Bitcoin Arbitrage 101: Muligheder & Sådan Arbitrage Bitcoin

Crypto-handel bliver langsomt et fantastisk spil for handlende, da de strategier, der nu kun blev implementeret på sofistikerede markeder, nu er tilgængelige på kryptomarkeder. Faktisk er det i nogle tilfælde meget bedre at spille disse strategier i kryptoer end andre steder. En sådan terningkast er Arbitrage, som langsomt bliver den bedste strategi for kryptohandlere at få overskud.

At definere, Arbitrage er det samtidige og synkroniserede køb og salg af et aktiv for at drage fordel af en forskel i prisen på to forskellige markeder.

Det er en strategi, som den erhvervsdrivende implementerer for at opnå overskud ved at udnytte forskellen i prisen på nøjagtigt det samme instrument eller aktiv på forskellige markeder. Strategien blev født og fortsætter med at eksistere på grund af ineffektiviteten af ​​markederne og ville ikke have eksisteret, hvis markederne var perfekte.

Forklaring: Hvad er Bitcoin Arbitrage

Arbitrage finder sted, når en erhvervsdrivende køber et værdipapir fra et marked identisk sælger det på et andet marked til en højere pris og derved tjener fortjeneste på grund af markedernes imparitet. Arbitrage forsøger at finde huller i markedspriserne og leverer overskud, før denne prisforskel udfyldes eller inddrives. Arbitrage forsøger også at tilvejebringe en fuldt bevis mekanisme til markederne, der sikrer, at prisen ikke afviger meget fra pålydende værdi i en betydelig periode..

På modne markeder som aktier har systemernes teknologiske overlegenhed næsten presset chancen for at få en arbitrage-mulighed. Børser har i dag implementeret specialiserede computersystemer, der overvåger og opdager prisdifferentiering, så ingen erhvervsdrivende kan tjene penge ud af ineffektivitet på markedet på grund af en unødig fordel.

Voldgift er af en række forskellige typer og fortsætter med at ske, for så vidt som alle markeder, der sælger den samme mønt (for eksempel Bitcoin), aktiver eller værdipapirer citerer den samme pris for det. En erhvervsdrivende ville fortsætte med at købe og sælge det samme aktiv på forskellige markeder så meget som ønsket og så meget som han kan tjene penge.

Læs også: Prisforudsigelse for Bitcoin (BTC) 2019/2020/2025: Fremtiden er allerede her

Eksempel: Simple Bitcoin Arbitrage

For at forstå Bitcoin arbitrage med et simpelt eksempel, lad os se på følgende scenarie.

 • Lad os overveje, at Bitcoin handler til $ 10000 på det samme på børs A, i samme øjeblik; det handler for $ 10200 på børs B..
 • For at en vellykket arbitrage skal ske, køber en erhvervsdrivende bitcoin på Exchange A og sælger straks det samme på Exchange B og tjener et overskud på $ 200 per bitcoin.
 • En erhvervsdrivende, der er en ægte arbitrageur, vil fortsat udnytte denne markedsforskel, indtil nogle børsspecialister eller markedskræfter justerer priserne mellem de to børser for at udslette muligheden.

Eksempel: Triangular Arbitrage

Triangular Arbitrage betragtes som lidt kompleks, fordi der er 3 forskellige aktiver, handelspar er involveret, hvor en erhvervsdrivende køber og sælger sine aktiver for at drage fordel af prisforskellen. Det, der er afgørende her, er den hastighed, hvormed transaktionen finder sted, som er næsten øjeblikkelig på alle tre markeder, før markedskræfterne bringer paritet i priserne på alle tre markeder

Børs 1: XRP / USDT = 0,894

Børs 2: XRP / britisk pund = 1.276

Børs 3: USDT / britisk pund = 1.432

Hvad der nu sker her er, overvej det

 • Den erhvervsdrivende har XRP til en værdi af 2 millioner, han ville konvertere 2 millioner XRP til USDT til 0,894-kurser, hvilket giver den erhvervsdrivende 1.788.000 USDT.
 • Dernæst flytter han til det andet par, hvor han ville transaktere de 1.788.000 USDT for at konvertere dem til GBP eller de britiske pund til en kurs på 1.276, hvilket giver den erhvervsdrivende GBP eller det britiske pund 1.401.254.
 • Dernæst flytter han til det tredje par for at fuldføre sin trekant, hvor den erhvervsdrivende tager GBP eller britiske pund af den anden handel og overfører dem tilbage til USDT til 1.432-kurser, hvilket giver den erhvervsdrivende USDT 2.006.596.
 • Ved denne række af handler vil den erhvervsdrivendes samlede risikofrie arbitrageoverskud være $ 6.596.

Du kan muligvis også lide: 5 Crypto Airdrop Coins List + trin-for-trin guide til at få dem

Hvorfor opstår Crypto arbitrage muligheder?

Enhver, der har set kryptohandel, ved, at der findes en række børser over hele kloden, der handler næsten de samme mønter, i det mindste de store. Sig for eksempel på dette tidspunkt (mens du trykker på) er de priser, der er angivet for Bitcoin omkring børser –

bitcoin arbitrage

Også priserne på de bedste børser, der var som følger:

 • Kraken – $ 9.618,80
 • Coinbase Pro- $ 9.617,00
 • Tvillinger – $ 9.621,78
 • Bitfinex – $ 9.637,48
 • Bitstamp – $ 9.610,32

Hvorfor sker dette? Et par grunde, der kan være ansvarlige for dette er

 • Likviditet: Bitcoin har scoret massive mængder på fremtrædende kryptobørs, da interessen for kryptohandel er steget som Binance, Kraken, Coinbase Pro osv., Men er forblevet meget lavere på flere mindre børser. Disse forskelle i levering på tværs af børser påvirker prisen på Bitcoin.
 • Ingen almindelig måde at finde dagsværdi Bitcoin på: Mens der har været mange teorier om, hvordan man værdsætter bitcoin, har der ikke været nogen fælles centraliseret formel, der kunne gøre det. På grund af dette kender ingen faktisk den rimelige pris, og handlerne finder sted afhængigt af hvad den erhvervsdrivende mener, at den rimelige pris kan være. Derfor sker alle handler i bytter med den rene følelse af dømmekraft, og deres prisopdagelse sker på, hvad køberen og sælgeren synes om det.
 • Infrastrukturproblemer: Dette problem skyldes industriens ubehagelighed, der hindrer købere i hurtigt at købe kryptoer på tværs af flere børser på én gang; dermed fortsætter prisforskellene. Dette vil helt sikkert gå af, når teknologien i krypto-udvekslinger øges, men der er stadig meget tid.

Barrierer for voldgift

Mens arbitrage ser fabelagtig ud og en spændende mulighed for at tjene penge, bør handlende indse, at der er visse vigtige barrierer, der forhindrer arbitrage-muligheder.

 • Bekræftelsestid: Igen på grund af strukturen af ​​kryptokurver og den måde, hvorpå handlingen finder sted, kan det tage noget tid for verifikation af transaktioner (mellem to børser), og på grund af volatilitet på markederne er der chancer for, at prisen på Bitcoin i løbet af denne periode kan ændre sig.
 • Regulatoriske verifikationer: Mange udvekslinger på grund af regulatorisk pres og sikkerhedsmæssige årsager får handlende til at gennemgå en betydelig mængde verifikationstrin. Disse trin øges yderligere, hvor der er en større mængde mønter, der skal bevæge sig ind og ud af børsen.
 • Gebyrer: Hvis du gennemgår ovenstående eksempler, er en vigtig komponent, der mangler her, at Exchange-gebyrer spiser dit overskud. Dette inkluderer Fiat-indskudsgebyrer, fiat-udbetalingsgebyrer, bitcoin-indbetalingsgebyrer, bitcoin-tilbagetrækningsgebyrer og transaktionsgebyrer.
 • Likviditet: Arbitrage ville kun være godt og rentabelt, hvis mængderne er høje nok på begge børser, da arbitrage udføres med store mængder kryptoer, og transaktionerne skal gennemgås.
 • Udveksling Omdømme: En stor advarsel, som en erhvervsdrivende har brug for at huske på, hvilken handel på børsen er omdømmet til børsen. Prisforskellen i børsen kan også skyldes tekniske problemer. Et fantastisk eksempel på dette er de børser, der er blevet hacket, og hvor prisen på Bitcoin pludselig går ekstremt lavt, fordi handlende ikke stoler på børsen og ofte er scenariet, at der ikke er nogen købere eller takere.

Er arbitrage lovligt?

Arbitrage er helt lovligt og praktiseres over hele kloden og på tværs af aktiver og råvarer, hvor der er en prisforskel mellem to børser eller markedspladser.

Konklusion

Alt i alt er Bitcoin arbitrage en fantastisk mulighed for handlende til at generere en god indkomst, men som en advarsel kommer det med enorme risici. Handlingen med at arbitrage Bitcoin er ikke så enkel, som det kan se ud ved første kig, selvom Arbitrage faktisk er en proces, der er langt mere positiv end spekulation og marginhandel, der ofte kaldes prismanipulation.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me