Ren Project (REN) – gennemgang, vurdering og komplet analyse

Oversigt

Ticker REN
Pris 0,369726 USD
Markedsværdi / markedsrangering 325.786.963 USD / # 51
Hele tiden høj 0,595017 USD
all time low 0,01548000 USD
Cirkulerende forsyning 881.153.018 / 1.000.000.000
Token Type ERC-20
Samlet værdi låst (TVL)  347.309.762 USD
Internet side https://renproject.io/

Baggrund

Ren-projektet, der blev formelt lanceret i 2017, er et af de tidligste DeFi-projekter. Det blev dog formelt kaldt republikprotokol. Projektet tackler privatlivets fred, sikkerhed og interoperabilitet i OTC. Ifølge grundlæggerne vil interoperabilitet, privatliv og sikret protokol decentralisere OTC.

Derfor er Ren, grundlagt af Taiyang Zhang og Loong Wang, et svar på den manglende støtte til OTC-kryptokurrencyhandel. Det giver både investorer eller handlende mulighed for at handle på markedet uden at forstyrre det.

Hvad er Ren Project?

For at gøre det lettere at forstå gør Ren kryptooverførslen mellem blockchains let, gennemsigtig og sikker i en privat model.

Kort sagt, det er et sikkert netværk af virtuelle computere, RenVM, der styrer interoperabilitet for decentrale applikationer og derved muliggør tværgående udlån, udvekslinger, sikkerhedsstillelse & mere.

Hvordan fungerer Ren Project?

Ren er bygget på en decentral virtuel maskine replikeret over tusinder af maskiner: RenVM.

De fire kernesøjler, der fremstiller RenVM (nedenfor) giver mulighed for en af ​​de eneste praktiske privacy + interoperabilitetsløsninger, der kan skaleres, og er den eneste løsning, der giver mulighed for privat beregning over flere input og flere parter.

Ren udnytter RenVM til at tillade decentraliserede og tillidsløse mørke puljer. Før du går videre til hvordan Ren arbejder, mørke puljer henvise til OTC-markeder, der giver investorer mulighed for anonymt at købe store mængder af et aktiv. De kunne være et ældre marked eller kryptokurrency. 

Mens du køber anonymt, kommer der imidlertid mangel på tillid og sikkerhed for aktiver. Derfor er behovet for en tillidsløs, decentral og sikret protokol kaldet RenVM. 

Svarende til en blockchain, RenVM. Det er decentraliseret, giver brugerne mulighed for at køre noder såvel som styrer den virtuelle maskine. I modsætning til det ældre system kan du udføre scripts offline med en høj grad af sikkerhed.

Ren virtuel maskine (RenVM) ved hjælp af et netværk af “Darknodes”Som tilvejebringer den nødvendige computerkraft til at identificere og behandle krydskøbte kryptovalutaordrer.

Trustless cross-chain kryptovaluta på RenVM udføres ved hjælp af en kompliceret algoritme kaldet “Shamir Secret Sharing Scheme”, Som fragmenterer ordrene. I modsætning til den konventionelle OTC er fragmenterede ordrer sådan, at Darknodes ikke kender størrelsen eller destinationen for den krypto, der bliver transaktion. Således tillader privatlivets fred. 

Sådan fungerer RenVM?

Som en Ethereum-protokol udfører RenVM transaktioner på tværs af kæder ved hjælp af ERC-20-token som et hjælpeprogram og en ækvivalent af de underliggende aktiver. Samtidig giver det ERC-20-kompatible token dig mulighed for at flytte eller bytte understøttende aktiver som Bitcoin, ZCash, Bitcoin Cash osv. På Ethereum-blockchain.

Ren-token, REN, giver brugerne mulighed for at udføre følgende;

 • Incentiverer nodeoperatører til at matche ordrer.
 • Betal obligationer til justitssekretæren, så handlende og noder kan deltage i REN Dark Pool.

Hvad er Ren Project koncept?

Ren-projektet er en ideel løsning til tillidsløse, sikrede, decentrale og anonyme OTC-transaktioner. Når det er sagt, udnytter det flere teknologier som RenVM blandt oddere til at opbygge en robust og bæredygtig mørk pool. Dens kodeord er private, åbne protokoller og interoperable transaktioner mellem blockchain.  

Hvad Ren Project gjorde anderledes?

Ren er en kompleks platform med flere brugssager, men den er i sidste ende designet til at overvinde hindringer for adgang og investering til DeFi-projekter.

Som et plug-in tillader det DeFi-projekter at bringe udenlandske kryptokurrencyaktiver som Bitcoin (BTC) og Zcash (ZEC) til deres tilbud. Mere bredt kan brugere i det væsentlige bytte ethvert token mellem to blokæder uden mellemtrin, f.eks. Ved hjælp af såkaldte “indpakket” versioner af tokens, for eksempel Wrapped Bitcoin (WBTC) og Wrapped Ethereum (WETH).

RenVM er et netværk af virtuelle computere, der udgør en virtuel maskine. Maskinerne, der driver netværket, der udgør RenVM, kaldes Darknodes.

Ren opkræver forskellige gebyrer for interne operationer, men de fleste går ikke i retning af direkte rentabilitet i stedet for at blive betalt til minearbejdere. Som et ERC-20-token tiltrækker REN også forskellige gasafgifter til strømtransaktioner.

Understøttede blockchains og aktiver?

Efter at have fået succes med Ren-projektet understøtter det flere aktiver og projekter. De fleste af dem er dækket af den paraply, der kaldes; Ren Alliance.

Ren Alliance er et initiativ, der fokuserer på aktiver, nytte af protokollen og udvikling. Samtidig inkluderer medlemsplatforme eller aktiver blandt andet Aave, Airswap, Bit Team, Curve Fiance, Matic-netværk, Futureswap, Portal.Network, Labrys, Formatic, Blockpool. Det er dog værd at bemærke, at medlemsalliancen udgør de understøttende aktiver og projekter.

Markedsdominans og dynamik?

I skrivende stund har den en markedsværdi på $ 250.841.730, volumen: $ 60.666.663, cirkulationsforsyning: 885.405.088 og en samlet levering på 1B REN. og den samlede låste værdi er $ 345 mio.

RenKilde: defipulse.com

Partnerskab og leverancer

Siden tidligere lanceret som republikprotokol kan Ren prale af flere partnerskaber. De inkluderer, men er ikke begrænset til følgende;  

 • AZTEC-protokol, en nul-viden privatlivsprotokol og udveksle standardpartnere Ren for at lette private saldi, overførsler og handler.
 • Wyre, et blockchain FX-firma, der driver en global betalingsinfrastrukturpartner Ren til KYC. De hjælper også med at integrere OTC-handlende til RenEx og levere RenEx likviditet.
 • TrueUSD, en regulator, der overholder stablecoin, bringer den reguleringskompatible stablecoin til RenEX
 • BitGo (multisignatur bitcoin-tegnebogstjeneste)
 • Kyber-netværk (øjeblikkelige og problemfri transaktioner mellem platforme)

ICO detaljer

Ren-projektet startede en 2. runde ICO-salg den 22. februar 2018. De samlede $ 34 mio. I finansiering. Under salget har de mange bemærkelsesværdige investorer, herunder; FBG Capital polychain, Hyperchain Capital, Infinite capital, Houbi Capital, Limitless Crypto Investment, Signum Capital, Aenigma Capital, Synapse Capital, BlockVC og ZhenFund.

republik protokol icoKilde: icodrops.com

Løsninger og dræberfunktioner.

Ved at tilføje det private likviditetslag, RenVM, kan værdien bevæge sig mellem blokke i nul viden i fuldstændig fortrolighed. Derfor understøtter en plug and play uafhængige mørke puljer. Samtidig er Ren en protokol med flere løsninger. Andre løsninger inkluderer;

 • Inter-blockchain likviditet til DApps.
 • Tillader overførsel af token mellem enhver blockchain.
 • Få adgang til tokens fra enhver blockchain ved hjælp af dine eksisterende smarte kontrakter uden at skulle bekymre dig om indpakning eller udpakning af tokens.
 • Infrastruktur til at forbinde de ikke-tilsluttede.
 • Brug RenVM til at udvide kapaciteten for eksisterende dApps eller oprette helt nye forretningssager i den decentrale verden.
 • Det tillader integration af aktiver på tværs af kæder i eksisterende DEX såsom Bitcoin og Zcash.
 • Fordi det er open source og ikke-frihedsberøvende, er der ingen modpartsrisiko.
 • Det giver mulighed for multilaterale udlån, ikke-frihedsberøvende smarte kontrakter for tværgående aktiver.

Fordele og ulemper ved Ren-projektet

I lighed med alle andre innovative projekter har Ren fordele og ulemper ens. De største fordele er, at det har en mindre chance for flash-låneangreb, et erfaren team og stærke partnerskabsniveauer. På den anden side kan den udskiftende blockchain udgøre en risiko, der kaldes en forværring af risikoen.

Sikkerhed

Smart kontraktmæssigt viser revisioner, at Ren-protokollen er sikker. De driver dog semidecentraliserede OTC-løsninger. Ved semi-decentraliseret har de en tendens til at opbygge en fuldt fungerende decentral protokol, før de giver brugerne midler på tegnebøgerne.

I modsætning til andre Oracle-baserede DeFi-protokoller er Ren Oracle-less. Det giver protokollen immun over for oracle bugs. Der kan dog være sammensatte risici. Sammensatte risici taler om risikoen for et aktiv, siger Bitcoin blockchain på Ren-protokollen. Det vil sige, at en bruger risikerer bitcoin blockchain-udfordringer, mens han bytter bitcoin.

Token Distribution metrics (Tokonomics)

Ren-token, kaldet REN, har en fast forsyningsgrænse på 1 milliard (1.000.000.000) tokens. Det er et ERC-20-kompatibelt token, der sælges under tokensalget. I løbet af de to runder af ICO blev 60,2% af tokens solgt til investorer. Ren gennemførte et for-salg og et offentligt token-salg i 2018, hvor i alt 60,2% af udbuddet blev solgt til investorer.

Efter vellykkede runder har den en reservefond på 19,9% af den samlede forsyning. På den anden side blev 9,9% af fonden tildelt internt til rådgivere, teamet og dets grundlæggere. Team-tokens kom dog med en to-årig lock-up periode med en seks måneders lock-up til rådgivningstildelinger.

Desuden er 10% af REN-udbuddet specifikt til partnerskaber, udvikling og andre relaterede aktiviteter.

Token-hjælpeproces er nedenfor:

Ren token-værktøj

Teamprofil?

Ren blev især grundlagt af Taiyang Zhang som Republic Protocol i 2017. Zhang har eksisterende erfaring inden for kryptovalutaområdet og har været med til at grundlægge krypto-hedgefond Virgil Capital. Et andet frontlinjeteammedlem er Loong Wang, som var en ledende softwareudvikler hos Neucode og i øjeblikket CTO for Ren-protokollen. 

ren projekt team

Fællesskabsaccept?

Ren-projektet fik imponerende støtte fra kryptosamfundet. De deltager i tilhængerskab på 24,9K, 1,8k og 8 188 on Twitter, Reddit, og Telegram henholdsvis.

I hele medierne og listerne har Ren-projektet et prisværdigt ry, der er meget om levedygtigheden af ​​Ren-løsninger.

Projektliste

REN er med og er også angivet på flere platforme. Blandt platformene er; Coingecko, Coinmarketcap, APNews, Coinbase, ABIT.com, Poloniex, Houbi Global, Binance, AEX, Uniswap, Shushwap, OkEx osv.

Det er 57 og 58 i rang på henholdsvis Coinmarketcap og Coingecko. Og tilgængelig på følgende børser: 

Binance, Coinbase pro, OKEx, Huobi, MXC, Gemini, Uniswap, Sushiswap, Balance og mere.

Konkurrent?

Ren-projektet har flere konkurrenter. Der ser dog ikke ud til at være nogen direkte konkurrent, der tilbyder alle deres løsninger, herunder likviditet, interoperabilitet, privatliv osv. Derfor vil du lære Ren-konkurrent med hensyn til specifikke løsninger.

Ren interoperable konkurrenter er Cosmos (ATOM), Polkadot (DOT), Aion (AION) og RootStock (RSK)

Bitcoin-tokens og broer-konkurrenter er Synthetix, Keep, pTokens og TokenIon

** Gennemsnitlig bedømmelse 7,6 / 10

Ren projektvurdering

En note til investorer

Fra holdets levedygtighed, ledelse, teknologi og partnerskaber er der en indikation af, at Ren har en god fremtid. Det overlades dog til holdet at imødekomme interoperabilitetsbehovene og de stigende sikkerhedsproblemer, der er forbundet med DeFi-protokoller.

Ofte stillede spørgsmål:

Er REN revideret?

Ja  

Er det open source og ikke-frihedsberøvende?

Ja.

Er det decentraliseret??

Det har til hensigt at opnå decentralisering, men ikke endnu.

Bliver projektet revideret af velrenommerede sikkerhedsrevisorer?

Ren smart-kontrakt revideres i oktober 2018 af: ChainSecurity

Er kontrakten verificeret på Etherescan?

Ja, det kan kontrolleres.

Hvad er Ren-registreret og baseret?

Singapore

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me