Hvorfor bruger handlende Bitsgap over andre kryptobots?

Fra og med i dag er kryptovalutahandel blevet ekstremt populær på grund af en lav investeringstærskel og en 209% 9-årig sammensat årlig vækstrate med en fundamentalt nul langsigtet sammenhæng med traditionelle aktiver. Handel 24/7 er faktisk udmattende og ret stressende på grund af kryptokurrencymarkedets volatilitet. På dette marked er algoritmisk handel løsningen til at opnå højfrekvent handel og profitmaksimering. Automatisk udførelse af handler er programmeret til at følge et sæt foruddefinerede handelsregler, som giver dig mulighed for at holde dig væk fra en computer, da du ikke længere er forpligtet til at indstille ordrer manuelt. I denne artikel skal vi sammenligne topkryptovaluta automatiserede bots med hensyn til ydeevne, gennemsigtighed, brugervenlighed, enkelhed i konfigurationen og kvalitet.

Performance gennemsigtighed

I handel står gennemsigtighed for en gyldig og sporbar præstation. Det er en forudsætning for at kunne overvåge handel og porteføljestyringsdynamik. Det er den eneste mulige måde, hvorpå du kan optimere dine strategier for at opnå bedre resultater.

For eksempel, Bitsgap giver sine brugere ikke kun mulighed for at spore alle handelsudførelser på et diagram og i afsnittet “Fuldførte ordrer” med aktuelt aktive bots, men også kontrollere de historiske resultater af alle lukkede bots. En sådan gennemsigtighed giver handlende mulighed for at få øje på konkrete fejl, der skal undgås i fremtiden, og afsløre de bedst mulige strategier for at fortsætte med at arbejde på.

For eksempel er nedenstående skema et BNB / USDT-par med kun 28 netværksopsætninger. Som du kan se, er mange købsbegrænsningsordrer efterladt opadgående momentum. Hvis der var 50+ gitterniveauer, ville der ved denne lejlighed være begrænset ordrefordeling med flere chancer for at blive udløst af prissvingningen.

Bitsgap-bots arbejder med en distributionslogik for netinvesteringer, hvilket er en forholdsmæssig kapitalallokering med mange grænseordrer. Denne tekniske tilgang maksimerer afkastet på en opadgående tendens, sidelæns og minimerer tab på en nedadgående tendens. Vigtigst er det, at Bitsgap har implementeret nøglemålinger som “Investment Change” for at estimere, hvor meget du investerede i bot, og hvor meget din investering plus en bot-fortjeneste er værd lige nu, i form af citatvalutaen.

Metoden “Bot Profit” beregner fortjenesten i en tilbudsvaluta genereret af bot. Alle metrics på Bitsgap er netto af alle vekselgebyrer, og på skærmbilledet nedenfor kan du se profitnetting i afsnittet “Fuldførte ordrer”:

Andre platforme som 3Commas og Bituniverse tager ikke gebyrer med i beregningen af ​​overskuddet. Det betyder, at de ikke giver en nettofortjeneste, og derfor er dit faktiske afkast meget mindre end den viste værdi.

(Eksempel på 3Commas-gebyrer ekskluderet)

Optimering og test

 1. BacktestingBacktesting er en af ​​nøglekomponenterne i enhver automatiseret handel. Ideen er at simulere en handelsalgoritme ved hjælp af historiske data til at analysere risiko og rentabilitet, før man risikerer reel kapital. Med andre ord opdager backtesting, hvordan boten ville spille ud ved hjælp af historiske data. I handel med kryptovalutaer kan volatilitet være både farligt og rentabelt, da markedet bevæger sig sidelæns. Med backtesting kan du vælge en liste over optimale kryptokurrency-par, der overholder dine risiko- og returpræferencer.

  Lad os bruge Bitsgaps backtestinginstrument til at sammenligne to kryptokurrencypar i en periode på 1 måned fra den 11. april til den 11. maj: ENJ / BTC og BNB / BUSD. Ifølge backtesting-resultatet har ENJ / BTC opnået en 34,46% bot-fortjeneste med opadgående volatilitet på 66,76% og 34,35% af nedadgående volatilitet. Mens BNB / BUSD har opnået et 3 gange lavere afkast, 13,37% bot-fortjeneste, med to gange lavere upside-volatilitet på 35,51% og meget lavere nedadgående volatilitet på 23,4%.

  BNB / BUSD-diagram

Kryptovaluta

Bot fortjeneste

Ulempe risiko

Opadgående momentum

ENJ / BTC

34,46%

34,35%

66,76%

BNB / BUSD

13,37%

23,4%

35,51%

Forskel:

21,09%

10,95%

31,25%

Her er et bord, hvor du kan se forskellen. ENJ / BTC har en overskud på 21,09% overskud, men prisen for det er en øget nedadgående risiko, som er højere med 10,95% i sammenligning med BNB / BUSD. Lad os beregne forholdet mellem risiko og afkast for at sammenligne kryptovalutaer. Vi skal dividere Bot-fortjeneste med nedsat risiko. ENJ / BTC har et forhold på 1%, mens BNB / BUSD har 0,57%. Det er klart, at ENJ / BTC giver et bedre afkast for en given risiko end BNB / BUSD.

Rationelle handlende og investorer er på udkig efter investeringer, der giver en risiko-afkast-ratio højere end 1%.

Platforme som 3Commas og Bituniverse har ikke backtesting. Brugere har ikke mulighed for at stresstest kryptokurver inden de går ind i en handel. Dette er en åbenlys undladelse.

Cryptohopper har en begrænset implementering af backtesting. Der er dog kun få mønter til rådighed, og indstillingerne er ret komplicerede for begyndere at bruge.

 1. Prøveperiode og demohandel

Nogle virksomheder undervurderer stadig vigtigheden af ​​prøveperioder. At have en meget begrænset periode til at teste et produkt kan ikke være nok for brugerne at lære om de vigtigste funktioner, og der er derfor en lille sandsynlighed for at få dem konverteret til betalte brugere. Ikke at have en prøveperiode overhovedet, især når det kommer til et så snævert markedssegment, som automatiseret handel er den største fejl. Løsningen er at give brugerne en optimal prøveperiode med en demo-tilstand, så de kan foretage trin-for-trin due diligence uden nogen hast. Demohandel giver dig mulighed for at handle uden at risikere rigtige penge. Som et resultat ender du med at opdage din egen handelsstil, og så kan du begynde at handle med rigtige penge!

På kryptokurrencymarkedet er der en meget kort liste over virksomheder, der leverer prøveperioder og endda en kortere liste, der tilbyder passende prøveperioder:

3Commas tilbyder kun en prøveperiode på 3 dage til at teste alle sine vigtigste og særskilte produkter: GRID bot, Futures trading, Composite bots, Simple bots, Short og Long algoritmer, TradingView signaler, Trading terminal, andre bots. Det er en latterligt begrænset periode at teste så mange komplekse produkter. Den eneste gode ting er, at demohandel er opt-in alle abonnementsplanerne.  

Cryptohopper tilbyder en 7-dages prøveperiode for at teste alle sine 5 hovedfunktioner. Dette ligner en mere eller mindre passende prøveperiode sammenlignet med 3Commas. Derudover leveres en demotilstand (papirhandel), men kun i en begrænset periode.

Bitsgap skiller sig helt sikkert ud, da det tilbyder en 14-dages prøveperiode for alle sine abonnementsplaner. Bemærk, at der også leveres en gratis plan på 0 $ pr. Måned, som kun er begrænset til et månedligt volumen på $ 1000. Demohandel er inkluderet i enhver plan, det samme som i Cryptohopper og 3Commas.

Som vi nævnte demo-tilstand, lad os nu sammenligne  

Brugervenlighed og konfiguration enkelhed

Brugervenlige konfigurationsindstillinger og enkle retningslinjer er vigtige, når det kommer til produktintroduktionen. I tilfælde af at hvis produktets konfiguration er overkompliceret og ser kaotisk uordnet ud, hvem ville blive der? Reglen er “Enkelhed er den ultimative raffinement” (Leonardo Da Vinci).

Brugervenlighed står for den lethed, hvormed brugere kan udføre opgaver i grænsefladen, og den hastighed, hvormed brugere kan udføre opgaver første gang, de møder det.

Bitsgap-platformen har en af ​​de enkleste grænseflader, hvilket er let at forstå for begyndere, der aldrig engang har handlet før. Øverst på skærmen er der et panel med alle de produkter, der aktuelt leveres. Både en “enkel” og “avanceret” automatiseret botkonfiguration er indbygget. Lær hvordan du optimerer og opretter bots med en enkel og automatisk defineret handelsopsætning, før du hopper til afsnittet “Avanceret”, som har nogle af de avancerede handelsfunktioner som “Trailing up”, “Stop Loss”, “Backtesting”. Alle disse funktioner er tilgængelige fra basisabonnementet og i en 14-dages gratis prøveperiode.

Til sammenligning, i BitUniverse for at få fuld adgang til platformen eller i det mindste for at tage et kort blik på dens grænseflade, er du bogstaveligt talt forpligtet til at vedhæfte API’en til enhver af din børs i starten af ​​registreringen. Du kan ikke springe denne fase over. Ellers vil en meget høflig dame insistere på at se instruktionsvideoen om, hvordan man opretter en API og API-hemmelig nøgle til at oprette forbindelse til en udveksling.

Af hensyn til eksperimentet for at se forskellen, lad os prøve at starte en automatiseret handelsbot, der er bygget på en nethandelsmekanisme ved hjælp af de samme handelsindstillinger på et BTC / USDT-par på Bitsgap- og 3Commas-platforme:

Øvre pris: $ 9945,45

Lavere pris: $ 8217.12

Gittermængde (antal begrænsede ordrer): 60

Investering pr. Gitter: 0,001373 BTC

Investering: 700 USDT

Stop-Loss: i dette eksempel kun tilgængelig på Bitsgap

Efterfølgende: i dette eksempel kun tilgængelig på Bitsgap

Som du kan se, har 3Commas en ret overkompliceret “Open orders” og en handelsspecifikationsillustration, som kan være vildledende for begyndere. Desuden leveres hverken Stop-Loss eller Trailing-instrumenter for at optimere handel. Opsætning af gitterniveauer er kun tilgængelig i manuel tilstand. Du kan ikke justere gitterniveauer på et diagram, hvilket ville være langt enklere og hurtigere.

På Bitsgap ser alt lige ud og let at forstå, selv for en begynderhandler. Ved at klikke på knappen “Vis”, når handlen vises i afsnittet “Aktive bots”, kan du få et komplet spektrum af aktuelt åbne handler (pris, beløb, side, dato). Vigtigst er det, at både Stop-Loss og Trailing-instrumenter leveres til, at erhvervsdrivende har en risiko og profitmaksimering under kontrol. Hvis du har glemt at tænde et Stop-Loss, kan du altid gøre det senere. Gitterniveauer, der vises på diagrammet, kan justeres manuelt ved blot at trække det øverste og det nederste grænseprisniveau i den ønskede retning.

Vi kan også sammenligne Bitsgap med BitUniverse for at få øje på forskellen:

Bitsgap har 3 muligheder for botjustering:

 • Manuel manuel justering af kortet (du kan trække et øvre og et nedre grænse for prisniveauer)
 • Manuel justering (du kan indtaste prisniveauer i overensstemmelse hermed)
 • Automatiseret justering (hvis saldoen er utilstrækkelig til at starte bot, kan systemet justere gitterniveauer for at give en optimal strategi for en given investeringsværdi)

I sammenligning med Bitsgap har Bituniverse en ret primitiv manuel opsætning, hvor du skal indtaste numrene uden indbyggede supportknapper som “+”, “-” eller forudindstillede numre. Dette kan være ret tidskrævende, og når du er færdig med det sidste input, kan markedsprisen ændre sig, og du vil muligvis genoverveje at skrive igen med nye inputnumre.

Hvad der får Bitsgap og Cryptohopper til at skille sig ud, er at begge har anbefalet automatiserede handelsstrategier at tilbyde. F.eks. Kan Bitsgap anbefalede strategier straks findes under afsnittet “strategier”. Dette er de strategier, der giver et godt afkast for et givet risikoniveau. Brugere kan foretage en backtest af de strategier, der er angivet for at validere ydeevnen.

Cryptohopper følger en helt anden tilgang. Det har skabt en markedsplads for automatiserede handelsstrategier, så brugerne har forskellige muligheder at vælge imellem. Den største ulempe er imidlertid, at handelsstatistik ikke leveres. Strategiens dynamik er uigennemsigtig. Det er det, vi kalder en “kat i en pose”. Først skal du købe en strategi for at se statistikken. Hvordan kan du købe noget, du ikke engang kan se for at analysere og sammenligne med resten af ​​mulighederne?

 • Visualiserede handelshenrettelser
 • Gennemsigtighed i ydeevne
 • Optimering og test (Backtesting, prøve, demo)
 • Brugervenlighed og konfiguration (risikostyring, automatiske og manuelle strategier)

Platform

Gennemsigtighed i ydeevne

Optimering og test

Brugervenlighed og konfiguration

Backtesting

Prøveperiode

Demohandel

Risikoinstrumenter

Anbefalede strategier

Manuel indstillinger

Bitsgap

+

+

+

+

+

+

+

3Kommas

+

+

+

+

BitUniverse

+

+

+

+

Cryptohopper

+

+

+

Begrænset

+

Markedsplads

+

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me