Top Crypto Discord-servere / grupper at følge i 2021

Hvis du er ny på markedet for kryptokurrency, skal du have tilsluttet dig et par sociale mediesamfund for at prøve få en kerne af denne revolutionerende teknologi. Twitter, Reddit, Medium og Instagram ser massiv vækst i antallet af konti i 2021, da Bitcoin- og kryptomarkedet holder rekordhøjder. På trods af Reddits og Twitters indflydelse på at skabe store kryptosamfund vokser en social medieplatform som en favorit blandt kryptoentusiaster globalt – DISKORD! 

Uanset om du ønsker at få nogle ekstra handelstips, lære om de nyeste hotte ting på markedet eller lære om teknologien, har Discord-kryptohandel og diskussionsservere det hele. Det er dog lidt udfordrende at finde – da du har brug for en invitation. 

Målet med denne artikel er at introducere dig til de bedste Cryptocurrency Discord-servere / grupper, der giver et diskussionsforum og handelssignaler på kryptomarkedet. Nedenfor er 10 af de hotteste og bedste Crypto Discord-servere i 2021 til dig. 

Hvad er en Discord Server?

Hver Discord-gruppe er organiseret i en samling af forskellige kanaler, der udgør en server. Hver server har sine egne inviterede medlemmer, emner, regler og kanaler. Når du først er medlem af en server, er du i stand til at bidrage til enhver kanal og diskutere med andre medlemmer, der chatter i en bestemt kanal. 

Serverne er fyldt med tekstkanaler og stemmekanaler (hvor du kan tale med andre). Du kan også dele videoer, billeder, internetlink, musik og meget mere. Det er gratis at åbne en server på Discord. 

Sådan bruges dine Crypto Discord-servere effektivt

Mens Discord bliver en kæreste på sociale medier for kryptoinvestorer, er det meste af det crypto Discord-grupper er stadig ineffektive. Dette har set de fleste af krypto-investorerne skifte til Telegram for at interagere med andre kryptofanatikere, på trods af at Discord er langt bedre. 

Her er nogle tip, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din kryptofokuserede Discord-server.

 • Lås dine tilladelser ned for at undgå spamming og svindel på din Discord-server. 
 • Administrer dine meddelelsesmeddelelser for at undgå at underrette hvert medlem af din server hver gang en besked sendes på en kanal.
 • Opret en botvagt for at forhindre, at dine medlemmer bliver spammet. Dette kan gøres ved at oprette en captcha-kode for at sikre, at kun mennesker får adgang til andre medlemmer af din server. 
 • Sørg for, at din Discord-server har en venlig grænseflade og ikke er overfyldt. 

Sådan vælges den bedste Crypto Discord-server / gruppe

At finde gode crypto-discord-servere til dig selv (især hvis du er en Discord-første-timer) kan være en udfordring i betragtning af det store antal fidusgrupper, der opstår. Nedenfor giver vi en kort liste over, hvad du skal se på, før du tilmelder dig en crypto Discord-server. 

 1. Antallet af medlemmer på serveren.
 2. Kontroller, om serveren har Bot Guards. 
 3. Er platformen brugervenlig?
 4. Er gruppen interaktiv og respektabel?
 5. Vælg mellem betalte og gratis kanaler.
 6. Det indhold, du gerne vil forbruge – handelssignaler vs generelle kryptonyheder osv. 

Top Crypto Discord-grupper

Med diskussionskvaliteter, der matcher Twitter og en velorganiseret og reguleret struktur svarende til Reddit, er Discord en crypto-investors drøm. Discord giver dig en chance for at arbejde med et interaktivt samfund og dele en passion for teknologi. 

Nedenfor er en liste over de bedste crypto Discord-kanaler i 2021, du skal deltage for at få handelssignaler og diskutere den stigende teknologi. 

NB: Nogle af kanalerne har spam, ulemper og shills. Lav din egen forskning, inden du bruger handelssignaler og information fra disse Discord-grupper til at træffe investeringsbeslutninger.

 • r / Kryptovaluta

crypto Discord-gruppe

En vellykket stigning i r / Cryptocurrency på Reddit har født en Discord-server, som kun tillader inviterede. Serveren er en af ​​de største Discord-grupper i øjeblikket i krypto – der tilbyder medlemmerne en platform til at diskutere noget krypto. 

Fra kryptohandel til DeFi til at give landbrug, altcoins, minedrift og hvaltransaktioner – alt kan spørges på r / Cryptocurrency Discord-gruppen. 

Medlemmer: 39.468

Inviter link: https://discord.com/invite/8T7aqnZ

 • MEGA Pump – Cryptocurrency Investment Group

crypto Discord-gruppe

MEGA Pump, som navnet på Discord-serveren læser, er en gruppe dedikeret til at købe og sælge kryptokurver i en “pump and dump” -ordning. Denne gruppe giver brugerne en chance for at maksimere deres overskud gennem handelssignaler og en nyhedskanal for at holde trit med de nuværende hændelser i krypto.

Serveren indeholder også en “Resultater” -side for at holde styr på de handler, der er foreslået i gruppen. Endelig leverer MEGA Pump også et “tilknyttet system”, der belønner dem, der bringer nye investorer til gruppen.  

Medlemmer: 96,483

Invitationlink: https://discord.com/invite/MZ56B8Pwsn

 • I dag skubber vi 

I dag

En anden Bitcoin-investeringsgruppe på listen. I dag består We Push af fem offentlige kanaler på serveren – #announcements, # affiliate-system, # general-chat, # create-invitation (hvor du kan invitere dine tilknyttede selskaber til serveren) og # server-guide. Serverguide-kanalen giver dig en guide til de vigtigste private, betalte og gratis kanaler på serveren. 

På trods af at være en Bitcoin-investeringsgruppe består Today We Push også af pumpekanaler med forskellige “in-form” tokens.

Medlemmer: 45.855

Invitationlink: https://discord.com/invite/EyTDH6bqZg

 • WallStreetBets Crypto Pumps

crypto Discord-gruppe

Hvis du har holdt øje med den nylige Gamestock-saga, skal du have hørt om WallStreetBets, en Reddit-side dedikeret til at trække detailfonde og nedbrudte hedgefondssælgere. Reddit-sidens succes har set et antal spinoffs spire – WallStreetBets Crypto Pumps som en af ​​de mere fremtrædende på Discord. 

Denne Discord-server er hovedsageligt en pumpegruppe, hvorved samfundet beslutter at købe et token på en børs i et forsøg på at pumpe prisen og tage overskud. Det tilbyder også en resultatkanal og et tilknyttet program til invitationer.  

Medlemmer: 72.854

Invitationlink: https://discord.com/invite/zUtvSwmZH2

 • Big Pump Signal – Bitcoin Investment Group

crypto Discord-gruppe

Big Pump Signal – Bitcoin Investment Group er en af ​​de største kryptofokuserede servere på Discord. Næsten 250.000 medlemmer bidrager til gruppen – chatter om krypto, diskuterer nye kryptohændelser og køber eller sælger handelssignaler. 

Der oprettes daglige “Pump signal” -kanaler, der giver dig mulighed for at handle sammen med massen af ​​kryptoentusiaster på Discord-serveren. 

Medlemmer: 248.800

Invitationlink: https://discord.com/invite/UjmYxtDe

 • Cryptex Commonwealth 

crypto Discord-gruppe

Cryptex Commonwealth er rettet mod kryptovalutainvestorer, der ser på langsigtede horisonter og er vært for forskellige informative diskussioner. For at deltage skal du have en invitationskode, præsentere dig for de andre medlemmer og vente 24 timer på, at moderatoren (‘Allen’) skal bekræfte og føje dig til serveren. 

Medlemmer: 9.832 

Invitationlink: https://discord.com/invite/qnZwJDS

 • Elite Crypto-signaler

crypto Discord-gruppe

Som en af ​​de mest organiserede crypto Discord-grupper leverer Elite Crypto Signals både gratis og betalte kanaler. Mens serveren har en lang række kanaler at vælge imellem, fokuserer de mest aktive kanaler på serveren på at købe og sælge forudsigelser og handelssignaler. Sådan er alvoret i gruppen, at handlende på serveren køber og sælger “nøjagtige” handelssignaler for op til $ 30 pr. Signal. 

Serveren er også fantastisk at holde sig flydende med de nuværende begivenheder på kryptomarkedet, dele memes og diskutere dine meninger om prismarkedsaktion. 

Medlemmer: 14,340

Invitationlink: https://discord.com/invite/sc6Me8g

 • Cracking Crypto

crypto Discord-gruppe

En af de ældste og mest forskellige crypto Discord-servere. Cracking Crypto tilbyder medlemmer en bred vifte af oplysninger om krypto og diskussioner om eventuelle kryptobaserede forespørgsler. 

Serveren har seks store kanaler – langt mere end nogen anden server på denne liste – inklusive introduktioner, premiumoplysninger til abonnerede investorer, handelsanalysesignaler, generelle samfundschats, kryptoressourcer og partnerskaber, der er sikret i kryptoøkosystemet. 

Medlemmer: 11.272

Invitationlink: https://discord.com/invite/zJkxzrq

Konklusion

Efterhånden som markedet raser mod $ 2 billioner, forventes flere mennesker at deltage i kryptovognen, og at finde et nyttigt samfund kan hjælpe dem med at vokse hurtigere ind i dette vilde vest-økosystem. Discord er et godt sted at finde alle dine svar i krypto, handelssignaler for at tjene penge og nye venner til at dele din kryptoviden. 

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me