Crypto-vandhaner 101: Er Moon Litecoin – Bedste Litecoin?

Crypto 101: Er Moon Litecoin – Bedste Litecoin

Stigningen i kryptoindustrien og mønthandel har introduceret verden til mange nye koncepter. Disse inkluderer f.eks. ICO, Atomic Swaps og yes Airdrops. Mens hver af dem var lige så fascinerende for verden at se, og der var en ting, der lige så begejstrede alle. Indtast Crypto-vandhaner. Crypto-vandhaner har siden deres tidlige dage været forbundet med ordene “Free Crypto”. Selvom dette på ingen måde er forkert at forbinde det med gratis, skal man også huske på, hvor meget det gratis faktisk er gratis. Forude ville artiklen besøge nogle af de førende Litecoin-vandhaner, herunder den meget berømte Moon Litecoin –

Hvad er en Crypto-vandhane?

En Crypto-vandhane er et websted, en app eller en software, der hjælper en person med at generere kryptokurver ved at udføre enkle opgaver. Typisk hævder en bruger de gratis mønter fra vandhanen ved at klikke på en knap og udfylde en captcha eller udføre andre mikroopgaver. Mønterne opbygges langsomt i brugerkontoen på webstedet, indtil de når minimumsgrænsen for udbetalinger.

Disse websteder er normalt marketingfolk eller udbydere af marketingløsninger. Andre virksomheder samarbejder enten direkte med dem, eller hjemmesiden får bare et tilknyttet link, lægger det ud på deres platform og lader folk “gøre det tunge løft”. Alle vandhaner har deres ene periode med frigivelse af gratis mønter. Nogle vandhanesider giver brugerne mulighed for at gøre krav hvert 15. minut, andre hver time og nogle kun en gang om dagen. Frekvensen hos brugerne kan fremsætte krav er relateret til udbetalingen.

Hvad gør kryptohanerne så populære?

Mens ideen om freebies ikke er ny og er blevet et godt værktøj, der bruges af marketingfolk, havde kryptohaner nogle fordele. Hvad freebies angår, introducerer de folk til begrebet kryptokurver som en uafhængig valuta. Ved at lade folk tjene og gemme deres egne tokens giver vandhaner dem en praktisk tilgang, så de ikke har problemer med at håndtere dem, når de køber tokens i fremtiden. Kryptovalutaer er stadig nye, og mange mennesker, der er interesserede i at eje dem, har ingen idé om, hvordan de skal opbevares eller investeres. Vandhaner åbner også døre for nybegyndere og fungerer også som kilder til relevant Bitcoin-information, som brugerne måske har svært ved at få adgang til på anden måde.

Almindelige typer belønninger i vandhaner

  1. Loyalitetsbelønninger: Dette er de belønninger, som brugeren får en gang om dagen for at besøge vandhanen mindst en gang om dagen.
  2. Henvisningsbelønninger: Dette er indstillet til at belønne brugere for at henvise nye brugere til vandhanen. For hver henvisning får brugerne et procentpoint og vil fortsætte med at akkumulere.
  3. Mysteriebelønninger: Dette er en belønning, der vises uventet, normalt nederst på siden, når brugerne prøver at kræve gratis Bitcoins. Dets indhold afsløres ikke, før det er tid til vandhanen at dispensere, så brugerne normalt ikke ved, hvad de kan forvente.
  4. Tilbyd belønninger: Dette er specielle belønninger, som brugerne kan tjene ved at udfylde tilbud og undersøgelser fra flere muligheder. Jo flere tilbud der gennemføres, jo mere kan en bruger potentielt tjene.
  5. Minedrift belønninger: Dette er en slags 100% bonus, når vandhanen bruger en brugers computer til en Proof-of-Work-proces, der udvinder Bitcoin. Det beregnes ud fra, hvor meget processorkraft brugeren har bidraget med.

Ledende Litecoin-vandhane – Er Moon Litecoin faktisk den bedste

Da det er fastslået, hvordan vandhaner fungerer, er det nødvendigt for en at forstå, at ikke alle vandhaner leverer alle mønter. De fleste vandhaner er dedikeret til en kryptovaluta, men nylige innovationer har også givet flere mønthaner. Mens der er så mange vandhaner til rådighed, forsøger følgende artikel at fokusere på top Litecoin vandhaner.

MoonLitecoin

MoonLitecoin er den mest populære Litecoin vandhane. Enhver, der muligvis har brugt en Litecoin-vandhane, ville bestemt lande på denne vandhane mindst en gang, sådan er dens popularitet. Udover at være populær tillader vandhanen brugere at kræve op til 1.000 litoshi hvert femte minut. For at brugere skal tjene gratis LTC, skal de løse captchaen, og den fungerer på en 5-minutters timer.

Webstedet hævder, at brugerne kan øge deres indtjening med 300 procent ved at udnytte de differentierede bonusordninger. Alle betalinger foretages øjeblikkeligt og direkte til brugernes CoinPot-mikropung. Registrering er enkel, idet alt det krævede er bruger Litecoin tegnebog-adresse eller CoinPot-konto.

Litecoin-Faucet.com

Litecoin-Faucet.com giver brugerne vandhanetjenester til at generere Litecoins ved at løse captcha. Vandtaget placeres på 240 minutter og giver brugerne mulighed for at gøre krav på at frigøre Litecoin op til 0,00000888 LTC. Der er også et dagligt lotteri, hvor brugerne kan tjene flere litecoins.

Igen, en populær vandhane, har webstedet over 100.000 brugere og har indtil videre behandlet næsten syv millioner krav. Det samlede beløb, der er udbetalt til dato, er over $ 6.000. Betalinger foretages via en mikroporte til vandhaner.

Litecoin vandhane

Ligesom Litecoin-Faucet.com giver Litecoin Faucet brugerne mulighed for at tjene gratis LTC ved at løse captcha. Webstedet har et differentieret betalingssystem med op til 2.500.000 litoshier til rådighed hvert 60. minut. Webstedet har en Changelly-integration for dem, der ønsker at konvertere deres Litecoin til andre kryptovalutaer.

Amber Litecoin

Amber Litecoin er en gratis Litecoin-vandhane, der gør det muligt for brugere at tjene gratis LTC ved at løse captcha. En bruger kan kræve op til 3300 litoshi, og timeren til vandhanen er 5 minutter. Udbetalingerne er ret øjeblikkelige og foregår via faucethub-mikro-tegnebogen. Selvom Amber Litecoin har vovet sig til andre aktiver, er den overvejende udarbejdet som en Litecoin-vandhane.

Litecoinfaucet.co

Litecoinfaucet.co er en brugervenlig vandhane, der giver brugerne mulighed for at tjene op til 0,00001176 LTC hver time. Hvad der tiltrækker de fleste brugere her er, at vandhanen giver captcha og løser medie-mikrotasker, som er ret lette. Ligesom andre tilbyder dette websted også daglige udbetalinger gennem en faucethub-mikro-tegnebog. Disse betalinger er næsten øjeblikkelige.

TreasureBits

TreasureBits er en anden populær gratis Litecoin-vandhane, der belønner brugere i LTC for at løse captcha og solvemedia. Webstedet understøtter i øjeblikket også andre digitale aktiver bortset fra Litecoin, som inkluderer bitcoin (BTC), Dogecoin (DOGE) og mere. Brugere kan kræve op til 2651 litoshi hvert femte minut.

Webstedet er ikke begrænset til vandhaner, men tilbyder også spil, tilbyder vægge og adgang til airdrop-tokens. Ved at tilføje det kan brugerne også udvinde LTC ved hjælp af webminerfunktionen på webstedet. Udbetalinger foretages gennem en mikroporte til vandhanehub.

Krav – LTC

Claimulike er en vandhane med flere valutaer, som igen er meget populær blandt Litecoin-vandhane-brugere. Vandhanen giver brugerne mulighed for at tjene gratis litoshi ved at løse captcha. Vandhanen tillader krav på op til 1400 litoshi med en timer indstillet til fem minutter. Vandhanen kræver en registrering, der grundlæggende kun inkluderer at give brugerne Litecoin-adresse. Udbetalinger foretages via en mikroporte til en vandhane.

KravLTC

ClaimLTC er også en vandhane til flere aktiver, der belønner brugere med gratis LTC til løsning af captcha. Brugere kan kræve op til 2071 litoshi hvert femte minut, og alle betalinger foretages via en mikroportefølje til vandhaner. Timerindstillingen til denne vandhane er også 5 minutter, og det ser ud til at være den perfekte mulighed, hvis brugeren foretrækker vandhaner med flere valutaer med høje Litecoin-udbetalinger.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me