give dig de ting, du har brug for for at starte din rejse som en erhvervsdrivende. Så hvis du vil holde dig opdateret om de seneste nyheder og kryptotendenser, skal du bruge en portefølje-tracker-app, f.eks CoinStats. Denne type applikationer vil helt sikkert gøre dit liv lettere og vil give en god handelsoplevelse.

Denne artikel har til formål at retfærdiggøre dette eneste formål. Vi kører dig gennem nogle af de cryptocurrency-apps, som du bør overveje at handle i 2020.

Coinbase

Coinbase mobilapp

cryptoslate.com

Anerkendt som en af ​​de bedste krypto-udvekslinger globalt, giver Coinbase sin kundebase den grundlæggende fornemmelse af, hvad kryptohandel indebærer. Spænder fra realtids prisbevægelser og analyse til en bred vifte af nye hændelser i kryptosfæren, appen er et godt sted at starte din kryptohandelsvirksomhed.

Coinbase er vært for over 300 digitale aktiver og giver enkeltpersoner mulighed for at købe aktiver med deres lokale kontanter eller veksle deres digitale aktiver til kontanter. Denne kryptokurrency-app fungerer også som en online tegnebog. Brugere kan gemme deres forskellige digitale aktiver og være sikre på deres sikkerhed i deres tegnebøger. Ifølge statistikker har Coinbase ført virksomheder med omkring $ 20 millioner, og det betragtes som udvekslingen af ​​kryptohandlere.

Blockfolio

Blockfolio

blog.blockfolio.com

Hvis du vover dig ind i kryptoverdenen og vil have en grundlæggende oversigt over, hvordan alt fungerer uden at miste en masse kontanter, så vil Blockfolio lære dig alt dette. Blockfolio tilbyder handlende opdaterede pristendenser, daglige prisgrafer, diagrammer og prisunderretninger.

Denne kryptovaluta-app er vært for mindst omkring 800 mønter med detaljeret information om dem alle. Appen giver grundlæggende funktioner, såsom prisunderretninger, ordrebøger, diagrammer og grundlæggende nyheder i kryptoverden fra kendte enheder, herunder CoinDesk og Bitcoin Magazine. Blockfolio har filialer næsten overalt i verden, da det kan prale af fiat-valutaer i ca. 30 forskellige valutaer. 

TabTrader

TabTrader

cryptonigeria.blogspot.com

TabTrader er en app, der kombinerer alt det tekniske ved kryptohandel og giver det på en forenklet måde, som brugerne let kan forstå. Appen understøtter forskellige funktioner, der er særlige for kryptoindustrien og tilbyder prisanalyse i realtid. Nogle af appens bemærkelsesværdige funktioner inkluderer køb og salg af digitale aktiver, marginhandel på Ethereum og gearing.

Appen er optimeret til at reducere batteriforbruget og gøre det muligt for handlende at handle let uden begrænsninger. Den har alle de tekniske indikatorer, som en normal krypto-app skal have, og giver sin klientbase mulighed for at købe digitale aktiver på sin platform ved hjælp af kreditkort.

CryptoTrader

CryptoTrader

Som en af ​​de mest interaktive cryptocurrency apps på markedet, CryptoTrader giver realtidsanalyse og detaljer om en lang række digitale aktiver på kryptomarkedet. Som et resultat af de optimerede funktioner tilbyder den problemfri service, en veludviklet brugergrænseflade og optimerede diagrammer, der kan tilpasses smartphones. Det kan prale med en af ​​de sikreste tegnebøger, da det giver brugerne forskellige godkendelsesmuligheder for at forhindre hackere i at få adgang. Appen understøtter en bred vifte af kryptoaktiver, såsom Bitcoin, Augur, Zcash, Dash.

CoinDex

CoinDex

CoinDex giver brugerne mulighed for at tage kontrol over deres kryptoaktiver og understøtter en bred vifte af kryptokurver på hele markedet. Tilgængelighed er en funktion, der skiller denne app ud blandt de forskellige handelsapps på markedet. Brugere på platformen kan vælge en hvilken som helst mønt, de ønsker, fra startskærmen og få alle de nødvendige oplysninger om kryptoen.

Denne app giver også brugerne mængden af ​​gevinst eller tab af aktiver, de har gennemgået i en bestemt tidsramme. Yderligere tilbyder CoinDex de seneste nyheder i kryptoindustrien samt kommende eller igangværende ICO, hvilket er en ting, som enhver kryptotrader skal være kendt af.. 

CoinCap

CoinCap-app

medium.com

Med CoinCap app, ville en erhvervsdrivende altid overvåge værdien af ​​alle de digitale aktiver i kryptoindustrien med et enkelt tryk på knappen. Som et resultat af de diagrammer, der findes i appgrænsefladen, kan en erhvervsdrivende nemt spore prisen og deres samlede antal aktiver til enhver tid. Appen giver yderligere brugerne en “Søg” -knap. Det har en alarmadministrator, der advarer brugere om begivenhederne på kryptomarkedet. Som et resultat af alarmadministratoren kan brugerne beslutte at indløse deres digitale aktiver, hvis aktivens pris går kritisk lav til et tabsniveau. 

Konklusion

Generelt har digitale aktiver eksisteret i tilsyneladende lang tid, og folk, der har draget fordel af dets eksistens, har høstet enorme fordele. De fleste forhandlere tror måske, at med priserne på kryptoerne allerede på et skyhøjt niveau, ville de ikke være i stand til at følge med, men som man siger, er det bedste tidspunkt at starte nu. For at gøre det at gå ind i kryptorummet til en realitet, bør de cryptocurrency-apps, der er skitseret ovenfor, overvejes for at gøre handelsoplevelsen behagelig.

Fremhævet billede: fxleaders.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me