Ren Project (REN) – tarkistus, luokitus ja täydellinen analyysi

Yleiskatsaus

Tunnus REN
Hinta 0,369726 USD
Markkina-arvo / markkina-arvo 325 786 963 USD / # 51
Kaikkien aikojen korkein 0,595017 USD
kaikkien aikojen alhaisin 0,01548000 USD
Kiertävä tarjonta 881 153 018/1 000 000 000
Tunnuksen tyyppi ERC-20
Lukittu kokonaisarvo (TVL)  347309762 USD
Verkkosivusto https://renproject.io/

Tausta

Vuonna 2017 virallisesti käynnistetty Ren-projekti on yksi varhaisimmista DeFi-hankkeista. Sitä kutsuttiin kuitenkin virallisesti tasavallan pöytäkirjaksi. Hanke käsittelee yksityisyyttä, turvallisuutta ja yhteentoimivuutta OTC-alueella. Perustajien mukaan yhteentoimivuus, yksityisyys ja suojattu protokolla hajauttavat OTC-tekniikkaa.

Näin ollen Taiyang Zhangin ja Loong Wangin perustama Ren on vastaus tuen puutteeseen OTC-salausvaluuttakaupalle. Se antaa sekä sijoittajille että kauppiaille mahdollisuuden käydä kauppaa markkinoilla häiritsemättä niitä.

Mikä on Ren Project?

Ymmärtämisen helpottamiseksi Ren tekee salauksen siirron lohkoketjujen välillä helpoksi, läpinäkyväksi ja turvalliseksi yksityisessä mallissa.

Yksinkertaisesti sanottuna se on suojattu virtuaalitietokoneiden verkko, RenVM, joka hallitsee hajautettujen sovellusten yhteentoimivuutta ja mahdollistaa siten ketjujen välisen luotonannon, vaihdon, vakuudet & lisää.

Kuinka Ren Project toimii?

Ren on rakennettu hajautetulle virtuaalikoneelle, joka on kopioitu tuhansille koneille: RenVM.

Neljä ydinpylvästä, jotka tekevät RenVM (alla) mahdollistaa yhden ainoista käytännöllisistä yksityisyyden ja yhteentoimivuusratkaisuista, joka voi skaalata, ja se on ainoa ratkaisu, joka mahdollistaa yksityisen laskennan useilla tuloilla ja useilla osapuolilla.

Ren hyödyntää RenVM: ää hajautettujen ja luotettavien pimeiden altaiden sallimiseksi. Ennen kuin jatkat Renin toimintaan, tummat altaat viitata OTC-markkinoihin, joiden avulla sijoittajat voivat ostaa nimettömästi suuria määriä omaisuuserää. Ne voivat olla vanhoja markkinoita tai kryptovaluutta. 

Nimettömänä ostamisen aikana omaisuuden luottamus ja turvallisuus ovat kuitenkin puutteellisia. Siksi tarvitaan luotettava, hajautettu ja suojattu protokolla nimeltä RenVM. 

Samanlainen kuin blockchain, RenVM. Se on hajautettu, antaa käyttäjille mahdollisuuden suorittaa solmuja sekä hallita virtuaalikonetta. Päinvastoin kuin vanhassa järjestelmässä, voit suorittaa komentosarjoja offline-tilassa suurella varmuudella.

Ren Virtuaalikone (RenVM) käyttäen verkkoaDarknodes”Jotka tarjoavat tarvittavan laskentatehon ketjujen välisten kryptovaluuttatilausten tunnistamiseksi ja käsittelemiseksi.

Luotettava ketjun välinen kryptovaluutta RenVM: ssä tehdään käyttämällä monimutkaista algoritmia nimeltäShamirin salainen jakamisjärjestelmä”, Joka hajottaa tilaukset. Toisin kuin tavanomainen OTC, hajanaiset tilaukset ovat sellaisia, että Darknodes ei tiedä liikennöitävän salauksen määrää tai kohdetta. Siten yksityisyys. 

Kuinka RenVM toimii?

Ethereum-protokollana RenVM suorittaa ketjun rajat ylittävät tapahtumat käyttämällä ERC-20-tunnusta apuohjelmana ja vastaavana kohde-etuutena. Samanaikaisesti ERC-20-yhteensopivan tunnuksen avulla voit siirtää tai vaihtaa tukivaroja, kuten Bitcoin, ZCash, Bitcoin Cash jne. Ethereumin lohkoketjussa.

Ren-tunnuksen, REN, avulla käyttäjät voivat suorittaa seuraavat;

 • Kannustaa solmuoperaattoreita vastaamaan tilauksia.
 • Maksa lainaa rekisteröijälle, jolloin kauppiaat ja solmut voivat osallistua REN Dark Pooliin.

Mikä on Ren Project -konsepti?

Ren-projekti on ihanteellinen ratkaisu luotettaviin, suojattuihin, hajautettuihin ja nimettömiin OTC-liiketoimiin. Siitä huolimatta se hyödyntää useita tekniikoita, kuten RenVM, saukkojen keskuudessa vahvan ja kestävän pimeän altaan rakentamiseksi. Sen avainsanat ovat yksityisiä, avoimia protokollia ja yhteentoimivia tapahtumia lohkoketjun välillä.  

Mitä Ren Project teki toisin?

Ren on monimutkainen foorumi, jossa on useita käyttötapauksia, mutta se on viime kädessä suunniteltu poistamaan DeFi-hankkeiden markkinoille pääsyn ja investointien esteet.

Laajennuksena se sallii DeFi-projektien tuoda ulkomaisia ​​kryptovaluuttaomaisuuksia, kuten Bitcoin (BTC) ja Zcash (ZEC), tarjouksiinsa. Laajemmin, käyttäjät voivat pohjimmiltaan vaihtaa minkä tahansa tunnuksen minkä tahansa kahden lohkoketjun välillä ilman keskivaiheita, kuten käyttämällä niin sanottuja käärittyjä versioita, esimerkiksi Wrapped Bitcoin (WBTC) ja Wrapped Ethereum (WETH).

RenVM on virtuaalikoneiden muodostavien virtuaalitietokoneiden verkko. RenVM: n muodostavan verkon virtaa käyttäviä koneita kutsutaan Darknodesiksi.

Ren perii erilaisia ​​maksuja sisäisestä toiminnasta, mutta useimmat eivät mene kohti suoraa kannattavuutta sen sijaan, että ne maksettaisiin kaivostyöläisille. ERC-20-tunnuksena REN houkuttelee myös vaihtelevia kaasumaksuja sähkönsiirtoihin.

Tuetut lohkoketjut ja varat?

Ren-hankkeen menestys tukee useita varoja ja projekteja. Suurin osa heistä on katetun sateenvarjon alla; Ren Alliance.

Ren Alliance on aloite, joka keskittyy omaisuuden hyödyllisyyteen, protokollan turvallisuuteen ja kehitykseen. Samanaikaisesti jäsenalustoja tai resursseja ovat muun muassa Aave, Airswap, Bit Team, Curve Fiance, Matic-verkko, Futureswap, Portal.Network, Labrys, Formatic, Blockpool. On kuitenkin syytä huomata, että jäsenliitto muodostaa tukivarat ja projektit.

Markkinoiden määräävä asema ja dynamiikka?

Kirjoitushetkellä sen markkina-arvo on 250 841 730 dollaria, volyymi: 60 666 663 dollaria, kiertävä toimitus: 885 405 088 ja 1B REN: n kokonaismäärä. ja lukittu kokonaisarvo on 345 miljoonaa dollaria.

RenLähde: defipulse.com

Kumppanuus ja suoritteet

Aiemmin tasavallaprotokollana käynnistettyään Renillä on useita kumppanuuksia. Ne sisältävät muun muassa seuraavat;  

 • AZTEC-protokolla, nollatiedon tietosuojaprotokolla ja vaihda selvitysstandardikumppaneita Ren yksityisten saldojen, siirtojen ja kauppojen helpottamiseksi.
 • Wyre, blockchain FX -yhtiö, joka ylläpitää KYC: n globaalia maksuinfrastruktuurikumppania Renia. He auttavat myös OTC-kauppiaiden pääsyä RenExiin ja tarjoavat likviditeettiä RenExille.
 • TrueUSD, lakisääteinen stablecoin tuo sääntelyn mukaisen stablecoinin RenEX: ään
 • BitGo (moniallekirjoitettu bitcoin-lompakkopalvelu)
 • Kyber-verkosto (välittömät ja saumattomat tapahtumat alustojen välillä)

ICO-tiedot

Ren-projekti aloitti kahden kierroksen ICO-myyntiä 22. helmikuuta 2018. He keräsivät 34 miljoonaa dollaria rahoitusta. Myynnin aikana heillä on monia merkittäviä sijoittajia, mukaan lukien; FBG Capitalin polyketju, Hyperchain Capital, Ääretön pääoma, Houbi Capital, Rajoittamaton salaussijoitus, Signum Capital, Aenigma Capital, Synapse Capital, BlockVC ja ZhenFund.

tasavallan pöytäkirja icoLähde: icodrops.com

Ratkaisut ja tappajaominaisuudet.

Lisäämällä yksityinen likviditeettikerros, RenVM, arvo voi liikkua lohkoketjujen välillä nollatiedossa täydellisessä yksityisyydessä. Näin ollen tuetaan plug and play -toimintoa, riippumattomia pimeitä altaita. Samanaikaisesti Ren on usean ratkaisun protokolla. Muita ratkaisuja ovat;

 • Lohkojen välinen likviditeetti DApps: lle.
 • Sallii minkä tahansa tunnuksen siirtämisen minkä tahansa lohkoketjun välillä.
 • Käytä tunnuksia mistä tahansa lohkoketjusta käyttämällä nykyisiä älykkäitä sopimuksiasi ilman, että sinun on huolehdittava merkkien käärimisestä tai avaamisesta.
 • Infrastruktuuri yhdistämättömän yhteyden muodostamiseksi.
 • RenVM: n avulla voit laajentaa olemassa olevien dApps-sovellusten ominaisuuksia tai luoda kokonaan uusia liiketoimintatapauksia hajautetussa maailmassa.
 • Se mahdollistaa ketjujen välisen integroinnin olemassa oleviin DEX: ään, kuten Bitcoiniin ja Zcashiin.
 • Koska se on avoimen lähdekoodin ja vapausrangaistus, vastapuoliriskiä ei ole.
 • Se sallii monenvälisen luotonannon, ei-vapausrangaistuksen mukaiset älykkäät sopimukset ketjun ylittäville omaisuuserille.

Hyödyt ja haitat Ren-projektille

Kuten kaikilla muillakin innovatiivisilla projekteilla, Renillä on samankaltaisia ​​etuja ja haittoja. Suurimmat edut ovat, että sillä on vähemmän mahdollisuuksia pikalainahyökkäykseen, kokenut tiimi ja vahvat kumppanuustasot. Toisaalta vaihtava lohkoketju voi aiheuttaa riskin, jota kutsutaan riskin yhdistämiseksi.

Turvallisuus

Älykäs sopimus viisas, auditit osoittavat, että Ren-protokolla on turvallinen. Ne käyttävät kuitenkin puolihajautettuja OTC-ratkaisuja. Puolihajautetusti he pyrkivät rakentamaan täysin toimivan hajautetun protokollan, ennen kuin käyttäjät sallivat varojen lompakossa.

Toisin kuin muut Oracle-pohjaiset DeFi-protokollat, Ren on Oracle-vähemmän. Tämä antaa protokollan immuuniksi oraakkelivirheille. Saattaa kuitenkin olla pahentavia riskejä. Yhdistävät riskit puhuvat omaisuuden riskistä, sanotaan Bitcoin-lohkoketju Ren-protokollassa. Toisin sanoen, käyttäjä voi riskoida bitcoin-lohkoketjun haasteita vaihtaessaan bitcoinia.

Tunnusjakelutiedot (Tokonomics)

Ren-tunnuksella, nimeltään REN, on kiinteä toimitusraja, joka on miljardi (1 000 000 000) tunnusta. Se on ERC-20-yhteensopiva merkki, joka myydään tunnuksen myynnin aikana. Kahden ICO-kierroksen aikana 60,2% rahakkeista myytiin sijoittajille. Ren suoritti ennakkomyynnin ja julkisen merkkikaupan vuonna 2018, jolloin 60,2% tarjonnasta myytiin sijoittajille.

Onnistuneiden kierrosten jälkeen sillä on vararahasto, joka on 19,9% koko tarjonnasta. Toisaalta 9,9% rahastosta osoitettiin sisäisesti neuvonantajille, ryhmälle ja sen perustajille. Joukkueiden rahakkeilla oli kuitenkin kahden vuoden lukitusjakso ja kuuden kuukauden lukitus neuvonantajalle.

Lisäksi 10% REN-tarjonnasta on tarkoitettu erityisesti kumppanuuksiin, kehittämiseen ja muuhun siihen liittyvään toimintaan.

Tunnusapuohjelma on alla:

Ren token -apuohjelma

Joukkueen profiili?

Renin perusti Taiyang Zhang Republic Protocolina vuonna 2017. Zhangilla on kokemusta kryptovaluutta-avaruudesta ja hän on perustanut salauksen hedge-rahaston Virgil Capitalin. Toinen eturyhmän jäsen on Loong Wang, joka oli johtava ohjelmistokehittäjä Neucodessa ja tällä hetkellä Ren-protokollan CTO. 

ren projektitiimi

Yhteisön hyväksyntä?

Ren-projekti sai vaikuttavan tuen salausyhteisöltä. He harjoittavat seurantaa 24,9 tuhannella, 1,8 tuhannella ja 8 188: lla Viserrys, Reddit, ja Sähke vastaavasti.

Ren-hankkeella on kiitettävä maine kaikkialla tiedotusvälineissä ja myyntipisteissä, mikä on paljon Ren-ratkaisujen elinkelpoisuudesta.

Projektiluettelo

REN on esillä ja listattu useilla alustoilla. Alustojen joukossa ovat; Coingecko, Coinmarketcap, APNews, Coinbase, ABIT.com, Poloniex, Houbi Global, Binance, AEX, Uniswap, Shushwap, OkEx jne.

Se on Coinmarketcapilla 57 ja 58 Coingeckolla. Ja saatavilla seuraavissa pörsseissä: 

Binance, Coinbase pro, OKEx, Huobi, MXC, Gemini, Uniswap, Sushiswap, Balance ja paljon muuta.

Kilpailija?

Ren-projektilla on useita kilpailijoita. Suoraa kilpailijaa ei kuitenkaan näytä tarjoavan kaikkia ratkaisujaan, mukaan lukien likviditeetti, yhteentoimivuus, yksityisyys jne..

Ren-yhteentoimivat kilpailijat ovat Cosmos (ATOM), Polkadot (DOT), Aion (AION) ja RootStock (RSK).

Bitcoin-rahakkeita ja -siltakilpailijoita ovat Synthetix, Keep, pTokens ja TokenIon

** Keskimääräinen arvio 7.6 / 10

Ren-projektiluokitus

Huomautus sijoittajille

Joukkueen kannattavuudesta, johtamisesta, teknologiasta ja kumppanuuksista on viitteitä siitä, että Renilla on hyvä tulevaisuus. Tiimin tehtävänä on kuitenkin täyttää yhteentoimivuuden tarpeet ja DeFi-protokollille ominaiset kasvavat turvallisuusongelmat.

UKK:

Onko REN tarkastettu?

Joo  

Onko se avoimen lähdekoodin ja vapausrangaistus?

Joo.

Onko se hajautettu?

Se aikoo saavuttaa hajauttamisen, mutta ei vielä.

Tarkastetaanko projekti luotettavilta tietoturvatarkastajilta?

Ren smart-sopimuksen tarkastaa lokakuussa 2018: KetjuTurvallisuus

Onko sopimus tarkistettu Etherescanilla?

Kyllä, se on todennettavissa.

Mikä on Ren rekisteröity ja perustuu?

Singapore

Vastuuvapauslauseke Esitetty sisältö voi sisältää tekijän henkilökohtaisen mielipiteen ja on markkinaehtoinen. Tee markkinatutkimuksesi ennen sijoittamista kryptovaluuttoihin. Kirjoittaja tai julkaisu ei ole vastuussa henkilökohtaisista taloudellisista menetyksistäsi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me