Begyndervejledning til indsættelse af PIVX til passiv indkomst

Hvis du er interesseret i passiv indkomst ved at placere PIVX, en fortrolighedsfokuseret kryptomønt, skal du fortsætte med at læse denne artikel. Vi diskuterer nogle af de vigtigste faktorer, der påvirker din indsats.

Hvad er PIVX?

PIVX står for Private Instant Verified Transaction. PIVX-blockchain og kryptokurrency var resultatet af en fork af DASH-blockchain, men med en meget bemærkelsesværdig forskel. I stedet for at bruge Proof-of-Work som sin konsensusmekanisme som DASH, har PIVX implementeret Proof-of-Stake som en konsensusmekanisme.

På grund af denne konsensusmekanisme genereres nye PIVX-mønter ikke gennem minedrift, og det betyder, at det ikke kræver dyrt minedrifthardware eller at skulle håndtere minesoftware og minedrift. I stedet modtager de, der har PIVX-mønter i den officielle PIVX-tegnebog og holder tegnebogen åben og kører med en internetforbindelse, belønninger.

Proof-of-Stake er mere miljø- og ressourcevenligt end Proof-of-Work, da det ikke kræver yderligere energi til at producere nye mønter.

PIVX blev oprindeligt lanceret under navnet Darknet (DNET) den 1. februar 2016, men blev senere omdøbt til PIVX på grund af feedback fra samfundet. PIVX er fokuseret på at muliggøre øjeblikkelige og private transaktioner samt at udvikle en styring, der understøtter netværket, samtidig med at det giver fordele for alle PIVX-brugere.

PIVX lægger også stor vægt på privatlivets fred. For at forbedre sit eksisterende privatliv implementerede PIVX i november 2017- Zerocoin, en protokol, der forbedrer privatlivets fred. Dette gjorde PIVX til den allerførste Proof-of-Stake-mønt, der migrerede til Zerocoin-protokollen.

Denne protokolændring gjorde det muligt for PIVX-brugere at sende og modtage finansielle transaktioner, mens de var helt anonyme. PIVX har også mange fremtidige udviklinger i planen, herunder en decentral børs, en iOS-tegnebog, afstemning i tegnebogen, fleksible blokstørrelser og I2P-netværksintegration.

PIVX er i øjeblikket prissat til $ 0,864112 med en markedsværdi på $ 49,065,304. Møntens nuværende cirkulerende forsyning er på 56.781.166 PIVX.

Passiv indkomst PIVX-indsats

Fordi PIVX er en Proof-of-Stake-mønt, kan enhver, der har PIVX-mønter i den officielle PIVX-desktop-tegnebog, satse deres mønter for passivt at modtage nye mønter. Hvis du vil vide, hvor meget passiv indkomst du kan tjene, skal du få adgang til embedsmanden PIVX-indsatsbelønningsberegner.

PIVX tegnebog

Den første ting du skal gøre er at downloade den officielle PIVX desktop tegnebog herfra. Download den version, der er kompatibel med dit operativsystem, og installer den derefter. Vælg ikke Let desktop tegnebog hvis du agter at satse. Du bliver derefter nødt til at acceptere installationsmappen og derefter klikke på “Næste” et par gange. Denne proces tager mindre end et minut.

Dernæst vises en skærm, og den spørger, hvor datakataloget skal gemmes. Det er her, blockchain-dataene opbevares. Det kræver mindst 1 GB ledig hukommelse. Standardmappen vil være tilstrækkelig, og du kan klikke på “OK”. Hvis Windows Defender eller andet antivirus vises på skærmen med en pop op-meddelelse, skal du bare klikke for at give adgang.

PIVX-kerne-desktop-tegnebogen starter derefter og begynder at downloade blockchain. Denne download kræver flere timer at afslutte processen, så lad den bare køre, indtil den er færdig.

I mellemtiden kan du købe noget PIVX fra Binance, Bittrex eller Bithumb. Når tegnebogen er synkroniseret, kan du flytte dem til den nye PIVX-tegnebog.

Dernæst vil du kryptere tegnebogen for at sikre dens sikkerhed. Du kan opnå dette ved at få adgang til “Indstillinger” og klikke på “Krypter tegnebog …” Dette opretter en adgangskode, der bruges til at låse tegnebogen op, når det er nødvendigt.

Lås nu tegnebogen op med den genererede adgangskode. Ved oplåsning skal du markere afkrydsningsfeltet “Til anonymisering og staking”. Tegnebogen åbnes, og hvis der vises en lille grøn pil i tegnets nederste højre hjørne, betyder det, at tegnebogen er begyndt at lægge.

For at modtage den fulde indsatsbelønning skal du holde din tegnebog åben og tilsluttet internettet 24/7. Hvis tegnebogen kun fungerer 30% af dagen, modtages kun 30% af belønningen.

PIVX Masternodes

En anden rentabel metode til at generere afkast er ved at køre en “masternode” på PIVX-netværket. Masternodes er grundlæggende autoritetsnoder på netværket, der udfører visse tjenester, som ikke kan udføres af andre noder på netværket.

Kilde: medium.com

Det PIVX masternoder lette processen med at gøre transaktioner anonyme og øjeblikkelige, og de bidrager også til vigtige beslutninger om styring. For at kunne betjene en masternode på PIVX-netværket bliver du bedt om at satse 10.000 PIVX. Dette vil tjene som sikkerhed for at holde masternoden ærlig og arbejde i netværkets bedste interesse.

Til aktuelle priser skal du have et minimum på $ 7.628 for at kunne køre en masternode. Selvom dette måske ikke er så budgetvenligt for investorer, der bare dykker ned i krypto, kan det øge dine indsatsbelønninger betydeligt.

I det tilfælde hvor du spiller mindst 10.000 PIVX, vil du ikke kun modtage 37,88 PIVX for indsats, men de får også 53,92 PIVX for masternodes-belønningen.

Derfor, hvis du allerede indsætter en større sum over 6.000 PIVX, ville det være fornuftigt at tilføje 4.000 mere for at kunne køre en masternode og tjene den ekstra belønning.

Konklusion

Mens PIVX ikke udgør nogle interessante funktioner som en privatlivsmønt, har mange PIVX-ejere mere interesse i dens indsatsfunktion. Og det er rimeligt, da du modtager udbytte for noget så simpelt som at holde mønten i en åben tegnebog.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me