BitPay anmeldelse | Oversigt, funktioner, fordele, priser

Hvad er BitPay?

BitPay er en betalingsprocessor, der gør det muligt for virksomheder / købmænd at acceptere betalinger i bitcoin og dirigere midlerne direkte til deres bankkonto. Virksomheden blev grundlagt i 2011, og hovedkontoret er beliggende i Atlanta, Georgia.

BitPays tjenester er tilgængelige i 38 lande, og det accepterer et stort antal fiat-valutaer inklusive amerikanske dollars, euro og CAD. Det anses for at være den største betalingstjeneste, der giver købmænd mulighed for at acceptere bitcoin for deres produkter og tjenester.

BitPay-kort og tegnebog

BitPay Wallet bruges til lagring af Bitcoin og er i stand til at acceptere op til 12 forskellige enheder. Tegnebogen administrerer alle dine transaktioner og indeholder yderligere funktioner såsom Payment Protocol support til ukendte adresser.

BitPay-kortet fungerer på samme måde som en tegnebog og har en lagringsfunktion, men det er mere

som et bankvisakort. Disse kort er kun tilgængelige for amerikanske kunder.

Tegnebogen og kortet gør det muligt for købmænd let at købe, sælge og bruge Bitcoins, da alle Visa-købmænd og pengeautomater accepterer disse kort.

BitPay Visa-kortet er i stand til at konvertere Bitcoins til dollars og omvendt. Fiat-midlerne deponeres på et BitPay Visa-kort ved hjælp af Wallet.

Brugsvejledning

Tilmelding indebærer oprettelse af en kortkonto eller en virksomhedskonto. Den første konto er for individuelle brugere, mens den anden er for virksomheder, der ønsker at administrere Bitcoin-betalinger. Når du har valgt din kontoindstilling, skal du klikke på Tilmeld dig følgende trin.

Du bliver derefter bedt om at udfylde en formular med din e-mail, navn, organisationsnavn (for virksomhedskonti) og kontooplysninger. Når din kontoanmodning er behandlet, får du en tegnebog eller et BitPay Visa-kort.

Er BitPay sikkert?

BitPay betragtes stort set som en sikker betalingsprocessor. Det giver en praktisk metode grundig, som Bitcoin-ejere kan bruge dem til daglige betalinger. Oplevelsen af ​​at bruge tjenesten har både positive og negative anmeldelser.

En bruger sagde, at tjenesten var hurtig til at behandle sine betalinger, og at han ikke var forpligtet til at betale gebyrer for pengeautomatbrug.

Der har dog været nogle rapporterede problemer. I november 2018 udsendte BitPay en advarsel til sine brugere om en inficeret kode, der stjæler private tegnebøger fra Copay (dens open source-tegnebog) appbrugere. En hacker oprettede en bagdør ved at implementere en malware i et open source-bibliotek i Copay. Brugere med Copay-appen til Android og iOS version 5.0.2 til 5.1.0 blev rådet til ikke at åbne appen igen, opdatere deres tegnebøger og at flytte deres midler til version 5.2.0 tegnebøger. Ifølge virksomheden påvirkede den ondsindede kode ikke BitPay-tegnebøger.

BitPay mistede i 2014 mere end 1,8 millioner dollars bitcoin på grund af en phishing-fidus, der involverede dens økonomidirektør. Men denne hændelse skete ikke på grund af dårlige sikkerhedssystemer eller en massefidus fra BitPays side, det skyldtes for det meste menneskelige fejl.

Fordele og ulemper

BitPay gør det muligt for online-sælgere og handlende at acceptere bitcoin for deres produkter og tjenester. Den leveres med hurtige transaktionshastigheder og en nem opsætning, der henvender sig til onlinebetalinger. Gebyrer for behandling af kreditkort er normalt omkring 3% pr. Transaktion, mens BitPay opkræver et fast gebyr på 1%.

Platformen giver folk fra hele verden mulighed for at modtage ethvert beløb ved hjælp af enten deres computer eller smartphone. Virksomheder er i stand til at drage fordel af et grænseløst betalingsnetværk samt de bedste budkurser.

Softwarens kryptografisk sikre API muliggør nem integration i ethvert eksisterende system. Brugere har også en bred vifte af tilpassbare muligheder for deres sikkerhed og bekræftelseshastighed. Handelskonti kan aktivere et tofaktors godkendelsessystem, der drives af Google Authenticator.

Man kan vælge at modtage betalinger i otte fiat-valutaer eller bitcoin, eller du kan kombinere dem. BitPay har support på 40 sprog, hvilket gør det muligt for virksomheder at nå en international kundebase.

Kunder skånes for tilbageførselssvindel og identitetstyveri, da tjenesten er baseret på Bitcoin. Andre positivt vurderede aspekter af tjenesten er dens slanke interface og nem konfiguration.

Der er dog adskillige negative BitPay-anmeldelser tilgængelige online, hvoraf nogle anklager det for at være en fidus. De vigtigste ulemper synes at være fondsbesiddelser og dens indviklede betalings- og tilbagebetalingsprocesser.

Det ser også ud til, at virksomheden over tid er blevet mere restriktiv med hensyn til de virksomheder, den accepterer.

BitPay har modtaget hyppige klager over kundeservice, der er rapporteret at være dårlig og ofte lidet formålstjenlig. En bruger rapporterede, at han ikke fik noget svar på sine e-mails.

Priser

Tjenesten ændrer og opdaterer ofte sin prismodel. I øjeblikket opkræver virksomheden et gebyr på 1% pr. Transaktion, som kan være højere for industrier med høj risiko. Det anvendte gebyr er det samme for alle de 240 understøttede lande.

BitPay Community Trust

BitPay har modtaget både positive og negative anmeldelser. Det blev rapporteret, at der er visse fejl i appen og online-portalen, og at BitPay ikke sender pengene til deres destination. Disse midler er også blevet opbevaret i lange perioder, endda uger.

Virksomheden har angiveligt blokeret gyldige transaktioner til nogle tegnebøger uden noget motiv, hvilket får brugerne til at miste deres penge. Dette skyldes tilsyneladende deres politik, der lyder “Vi forbeholder os ret til at lukke din konto.”

Dom

BitPay kan have haft sine op- og nedture, men generelt er det en meget pålidelig og brugt Bitcoin-behandlingstjeneste.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me