Er Dogecoin en god investering? Fremtiden for Dogecoin

Dogecoin: En vittighed, der blev en lovende kryptovaluta

Der har været mange anekdoter i teknologibranchen, hvor små ikke-seriøse eksperimenter har vist sig at være gode opfindelser. Men ikke mange ville tro, at vittigheder eller mocks også kan føre til noget fantastisk og lovende. Det er historien om Dogecoin – en af ​​de mønter, der har vist, at de bliver.

En kort historie om mønten fortæller os, at Dogecoin oprindeligt blev oprettet som et resultat af en vittighed fra Jackson Palmer i november 2013. Efter denne vittighed er, da programmør Billy Markus kontaktede Palmer, besluttede de at gøre Dogecoin til en realitet. Mens de sammensatte Dogecoin, forestillede Palmer og Markus sig at designe denne mønt til at være en venlig, mere tilgængelig form for kryptokurrency, der kunne nå ud til enhver bruger over hele kloden og til sidst ville overtage brugere, der blev afskrækket af den kolde kompleksitet af Bitcoin.

Du kan muligvis også lide: Elon Musks Crypto-forbindelse bevæger sig længere og når ud til Dogecoin-grundlæggeren Jackson Palmer

Dogecoin-samfundet blev i sin vækstproces et af de mest aktive samfund og fortsatte ofte med at skaffe midler til velgørende formål – fra vinter-OL 2014 til NASCAR. I 2014 går Dogecoin også sin første pengeautomat med en lancering i Vancouver.

Alt gik godt indtil 2015 (i det mindste antager vi, at det skal være), før Jackson Palmer meddelte, at han tager en “forlænget orlov” fra kryptokurrency-samfundet. Palmer kaldte økosystemet “giftigt” og benyttede lejligheden til at sprænge aspekter af branchen, samtidig med at han tilskyndede brugere af dogecoin til ikke at miste synet af sine sjove og legesyge rødder..

Hvad er Dogecoin

Dogecoin er en kryptovaluta baseret på, eller du kan sige forked af Luckycoin (som igen er baseret på Litecoin). Dogecoin blev oprindeligt designet til at være et mere tilgængeligt alternativ til Bitcoin, Litecoin og andre kryptovalutaer. Bortset fra visionen om at være en almindelig og brugervenlig kryptokurrency er der ikke nogen banebrydende funktioner, der adskiller Dogecoin fra pakken.

Møntens udvikling er forblevet stillestående og har ikke set nogen ændringer eller opdateringer siden Jackson Palmer forlod i 2015, men har betydeligt draget fordel af forbedringer af Litecoin-koden.

Selvom udviklingen ikke har været en differentierer for mønten, er det, der faktisk adskiller den og tilføjer værdi til Dogecoin, det stærke, livlige, livlige og mest aktive samfund, der er sprunget op omkring det og har holdt Dogecoin-ilden i live..

Dogecoin inflationsegenskaber

Kodemæssigt adskiller Dogecoin sig ikke meget fra andre, men karakteristisk adskiller Dogecoin sig fra de fleste andre kryptokurver. Mønten er en inflationær snarere end deflatorisk en kryptokurrency. Bitcoin og mange andre kryptokurver er designet med et hårdt forsyningsgrænse for mønter. Det potentielle problem med dette er, at når loftet er nået, er det måske ikke længere rentabelt for minearbejdere at fortsætte med at opretholde systemet. Dette ville enten føre til uacceptabelt høje gebyrer for at tilskynde minearbejdere eller meget lange transaktionstider, da der ikke ville være noget incitament til at behandle netværkstransaktioner.

Dogecoins skaber, der var sene deltagere i spillet, forsøgte at løse dette problem ved at sikre, at minearbejdere altid ville blive belønnet med nye Dogecoin, og så der altid ville være et incitament til at udvinde flere mønter. En inflationsbaseret tilgang blev også designet til at erstatte mistede mønter og holde Dogecoin på stabile 100 milliarder mønter.

For at give en idé om, at Dogecoin var inflationær, skrev Jackson Palmer i 2014:

”Målet for valutaen er at holde cirka 100 milliarder mønter i omløb – således efter 100 milliarder Dogecoins er oprettet, vil belønningerne fortsætte med 10k hver blok. Dette vil hjælpe med at opretholde minedrift og stabilisere antallet af mønter i omløb (i betragtning af mistede tegnebøger og forskellige andre måder, som mønter kan blive ødelagt) på 100 mia. ”

Dogecoin Minedifferentiering

Hovedårsagen til, at så mange brugere miner denne særlige kryptokurrency, er at den ikke har brug for en stærk computer. Enhver personlig computer bliver let til en getter af værdifulde mønter. For de fleste minearbejdere tager det cirka tre minutter at beregne en blok. Processen med minedrift i sig selv adskiller sig ikke fra produktionen af ​​andre kryptovalutaer. For at komme i gang skal en minearbejder bare have en Dogecoin-tegnebog og installere speciel software. Det anbefales at downloade det fra pålidelige websteder – på denne måde kan de ikke kun beskytte computere, men også selve tegnebogen.

Dogecoin brugssager

Dogecoin har fanget folks interesse på grund af hele sin historie og rejse for at være satirisk og bare for sjov for at blive en vigtig grundpiller i kryptovalutaverdenen. På grund af denne popularitet har folk brugt Dogecoin af forskellige årsager.

  • Da Dogecoin har utrolig lave transaktionsgebyrer og hurtige transaktionstider samt en relativt stabil værdi, bruger nogle handlende det som et udvekslingsmiddel. For eksempel, hvis nogen ønsker at trække penge fra en kryptokursudveksling, kan det være meget dyrt at gøre det, hvis valutaen er i bitcoin. Derfor kan nogle handlende vælge at først handle deres bitcoin for Dogecoin og derefter trække deres valuta tilbage som Dogecoin, før de senere konverterer igen til noget andet.
  • Da prisen på hver enhed af Dogecoin er så lav, bruger mange mennesker den rent til spekulation. Det er muligt at købe mange millioner enheder uden at bruge en formue, og enhver lille prisstigning kan føre til rimelige markedsgevinster.
  • Dogecoin er også meget bredt accepteret på næsten alle større børser såvel som flere øjeblikkelige udvekslingstjenester såsom Shapeshift og Flyp.me. Fordi Dogecoin er integreret i Shapeshift, kan det bruges til at betale for en lang række tjenester og varer, der har Shapeshift API indbygget.

Hvad driver Dogecoin-priserne? | Dogecoin anmeldelse

Selv efter at have været relativt stabil, har Dogecoin været meget ustabil og tilbøjelig til store bølger og store fald på sine egne måder. Især Dogecoin har oplevet en temmelig turbulent historie og er tilbøjelig til ganske bratte prisændringer.

I løbet af de sidste tre måneder har mønten set en stigning på næsten 20%, hvilket er en blanding af dens grundlæggende og tekniske indikatorer. Dens minedrift effektivitet, større egenværdi, lavere pris er al grundlæggende komponenter, der gør Dogecoin interessant.

Hvorfor Dogecoin kan stige i fremtiden?

Inflationsvaluta: Det kan virke kontraintuitivt at kalde inflation en god ting, da det gør individuel DOGE mindre værd, end hvis der var knaphed; det er dog en funktion, der muligvis kan sikre Dogecoins overlevelse i fremtiden. Et stort antal mønter kan gå tabt eller blive beskadiget som et resultat af, at brugere mister hardware, glemmer tegnebogskoder osv. Dette gælder især for en kryptokurrency, som Dogecoin, hvor brugerne regelmæssigt bruger deres mønter. En inflationsmønt kan hjælpe med at sikre en konstant forsyning, og at minedrift også vil være mindst semi-rentabel.

Stærkt fællesskab: Dogecoin har uden tvivl et af de bedste samfund derude i kryptoverdenen. De har også skaffet penge til velgørenhedsorganisationer, forsøger at lægge en fysisk Dogecoin på månen og regelmæssigt sende Dogecoin som tip til andre brugere som en belønning for underholdende eller informativt indhold, der gør dem tilgængelige, venlige og hjælpsomme. Dette samfund er det, der har gjort det muligt for Dogecoin at overleve så længe, ​​og det betyder, at kryptokurrency sandsynligvis ikke vil dø når som helst snart, så det er usandsynligt, at du nogensinde mister hele din investering.

1 Doge vil altid være 1 Doge: En almindelig afståelse blandt Dogecoin-samfundet er, at uanset hvad prisen stiger til i dollar, vil 1 DOGE altid være lig med 1 DOGE. I det væsentlige siger de, at de vil bruge mønten som en transaktionsvaluta snarere end et spekulativt aktiv. Dette er faktisk en meget god ting fra en erhvervsdrivendes synspunkt. Det betyder, at selvom Dogecoin muligvis ikke har banebrydende teknologi bag sig, behandles det som en ordentlig valuta af mange brugere, hvilket betyder, at det har et formål med brugen.

Hvis du har besluttet at købe Dogecoin, skal du kigge på vores guide til – hvor og hvordan man køber Dogecoin.

Her er et par håndplukkede artikler, som du måske er interesseret i at læse næste:

  • Fremtiden for Ethereum: Er den død, eller vil den stige?
  • 7 Bedste Cryptocurrency Portfolio Tracker & Management Apps (2019 OPDATERET)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me