Suosituimmat yli 13 IEO-alustaa

Yksi syy siihen, miksi IEO on saavuttamassa ICO: ta, koska he ovat turvallisemmin kiinnittyneet pörssiin ja sen käynnistysalustaan. Sijoittajat pitävät IEO: sta, koska on olemassa varmuus siitä, että foorumi / vaihto on tehnyt tarvittavan huolellisuuden luettelossaan oleviin hankkeisiin ja mahdollisuudet menettää rahaa huijausten tai väärän tiedon avulla ovat vähäisiä.

Kun IEO kerää höyryä, on kriittistä ymmärtää, mitkä IEO-alustat tai käynnistysalustat ovat todella hyviä ja tarjoavat parhaat palvelut sekä sijoittajille että projekteille.

Jotta IEO-alustoja voidaan kutsua parhaiksi alustoiksi, jotka on suunniteltu IEO: n käynnistämiseen, niillä on oltava tietyt ominaisuudet, jotta ne voivat tarjota parhaan sijoitustuloksen ja -mahdollisuudet.

Vaikka sijoittajat ja projektit tarkastelevat joitain yleisiä kohtia, kuten alustoilla pitäisi olla helppokäyttöinen kojelauta, jossa kaikki tarvitsemasi on yhdessä paikassa ja ehkä joitain asiantuntijaneuvoja kustakin käynnistämästä IEO: sta, aina on joitain erityisiä kohtia, jotka tarvitsevat huomioon.

Kriittiset ominaisuudet hyvälle laukaisualustalle

Oikean IEO-käynnistysalustan valitseminen antaa projektille parhaan mahdollisuuden houkutella sijoittajia projektiisi. Vaikka useimmat väittävät omistavansa oikeat sijoittajajoukot, IEO-alustojen parhaat erottautuvat –

  1. Helppokäyttöinen – Alustan on oltava yksinkertainen ja helppo käyttää. Olipa kyseessä aloittelija tai kokenut sijoittaja, helppokäyttöiset alustat keräävät enemmän kysyntää.
  2. Turvallisuus ja vakaus – Yksi syy sijoittajien siirtymiseen IEO: han on vakaus ja turvallisuus. Joten heidän odotuksensa alustalta ovat samat. Sijoittajat epäilevät ehdottomasti tekevänsä alustalla, joka on vähemmän turvallinen tai altis hyökkäyksille, koska heillä on tapana hävitä.
  3. Korkea likviditeetti – Alustan, jolla on vankat suhteet alan johtajiin, odotetaan ehdottomasti tuovan alukseen lisää sijoittajia, jotka luovat runsaasti likviditeettiä merkintämyynnille.
  4. Usean kolikon tuki – Vaikka useimmat käyttöympäristöt näyttävät tarjoavan IEO-tilauksen johtavien salausten ja niiden alkuperäisten tunnusten kautta, monikolikoinen tukialusta tekee ehdottomasti helpommaksi sijoittajille, jotka saattavat haluta käyttää mitä tahansa tunnuksiaan tilaamaan IEO: ta.
  5. Vahva tekniikka – Tekniset häiriöt estävät minkä tahansa prosessin sujuvuuden, samoin kuin IEO-alustalla. Vahva alusta, jolla on ylivertainen tekniikka, ei todellakaan ole vain sijoittajien, vaan jopa projektien etsiminen, jotta IEO voidaan toteuttaa sujuvasti.

Kattava luettelo vaihdoista IEO-alustojen kanssa & Launchpads:

Binance Launchpad on Binance-pörssin yksinomainen käynnistysalusta. Käynnistyslevy on suosituin, koska sen takana on yksi johtavista salausvaihdoista, Binance. Binance Launchpadilla on ylivertaista huipputeknologiaa ja kumppanuuksia, jotka tuovat lisää sijoittajia ja lisäävät likviditeettiä. Sivuston mukaan Binancen sertifioitu vastaava moottori on pystyy käsittelemään 1 400 000 tilausta sekunnissa, Binancesta on tullut yksi markkinoiden nopeimmista pörsseistä.

Se mainitsee myös, että pörssillä on vankat suhteet alan johtajiin ja että sillä on kadehdittava luettelo sijoittajista ja neuvonantajista, jotka ovat valmiita seisomaan alustansa takana. Käynnistyslevy on tärkeä projekti Binancelle, ja sitä johtaa CZ, joka johtaa tiimiä, jolla on kokemusta sekä wall-street- että salausrahoituksesta. Tällä joukkueella on myös valtava kokemus menestyvien startup-yritysten perustamisesta.

Alusta tukee kaikkia laitteita ja useita kieliä tarjoten saumattoman käyttökokemuksen.

Binance-käynnistyslevyBinance-käynnistyslevy

OKEx, joka on yksi johtavista pörsseistä kaupan määrän mukaan, päätti seurata Binancea ja Huobia ja käynnisti IEO-pörssin. OK Jumpstartiksi merkityn OKExin alustan on tarkoitus tarjota foorumi, joka auttaa laadukkaita blockchain-hankkeita julkistumaan ja pääsemään listalle likvideillä ja maailmanluokan markkinoilla ja samalla tukemaan blockchain-markkinoiden ja ekosysteemien kasvua terveellisesti.

Tarjoamaan ainutlaatuisuuden alustalleen, OK Jumpstart käyttää tilaus + allotment -menetelmää. Tämän lähestymistavan mukaan tilaus avautuu 30 minuutiksi ja se sulkeutuu aikaisin, jos ylimerkintäraja saavutetaan. Kun tilaus on ohi, jakaminen seuraa. Osallistumiseen OKEx on laatinut joitain perussääntöjä, jotka ovat seuraavat:

  • Vähimmäiskynnys: Sijoittajan on pidettävä vähintään 500 OKB: tä 7 peräkkäisen päivän ajan tai ostettava 3500 OKB: stä ennen merkkikauppapäivän snapshot-aikaa.
  • Tilauksen turvaaminen: Sijoittajan on pidettävä vähintään 2500 OKB: tä 7 peräkkäisen päivän ajan tai ostettava 17 500 OKB: ssä ennen pikakuvan aikaa merkkikauppapäivänä.
  • Saat kaiken irti: Sijoittajan on jaettava OKB eri tileille (ystävillesi ja perheellesi). Hänen on pidettävä 2500 OKB: tä kullakin tilillä 7 peräkkäisen päivän ajan tai ostettava sisään 17 500 OKB: tä eri tileillä ennen pikakuvan aikaa merkkikauppapäivänä.

Ok JumpstartOk Jumpstart

Nähdessään IEO: n ja kilpailijan Binancen nousun eteenpäin, Huobi käynnisti myös IEO-alustan maaliskuussa 2019 nimeltä Huobi Prime. Tämän alustan avulla Huobi aikoo tarjota suuria salausprojekteja mahdollisuuden kerätä pääomaa pätevien ja aitojen sijoittajien kanssa.

Huobi myös asettaa käynnistysalustansa Direct Premium Offering (DPO) -alustaksi, joka tarjoaa käyttäjille erilaisia ​​etuja. Kaikki Huobi Prime -yhtiön kautta ostetut kolikot talletetaan välittömästi käyttäjän tileille ja ovat kaupankäynnin kohteena Huobi Globalilla alkuperäistä tunnusta Huobi Token (HT) vastaan. Ei tarvitse odottaa ennakkomyyntiä tai vastaavia viivästyksiä. Vaihto suorittaa perusteellisen seulonnan ja tiukan prosessin, jolla varmistetaan, että mukana ovat vain ensiluokkaiset projektit, jotka eivät ole vielä listattu missään suuressa pörssissä. Alusta tarjoaa myös yhtäläiset mahdollisuudet suurille ja pienille pelaajille avaamalla ovet henkilökohtaisille käyttäjille, ei vain ammattilaisille tai VIP-jäsenille.

Huobi PrimeHuobi Prime

Pitkäaikainen ja suosittu pörssi, Bittrex, ilmoitti ensimmäisestä IEO: sta helmikuussa 2019. Mutta se ei avannut helposti IEO-veloitustaan, koska ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa RAID-projektin IEO peruutettiin. Bittrexillä on kuitenkin kadehdittava käyttäjä- ja sijoittajapohja, ja sen odotetaan jatkavan toista IEO: ta lähitulevaisuudessa.

BittrexBittrex

KuCoin on entinen Top 10 -vaihto, mutta se on edelleen yksi maailman tunnetuimmista pörsseistä. Koska pörssi on menettänyt asemansa vähentyneen kaupankäyntimäärän vuoksi, näyttää olevan suunta IEO: n tavalle saada omaisuutensa takaisin. Äskettäin he julkistivat ensimmäisen IEO: n MultiVac-projektille aivan uudella alustalla nimeltä Spotlight. KuCoin Spotlightin tarkoituksena on auttaa blockchain-hankkeita hankkimaan tarvittavat varat, houkuttelemaan markkinoiden huomiota ja parantamaan teollista vaikutusvaltaa.

KucoinKucoin

Probit on nähnyt vankkaa menestystä nopeasti laajenevassa IEO-alustassaan. Se on jo isännöinyt yli 70 IEO-kierrosta ensimmäisen IEO-suorituksensa jälkeen helmikuussa 2019. Probit on osoittanut upeita tuloksia, kuten Linix IEO, joka myytiin vain viidessä sekunnissa ja keräsi 300 000 dollaria 30 minuutissa ja viimeisin massiivinen menestys Boltt Coinissa, joka keräsi 795 000 dollaria neljän peräkkäin loppuunmyytyn kierroksen aikana.

Heidän ensimmäinen Launchpad Premium IEO for SportX auttoi hajautettua urheilu-IP-ekosysteemiä myymään kaikki 5 000 000 SOX-tunnustaan ​​samalla kun auttoi sen arvoa nousemaan 300%

ProbitProbit

Coinbene on usein listattu 10 parhaan pörssin joukossa ja sillä on suuri yhteisö, joten sen läsnäolo IEO-markkinoilla sen käynnistysalustalla odotettiin ilmeisesti. Vaikka vaihto on ollut uutisissa puhuessaan oman IEO-alustan käynnistämisestä vuonna 2018, sen ensimmäinen IEO ilmoitettiin virallisesti maaliskuussa 2019. Coinbene on jo saanut järkytyksensä ja tärinänsä, kun vietnamilainen Blockchain Venture Builder RedFOX Labs oli korvasi Coinbenen Coinealilla IEO: n hoitamiseksi. RedFOX ilmoitti peruutuksesta sen jälkeen, kun useat salausuutisportaalit ilmoittivat CoinBeneen liittyvistä epäilyttävistä toiminnoista, mukaan lukien viivästykset nostojen ja talletusten käsittelyssä.

CoinbeneCoinbene

Toisin kuin Probit, Coineal on melko iso pörssi, jonka päivittäinen kaupankäyntimäärä on lähes 700 miljoonaa dollaria. Onko ja kuten muutkin suuremmat vaihdot, hekin ovat hyppyneet kilpailuun ja IEO-käynnistysalustalle. Coinrealilla on vahva asema Kaakkois-Aasian markkinoilla ja sen sijoittajat ovat Kiinassa, Japanissa, Koreassa, Vietnamissa ja muissa kohteissa. Coinreal on jo suorittanut IEO: n IPW Tokenille, Levolutionille ja Kizuna Global Tokenille.

CoinealCoineal

ExMarkets-alusta on yksi kilpailun myöhäisistä osallistujista, mutta on ajautunut melko eteenpäin. Pörssiehdot ovat johtuen ylivoimaisesta tekniikastaan, joka auttaa tarjoamaan paksuja tilauskantoja ja syvää likviditeettiä taustakehyksen ansiosta. Alusta listaa 5 IEO: ta valmiiksi ja näyttää 6 IEO: ta jatkuvana ja 3 tulevaa. Vaikka vaihto ei paljasta kunkin IEO: n tulosta, tässä lueteltujen projektien lukumäärä kertoo sen onnistumisesta.

EX-markkinatEX-markkinat

Toinen iso vaihto ja toinen sen sivuprojekti, joka keskittyy IEO: han. Aivan kuten ZB.com -vaihdon menestys, joka oli uusi tulokas vuonna 2018, mutta pääsi nopeasti Top 10: een KolikkoMarketCap, ZB odottaa käynnistyslevyn tekevän saman. Vaikka heitä on syytetty kauppavolyymien väärentämisestä, ZBG on kuitenkin valmistanut kaksi IEO: ta omalla käynnistysasemallaan V Systems- ja Kamari-projektiin.

ZBGZBG

Aivan kuten ZB.com-pörssin strateginen kumppani, BW.com on myös pörssi, jolla on vahva asema Aasian alueella. BW Tokens Launchpad on tähän mennessä tukenut kolmea IEO-projektia, joista kaksi on saatu päätökseen maaliskuun 2019 lopussa (Blockbuster ja V Systems) ja yksi vielä kesken (Grabity).

BWBW

Melko ennenkuulumaton nimi, BGOGO on ensimmäinen digitaalinen omaisuudenvaihto supersolmujen luettelointiviranomaisen kanssa. Bgogo.com on rekisteröity Caymansaarille ja sen perustajiin kuuluu jäseniä johtavista Internet-yrityksistä, kuten Facebook, Twitter, IBM, Alibaba jne. Ydinsuunnittelutiimi koostuu useista ACM International Collegiate Programming Contest -kilpailun maailmanmestareista, jotka antavat kaiken mahdollisuuden vaihtoon menestyä IEO-tunniste-alustana. Alusta on jo ilmoittanut kahdesta ARM- ja X-Block-projektien myyntitapahtumasta.

BogoBogo

IDAX on maailmanlaajuinen digitaalisen rahoituspalvelualusta, joka keskittyy bitcoin-kauppiaiden tarpeisiin, joilla on suuri päivittäinen kaupankäyntimäärä. Jo vakiintuneen sijoittajapohjan myötä IDAX: n pääsy IEO-markkinoille merkittiin, kun foorumi ilmoitti ensimmäisen IEO: n ZeroBank-projektille, joka pidetään huhtikuussa 2019.

IDAXIDAX

Suhteellisen uusi pörssi, mutta vahva johdannaisalusta, jolla on pääsy melko suurille korkean lipun sijoittajille. Heidän ensimmäinen IEO-projektinsa nimeltä DOS Network ei ole tehnyt paljon innostamaan yhteisöä, ja jo on tunne, että nämä projektit saattavat kamppailla hinnan ylläpitämiseksi, kun pörssi on listattu. Bitmax Launchpad on kuitenkin alkuvaiheessa, mikä saattaa vielä tuottaa joitain voittajia.

BitmaxBitmax

Saatat myös olla kiinnostunut: Bittrex Hosting First Initial Exchange Offering (IEO), Onko se samanlainen kuin Binance Launchpad?

  • LATOKEN Launchpad

LATOKEN kertoi kuuluisuuteen ilmoittaessaan kaupankäyttävänsä Apple, Teslan, Googlen ja muiden sinisten pelimerkkien, kuten kullan, öljyn ja kiinteistöjen ETF: ien, salakirjoituksia. Tarjoamalla salakirjoittajille mahdollisuuden hajauttaa salkkuaan saamalla pääsy todellisten varojen hintaan liittyviin tunnuksiin, pörssi myös ajaa IEO-alustaansa. IEO-käynnistysalustan lanseeraaminen kauan sitten vuonna 2018, sen IEO-alustan markkinointitoiminta on juuri noussut vuonna 2019.

LaTokenLaToken

Johtopäätös

IEO: n odotetaan jäävän tänne hetkeksi ja näyttää siltä, ​​että se voi muuttaa omaisuutta useimmissa näistä pörsseistä, jotka paitsi tarjoavat myös tilausapua, mutta auttavat myös tarjoamaan parhaita merkkimyynnin projekteja, jotka lopulta puhdistavat lohkoketjun ja salausekosysteemin huijareilta ja väärennetyiltä projekteilta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me