Rarible Review – Johdatus suosituimpaan NFT Marketplaceen

Yleiskatsaus

Tunnus RARI
Hinta 4,22 USD
Markkina-arvo / markkina-arvo 8824730 USD / # 392
Kaikkien aikojen korkein 10,91 USD
kaikkien aikojen alhaisin 0,264878 USD
Kiertävä tarjonta 1 655 238/25 000 000
Tunnuksen tyyppi ERC-20
Tunnuksen tyyppi Palamattomat rahakkeet (NFT)
Verkkosivusto https://app.rarible.com/

DeFi: n lisäksi Non-Fungible Tokens (NFT) on yksi salauksen ja lohkoketjun ekosysteemin kasvavista sektoreista. NFT on digitaalinen esitys ainutlaatuisista esineistä, kuten taide, pelit, keräilyesineet jne. 

Harvinainen on NFT-markkinapaikka, jossa käyttäjät voivat luoda ja myydä digitaalisia keräilyesineitä alustansa kautta. Rarible auttaa käyttäjiä luomaan ja lyömään digitaalisia keräilyesineitään ilman koodaustaitoja. Tässä Rarible NFT -katsauksessa tarkastelemme tuotetta ja miten se toimii. Tutkimme myös Rariblen perustekijöitä sekä sen alkuperäisen tunnuksen RARI käyttötapaa. 

Mikä on harvinainen?

Aleksei Falin ja Alexander Salnikov perustivat vuoden 2020 alussa Rarible on avoimen lähdekoodin markkinapaikka käyttäjien lyödä, myydä ja luoda keräilyesineitä. Kuka tahansa käyttäjä voi käyttää markkinapaikkaa luomaan ja esittelemään taidetta. Käyttäjät voivat myös kerätä esillä olevat taideteokset ostamalla ne Ethereum-rahakkeisiin. 

Se on vapaana pidetty markkinapaikka, joten sinä olet täysin omistanut rahakkeesi. Alusta tarjoaa käyttäjälle immateriaalioikeuksia (IP) myös alkuperätodistuksen kautta. Ostajat ja myyjät voivat käydä kauppaa Rarible NFT -markkinapaikalla kerättävillä esineillä melkein vähäisin kustannuksin. 

Kuinka Rarible NFT Marketplace toimii?

Käyttäjä voi joko luoda kerättävän tai tutkia Rarible-markkinapaikkaa. Käyttäjän on liitettävä Ethereum-lompakko, kuten Metamask, Fortmatic, Walletlink tai Walletconnect Rarible-käyttöliittymään. 

Käyttäjä voi joko luoda keräilykappaleen Rarible-palvelujen avulla tai tutustua markkinapaikkaan ostaakseen digitaalisen keräilyesineen. Yksi Rarible-laitteen ainutlaatuisista piirteistä on, että käyttäjällä ei tarvitse olla koodauskokemusta taiteensa luomiseen. 

Se on avoin markkinapaikka, joten kuka tahansa pääsee siihen. Rariblen alkuperäinen tunnus on RARI. 

Plussaa ja miinusta Rarible

Plussat

 • Avoimen lähdekoodin ja ei-vapausrangaistus
 • Helpottaa käyttäjiä luomaan ja lyömään omia digitaalisia tunnuksiaan
 • Käyttäjäystävällinen kokemus muille kuin koodereille
 • Vertailu kaupankäyntiin NFT: n tai keräilyesineiden edullisilla hinnoilla

Haittoja

 • Huonot toimijat voivat manipuloida markkinapaikkaa saadakseen väärin käyttää RARI-tunnusta
 • Hanke on edelleen alkuvaiheessa, emmekä löytäneet valkoista paperia tai etenemissuunnitelmaa
 • Tukee vain Ethereum blockchain -verkon tunnuksia

Kuinka käyttäjä voi käyttää RARI: ta?

RARI-tunnusta ei voi ostaa suoraan Rarible-kauppapaikalta. Sen sijaan siihen pääsee osallistumalla markkinapaikkaan eri menetelmillä. 10% RARI-kokonaistarjonnasta oli laskeutui NFT-keräilijöille heinäkuussa 2020. Tämän jälkeen RARI-tunnus jaetaan Rarible-markkinapaikan ostajille ja myyjille.

Joka viikko, joka sunnuntai, RARI-rahakkeita jaetaan prosessin kautta nimeltä Marketplace-likviditeetin louhinta. Tässä prosessissa 50% rahakkeista jaetaan ostajille ja 50% rahakkeista jaetaan Rarible-markkinoiden myyjille.

RARI: n arviointi

RARI: n kokonaismäärä on 25 000 000. Tunnus jaetaan seuraavalla tavalla:

Tunnuksen jakelu

 • 10% rahakkeista pudotettiin ilmakehään heinäkuussa 2020. josta 2% osoitettiin Rarible-käyttäjille ja 8% kaikille NFT-omistajille.
 • 60% rahakkeista kohdistetaan markkinapaikkojen likviditeetin louhintaan. Joka viikko julkaistaan ​​75 000 RARI-tunnusta, jotka maksetaan ostajille ja myyjille. 
 • 30% RARI-rahakkeista jaetaan sijoittajille ja tiimille. 

Token-apuohjelma

RARI on apuohjelmatunnus, jolla on seuraavat käyttötapaukset Rarible-markkinapaikalla. 

 • Hallinto – Yksi RARI-tunnuksen tärkeimmistä hyödyllisyyksistä on, että se toimii hallintatunnuksena Rarible-ekosysteemissä. RARI-tunnuksella luojat ja keräilyesineet voivat äänestää eri toiminnoista, mukaan lukien järjestelmän päivitys. RARI-tunnuksen haltijat äänestävät Rariblen kaupankäyntimaksuista, sen kehityksestä ja uusista ominaisuuksista, jotka otetaan käyttöön Rarible-markkinoilla. 
 • Kuraattorit – Rarible Marketplace pyrkii luomaan yhteisöjohtoisen markkinapaikan RARI-tunnuksen haltijoiden kautta.
 • Esitetyt taideteokset- RARI-merkkien haltijat voivat myös antaa vauhtia ja äänestää esillä olevasta taideteoksesta markkinapaikallaan. 

Rahoitus

Syyskuussa 2020, Rarible sai rahoitusta CoinFundilta, Newyorkissa toimiva blockchain-sijoituspalveluyritys. Rahoituksen yksityiskohtia ja määrää ei kuitenkaan ole paljastettu. Virallisen lausunnon mukaan rahoitusta käytetään rakentamaan yhteisöllinen NFT-markkinapaikka, joka mahdollistaa suoran vuorovaikutuksen keräilijöiden ja tekijöiden välillä. 

Perusanalyysi Rarible

Projektin perusteet

Rarible on yksi ensimmäisistä nousevan NFT-ekosysteemin joukossa. Lisäksi se tarjoaa keräilyesineiden ostajille ja myyjille ainutlaatuisen mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa keskenään. Sen alusta on suunniteltu palvelemaan käyttäjiä, jotka eivät ole teknisiä. Ottamalla avoimen lähdekoodin markkinapaikka kannustaa osallistavaa yhteisöä kaikille osallistumaan NFT-markkinapaikkaan. 

Rarible pyrkii myös muuttamaan itsensä hajautetuksi autonomiseksi organisaatioksi (DAO). Tällä tarkoituksella se on ottanut käyttöön hallintomallin RARI-haltijoiden kanssa. Tunnuksellinen hallinto mahdollistaa yhteisön osallistumisen markkinoiden kasvuun. 

Toinen Rarible NFT: n etu on sulautuminen DeFi-ekosysteemiin. Rariblin yhteys Yearn Finanssin yInsure-aloitteeseen helpottaa vakuutusten myöntämistä rahakkeina. yInsure antaa käyttäjille mahdollisuuden merkitä vakuutettuja DeFi-aktiviteetteja Rarible-markkinapaikan kautta. 

Joukkue

Rarible-virallinen verkkosivusto ei tarjoa paljon tietoa ryhmän jäsenistä tai sen perustajista. Ulkoisen tutkimuksen perusteella huomasimme, että Aleksei Falin ja Alexander Salnikov ovat Rarible NFT -markkinapaikan perustajia. Sivustolta puuttuu kuitenkin tietoja muista kehittäjätiimeistä ja divisioonan merkitsemisestä. 

Rarible-tiimi

Vaikka Aleksei Falinista ei ollut saatavilla tarpeeksi tietoa, sen toisella perustajalla Alexander Salinkovilla on yli 7 vuoden kokemus teknisestä taustasta. Alexander on myös ollut yhteydessä joihinkin merkittäviin salausprojekteihin, mukaan lukien Humaniq. 

Tiekartta

Yksi tämän projektin haitoista on, että sillä ei ole asianmukaista suunniteltua etenemissuunnitelmaa Rariblen tulevista suunnitelmista. Vaikka yksi sen postitiedoista joistakin ominaisuuksista, joita Rarible tutkii, ei ole valkoista paperia tai etenemissuunnitelmaa, jossa kuvataan näiden ominaisuuksien julkaisut tai kesto. Yksi sen viesteistä viittaa siihen, että Rarible-tiimi työskentelee parhaillaan hinnanmekanismin, DeFi NFT: n, mobiilisovelluksen, tuotteiden osittaisomistuksen jne.. 

Onko Rarible huijaus?

Ei. Rarible on aito tuote, joka sitoutuu rakentamaan markkinoita NFT-tunnuksille, mukaan lukien ne, jotka palvelevat DeFi-käyttötapauksia. Se tarjoaa innovatiivisen mekanismin ostajille ja myyjille blockchain-tekniikan sovellusten hyödyntämiseksi. 

Sillä on kuitenkin myös useita aukkoja sen perustekijöissä ja sen sisäisessä tuotteessa. Esimerkiksi sen verkkosivustolta puuttuu riittävästi tietoa tuotteestaan, tiimistään, etenemissuunnitelmastaan ​​jne. Rarible -markkinapaikalla ei myöskään ole valkoista paperia tuotteidensa yksityiskohtien hankkimiseksi..  

Onko Rarible-toiminnolla riskejä?

Joo. Yksi Rarible-rakenteen porsaanreikistä on alustan hyödyntäminen pesukaupan avulla. Tässä skenaariossa käyttäjä ostaa petollisesti taidetta itseltään saadakseen RARI-tunnuksen. Marketplacen ja RARI-tunnuksen manipulointi voi johtaa projektin devalvaatioon.

** Keskimääräinen arvio 8,2 / 10

Rarible-luokitus

Huomautus sijoittajille

Rarible on onnistunut saamaan aikaan buzzin ja on tällä hetkellä yksi NFT-infrastruktuurin uusista projekteista. Se tarjoaa suhteellisen yksinkertaisen ja intuitiivisen käyttöliittymän kaikille käyttäjille. Lisäksi sen integrointi DeFi-käyttötapauksiin tekee siitä mahdollisesti mielenkiintoisen projektin. 

Samanaikaisesti projektilla on kuitenkin vielä pitkä tie kuljettavana. Pesukaupassa on porsaanreikiä, joita hyökkääjät voivat hyödyntää. Alustalla on myös oltava asianmukaisesti määritelty etenemissuunnitelma tulevia esityslistaa varten. Kaiken kaikkiaan Rarible on ehdottomasti yksi niistä hankkeista, joita pitää silmällä lähitulevaisuudessa.

Harvinaiset avainkysymykset, vastattu.

Mistä löydän Rariblen valkoisen paperin?

Rarible-verkkosivustolla ei ole valkoista paperia. 

Missä vaihtoissa projekti on lueteltu?

Sen tunnus RARI: ta voidaan käyttää hajautettujen keskusten, kuten Poista vaihto, Tasapainottaja, MXC jne.

Mikä on projektin yhteisötilasto?

Lokakuusta 2020 lähtien Rarible on 4 sosiaalisen median kanavaa. Tämä sisältää Keskitaso, Viserrys, Sähke, ja Erimielisyydet.

Onko Rarible-projektilla kilpailijoita??

Rarible-projektilla ei ole tällä hetkellä suoria kilpailijoita. Useat NFT-tunnukset ja markkinapaikka ovat kuitenkin kehitteillä lokakuusta 2020 lähtien.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me