Coinbase Vs Coinbase Pro (tidligere GDAX): Hvad er forskellen?

Cryptocurrency har været et meget interessant rum, og efterhånden som hver dag går, bliver branchen mere moden og tilføjer flere og flere funktioner. Men hvad der stadig vedrører mange mennesker er sikkerhedsaspektet i branchen. Det skræmmer mange mennesker, at deres hårdt tjente penge bare kan forsvinde en dag, hvis en hacker eller en hvilken som helst ondsindet karakter bare bliver klogere end udvekslingen en dag.

Det er her, Coinbase som en virksomhed og som en børs har skiller sig ud blandt den branche, der er fuld af børser. Denne ry for ikke at blive hacket en gang i sin levetid har fået mange til at tro på mærket, børsen og i sidste ende branchen. I dag er Coinbase de mest almindeligt anerkendte mærker, når nogen taler om kryptokurrencyudveksling, og det handler ikke kun om sikkerhed, det er også fordi børsen har været aktiv og inkorporerer ændringer og funktioner, der er velegnede til kravene fra enhver type af sine kunder.

For at give det bedste handelsmiljø til både uerfarne og erfarne forhandlere, blev Coinbase passende oprettet til børser, der giver det bedste af det værktøj, som hver kategori af erhvervsdrivende kræver. Mens Coinbase introducerer den uerfarne erhvervsdrivende til kryptokurrency og det grundlæggende i handel, giver Coinbase Pro (tidligere kendt som GDAX) enhver ammunition, som en erfaren erhvervsdrivende har brug for for at skyde disse handelsskud. Der er forskellige andre funktioner, der adskiller sig, selv efter at begge børser er under den samme Coinbase-paraply.

Hvad er Coinbase Platform

Coinbase er den brugervenlige version af den populære handelsplatform. Det giver brugere og forhandlere mulighed for nemt at tilmelde sig, oprette forbindelse til en bankkonto, kredit- eller betalingskort og købe kryptokurrency uden at skulle lære mere om markedsordrer, begrænse ordrer, spreads eller noget af det. Følgende er grænsefladen til Coinbase-basisplatform.

Hvad er Coinbase PlatformKilde: coinbase.com

Hvad er Coinbase Pro?

Coinbase Pro er en professionel cryptocurrency-handelsplatform, der grundlæggende er Coinbases gamle handelsplatform, GDAX, med en ny brugergrænseflade. Med Coinbase Pro kan handlende købe de samme kryptokurver som de kan på Coinbase, men det er her lighederne slutter. De ekstra funktioner, der er tilgængelige på Coinbase Pro, men ikke Coinbase, er-

 • Handel fra krypto til krypto
 • Kan placere, begrænse og stoppe ordrer
 • Mere kraftfulde diagrammer til analyse af kortsigtede tendenser (dybdekort, ordrebog, volumen osv.)
 • Lavere gebyrer og endda muligt at have en nul-gebyrtransaktion med den rigtige ordretype

Hvad er Coinbase ProKilde: pro.coinbase.com Hvad er Coinbase Pro2Kilde: pro.coinbase.com

Selv når de målretter mod en separat gruppe af forhandlere, opfylder disse to kryptovaluta-handelsplatforme i sidste ende det samme, de nøjagtige samme ting: en individuel start med fiat-valuta og ender med at have sine hænder i kryptokurrency. Brugervenligheden, gebyrer og sofistikering er, hvor disse to adskiller sig markant. Efter at have læst denne artikel vil brugerne have en stærk forståelse af forskellene og lighederne mellem Coinbase og Coinbase Pro i følgende kategorier:

 • Tilgængelige kryptovalutaer / handelspar
 • Brugervenlighed
 • Gebyrer
 • Sikkerhed
 • Handelskraft og hastighed

Læs også: Top 10 Penny-kryptovalutaer – Billige Altcoins at investere i 2019

Tilgængelige kryptovalutaer / handelspar

Begge børser ligger hoved mod hoved her, da begge sæt brugere får at gøre med næsten det samme sæt kryptokurver. Efter meddelelsen om ERC 20-tokens-support har der været et par mønter, der er tilgængelige på Coinbase Pro og ikke Coinbase. Der er også en masse differentiering baseret på geografi. Følgende er de valutaer, der er tilgængelige for køb fra fiat, på begge platforme er:

Tilgængelige kryptovalutaer

Brugervenlighed

Coinbase’s, som et firma, har ethos altid været at levere brugervenlighed til sine kunder.

Coinbase: UI på deres Coinbase-platform er en enkel, ligetil måde for folk at købe de mest populære kryptokurver uden at skulle lære værktøjerne fra professionelle daghandlere. Coinbase har også en fantastisk smartphone-app til sin basisversion. Med det kan en erhvervsdrivende gøre alt, hvad han eller hun har brug for, herunder køb, salg, afsendelse af modtagelse, kontrol af tegnebogssaldoer og live markedspriser.

Coinbase Pro: Coinbase Pro er derimod mere vanskelig at bruge end den almindelige Coinbase-platform, men er stadig brugervenlig sammenlignet med andre avancerede handelsplatforme. Samlet set er brugergrænsefladen rigtig godt designet med let navigation mellem USD, EUR og GBP samt nem navigation til hver kryptovaluta, som man kan handle: Bitcoin, Ethereum, Ethereum Classic, Litecoin og Bitcoin Cash og andre tokens..

Gebyrer

Coinbase: Coinbase opkræver et spread på ca. halvdelen af ​​en procent (0,50%) for køb af digital valuta og salg af digital valuta. Det faktiske spænd kan dog være højere eller lavere på grund af markedsudsving i prisen på digitale valutaer på Coinbase Pro mellem det tidspunkt, hvor vi citerer en pris, og det tidspunkt, hvor ordren udføres.

Coinbase opkræver et gebyr (ud over Spread), som er det største af (a) et fast gebyr eller (b) et variabelt procentsatsgebyr bestemt af region, produktfunktion og betalingstype. De faste gebyrer er beskrevet nedenfor:

 • Hvis det samlede transaktionsbeløb er mindre end eller lig med $ 10, er gebyret $ 0,99.
 • Hvis det samlede transaktionsbeløb er mere end $ 10, men mindre end eller lig med $ 25, er gebyret $ 1,49.
 • Hvis det samlede transaktionsbeløb er mere end $ 25, men mindre end eller lig med $ 50, er gebyret $ 1,99.
 • Hvis det samlede transaktionsbeløb er mere end $ 50, men mindre end eller lig med $ 200, er gebyret $ 2,99.

Coinbase Pro: Coinbase Pro bruger en gebyrmodel til producent-taker til at bestemme sine handelsgebyrer. Ordrer, der leverer likviditet (“producentordrer”), opkræves andre gebyrer end ordrer, der tager likviditet (“takerordrer”).

Når en erhvervsdrivende afgiver en ordre til markedsprisen, der straks bliver udfyldt, betegnes disse handler som en taker og betaler et gebyr mellem 0,05% og 0,25%. På den anden side, når en erhvervsdrivende afgiver en ordre, der ikke straks matches med en eksisterende ordre, placeres denne ordre i ordrebogen. Hvis en anden kunde afgiver en ordre, der matcher med den erhvervsdrivende, betragtes disse handler som producenten og betaler et gebyr mellem 0,00% og 0,15%. Børsen har angivet en tabel med hensyn til gebyrerne i de respektive prisniveauer, som er som følger:

Gebyrer

Sikkerhed

Når det kommer til sikkerhed, følger begge børser en meget lignende protokol. Hvis en erhvervsdrivende planlægger at bruge en online tegnebog til at gemme sin kryptovaluta, er Coinbase på begge platforme sandsynligvis den mest skudsikre og sikre måde at gøre det på. Coinbase-platformen tilbyder 2FA, så den erhvervsdrivende kan tilføje et ekstra sikkerhedslag til sin konto. Det samme er tilfældet med Coinbase Pro, som også tilbyder 2FA for at tilføje et ekstra lag af sikkerhed til brugerens handlinger.

Mens det generelt ser godt ud, er problemet med Coinbase dog, at den erhvervsdrivende faktisk ikke ejer sine private nøgler. De er helt afhængige af Coinbase for at foretage overførsler. Det er også prisværdigt, at Coinbase ikke er blevet hacket, men der er ingen sikkerhed for, at det aldrig nogensinde kan ske. Derfor er det tilrådeligt at holde kryptokurrency på kold opbevaring.

Du kan muligvis også lide: Bedste Crypto-udvekslinger i Australien [2019 OPDATERET]

Hastighed

Coinbase: Coinbase er lynhurtigt fra det øjeblik, den erhvervsdrivende trykker på et køb for at have Bitcoin, Ethereum osv. På deres konto. Der er dog to forbehold med Coinbase-hastigheden:

 • Bankkontooverførselstid
 • Tilbagetrækning / afsendelse af kryptokurrency

Coinbase Pro: Ligesom sin basisplatform er Coinbase Pro identisk, når det kommer til hastigheden. Det kan tage lidt ekstra tid at sende krypto fra platformen, men hvis den erhvervsdrivende sender til en anden adresse på Coinbase, er den lynhurtig og gratis.

Begge børser giver en problemfri oplevelse til kryptohandlere, det er kun sværhedsgraden, der gør en stor differentierer mellem de to og dermed opfylder visionen om Coinbase. Ligesom Brian sætter Armstrong sin blog

”I sidste ende vil vi støtte en bredere vifte af digitale aktiver, og for at gøre det giver vi vores kunder værktøjer, vurderinger og anmeldelser for at hjælpe dem med at træffe informerede beslutninger. Vores mål er at opretholde den pålidelige oplevelse, som vores kunder er kommet til at forvente, mens vi tilføjer de aktiver, som vores kunder er efterspurgt. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me