Onko Coinbase turvallinen?

Kun aloitat salauksessa, välitön impulssi on tallentaa kolikot pörssiin, josta ostat ne.

Coinbase on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista paikoista ostaa Bitcoineja.

Tämän vuoksi monet ihmiset ostavat kolikkonsa sinne eivätkä koskaan siirrä niitä … mutta onko tämä turvallista?

  1. Pitävätkö he kolikot turvassa?

  2. Antaisivatko he sinun vetää ne pois?

  3. Ja kunnioittavatko he yksityisyyttäsi

Tästä kaikesta oppaasta saat kaiken mitä sinun tarvitsee tietää Coinbasesta, sen historiasta ja tietoturvakäytännöistä.

Johdanto

Huolimatta Coinbasen hyvästä hallinnoinnista rahastojen hallinnassa ja kärsimättä merkittäviä tappioita lokakuun 2012 käynnistämisen jälkeen, on edelleen syytä kyseenalaistaa pörssin turvallisuus ja turvallisuus.

Tämä artikkeli jakaa kolme näkökulmaa, joista Coinbase saattaa olla altis hyökkäyksille tai toimia vilpittömässä mielessä. Yritämme selittää, miksi kolikoidesi kalliimman ja hankalamman omaisuudenhoidon valitseminen on parempi kuin kyseisen vastuun luovuttaminen Coinbaselle.

Viime kädessä kuitenkin sinun on päätettävä, luotatko mieluummin pankkiin Bitcoineidesi kanssa vai oletko valmis ottamaan ensimmäisen askeleen kohti taloudellista itsemääräämisoikeutta Billfodlin ja laitteistolompakon avulla.

Vauva oppii kävelemään

Tässä käsitellään seuraavissa luvuissa – voit napsauttaa kutakin selataksesi suoraan kyseiseen lukuun.

Onko Coinbase turvallinen paikka tallentaa bitcoineja?

Suoja lukituskuvakkeella

Coinbasen toimitusjohtaja ja perustaja Brian Armstrong vuonna 2016 julkaistussa blogikirjoituksessa on ylpeä varastoinnista noin 10% liikkeessä olevista bitcoineista.

Siitä lähtien Coinbase-käyttäjien ja vastaavien investointien määrä on kasvanut niin paljon, että yritys on tuottanut miljardin dollarin tulot vain vuosi myöhemmin.

Vaikka tämä saattaa näyttää hyvältä toiminnallisesta näkökulmasta, on silti syytä tuntea epäilyksiä ja huolta.

Hakkerointi Coinbase

Se, että miljoonat käyttäjät luottavat johonkin, ei tarkoita, että on turvallista olla huoltajasi.

Loppujen lopuksi luotetut kolmannet osapuolet ovat tietoturva-aukkoja, ja Bitcoinin koko tarkoitus on osallistua luvattomaan järjestelmään, joka antaa sinulle taloudellisen itsemääräämisoikeuden..

Bitcoin-historia osoittaa, että titaanihoitajien on pakko pudota.

Vaikka Coinbase ei menettänyt varojaan seitsemän ensimmäisen toimintavuotensa aikana, sen turvallisuus olisi kuitenkin kyseenalaistettava ja tutkittava.

Bitcoin-tila toistaa edelleen tarinoita taloudellisesti tuhoisista tapahtumista pörsseissä.

Mt. Gox

Ensimmäinen Bitcoin-vaihto, joka hakkeroitiin melkein 750 000 BTC: lle.

Bitfinex

Menetti 120000 BTC kun jotkut epävarmat multi-sig-lompakot rikkoivat.

QuadrigaCX

Omistaja kuoli yllättäen ja otti asiakkaidensa yksityiset avaimet mukanaan.

Binance

Kadonnut 7000 BTC jatkuvista safu-väitteistä huolimatta.

Se, että Coinbasea ei ole vielä hakkeroitu, ei tarkoita sitä, että se olisi haavoittumaton tulevaisuudessa.

Hyvä ennätys on vain osoitus paremmasta suorituksesta. Suuri määrä bitcoineja varastoidaan kuumina lompakot pikakauppaa pidetään hakkereiden hunajapotteina.

Daavidin ja Goljatin kuva

Pelottavinta on, että pahansuovien verkkohyökkääjien ei tarvitse edes kohdistaa Coinbasen kaltaisen keskuksen lompakon salausta: joskus riittää varastamaan arkaluontoiset käyttäjätiedot ja kiristämään vaihtoa.

Äskettäisessä tapauksessa hakkeri vaati 300 BTC: tä, kun hän murtautui Binancen KYC (Know Your Client) -tietokantaan ja uhkasi julkaista satoja kuvia käyttäjistä, joilla on kansallinen henkilötodistus tarkistusta varten.

Kun neuvottelut epäonnistuivat,hyökkääjä yksinkertaisesti kaataa tiedot sähke-ryhmään ja paljastaa arkaluonteiset tiedot, joita huonot toimijat voivat hyödyntää.

Lisäksi lisensoituna amerikkalaisena yrityksenä Coinbasen on noudatettava sekä liittovaltion että osavaltion lakeja. Jos Yhdysvaltain hallitus päättää, että bitcoinit ovat laitonta omaisuutta ja kaikkien pörssien pitäisi jäädyttää varat ja lopettaa kaupankäynti, sen on toimittava asiakkaidensa taloudellisten etujen vastaisesti.

Ja vaikka taloudelliset korvaukset maksettaisiin Yhdysvaltain dollareina (aivan kuten Gold Reserve Act of 1934) vastineeksi takavarikoidusta BTC: stä menetät edelleen, koska sait erittäin inflaatiota ja arvonalenemista koskevan omaisuuden, jonka hallitus voi takavarikoida ja sensuroida..

Tämä on vain hypoteettista, mutta ei mahdotonta.

Kuinka Coinbase on vakuutettu?

Marraskuusta 2013 lähtien, Coinbase on vakuuttanut käyttäjävaroja Aonin kautta, maailman suurin vakuutusedustaja.

Aon Coinbase -vakuuttaja

Lisäksi, pörssin tukisivulta on selvästi määrätty, että jopa 250 000 dollaria on vakuutettu ja palautetaan asiakkaille hakkeroinnin tai epäonnistumisen yhteydessä.

Vaikka tämä on ehdottomasti hienoa, sinun on pidettävä mielessä, että se, mitä saat, on äärettömän puhallettava fiat, ei niukka bitcoin.

Jos digitaalisen kullan katoaa, Coinbase ja Aon lähettävät sinulle korvauksena Bitcoineja..

Yhdysvaltain dollareita voidaan paisuttaa mielivaltaisella nopeudella, joka määräytyy olosuhteiden mukaan, kun taas bitcoineja lasketaan liikkeeseen aikataulun mukaisesti ja niitä on yhteensä vain 21 miljoonaa.

Jos uskot Bitcoinin menestykseen, ei todennäköisesti ole hyvä idea luottaa Coinbaseen varojesi kanssa.

Aikaisemmilla tapahtumilla ei ole aina merkitystä tulevaisuuden kannalta, mutta ne voivat toimia epävirallisena koulutuksena estää historiaa toistamasta itseään.

Jos päätät pitää bitcoinejasi Coinbasessa, luotat siihen, että yritys on oppinut oppiaiheensa ikäisensä epäonnistumisista.

Toisaalta, jos päätät tulla omaksi pankiksi hyväksymällä taloudellisen itsemääräämisoikeuden, osoitat, että olet oppinut tärkeimmän opetuksen Bitcoinista: älä koskaan luota rahoihisi kolmansille osapuolille.

Onko Coinbase turvallinen joukkomuutoksille?

Käsi dollarin seteleitä kuvaketta

Bitcoin luotiin vastauksena fiat-kulttuuriin, joka tuottaa mielivaltaisia ​​inflaatioita ja murto-osuuksia (joissa vain murto asiakkaan rahoista on tosiasiallisesti käytettävissä nostoihin).

Kun menet pankkiin ja pyydät nostamaan suuren summan rahaa, on todennäköistä, että laitos ei pysty suorittamaan maksua paikan päällä

Sen sijaan he pakottavat sinulle päivittäisen nostorajan.

Juoksu pankille suuren masennuksen aikana – kaikki kamppailevat nostamaan rahansa

Ihmiset kamppailevat nostamaan rahansa

Coinbase-nostorajat

Kun käsittelet Coinbasea, sinun on oltava täysin varma, että pörssi voi antaa sinun nostaa ostamasi Bitcoins-määrän ja säilyttää heidän säilytyslokerossaan.

Tällä hetkellä ei ole rajoituksia sille, kuinka paljon voit nostaa kerralla (ainakin Coinbasen verkkosivuston mukaan).

Et kuitenkaan voi koskaan sanoa, milloin määräykset tiukentuvat, ja kolikoiden poistaminen pörssistä on erittäin vaikeaa lisääntyneiden vaatimusten ja todentamisen vuoksi.

Bitcoinisi on kansainvälisten suhteiden alainen

Jos sinulla ei ole Yhdysvaltojen kansalainen jostakin tuetuista maista ja Yhdysvaltain hallituksella on huonot diplomaattisuhteet kansalliseen hallitukseesi, on todennäköistä, että varasi jäädytetään koko konfliktin ajan.

Tämä tapahtui iranilaisille käyttäjille, jotka käivät kauppaa Bittrexillä ja joihin Yhdysvaltain valtiovarainministeriön ulkoisen omaisuuden valvonnan toimiston (OFAC) seuraamukset vaikuttivat..

He eivät saaneet kohtuullista määräaikaa kolikoidensa vetämiseen ja voisivat vain toivoa, että konflikti päättyy mahdollisimman pian eikä tietueita väärennetä.

Päinvastoin, Coinbase toimii yli 100 maassa etkä voi koskaan sanoa, milloin omasi joutuu Sam-setän maailmanlaajuisen taloudellisen valvonnan kohteeksi.

Setä Sam-kuva

Amerikkalaisena yrityksenä Coinbasella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin noudattaa OFAC: n antamia tilauksia.

Siksi on kohtuutonta olettaa, että vaihto toimii sinun eduksi – varsinkin jos et ole Yhdysvaltain kansalainen ja maasi voi joutua ristiriitaan Yhdysvaltojen kanssa.

Todiste näppäinten liikkumisesta

Haastamaan vaihdon käyttäjien voiman ja elvyttämään Satoshi Nakamoton maailmalle esittelemiä ideoita, merkittävä Bitcoiner Trace Mayer järjestää vuosittaisen tapahtuman, joka kannustaa yhteisön jäseniä vetämään kaikki varat pörsseistä.

Tämän liikkeen nimi onTodiste avaimista”, Tapahtuu 3. tammikuuta (samana päivänä, kun Bitcoin on geneesi estää kaivettiin) ja sen on tarkoitus olla tapa pitää vaihto vastuullisena ja rehellisenä.

Valitettavasti vaihdon ilmoittamat luvut eivät koskaan uhanneet heidän säännöllisiä toimintojaan, mikä tarkoittaa, että on vielä hyvin vähän henkilöitä, jotka oppivat Mt. Gox-tarina.

Todiste varausten liikkumisesta

Siellä on myös liike nimeltäTodiste varauksista”, Jonka tarkoituksena on saada pörssi vastuuseen vaatimalla suurempaa avoimuutta.

Voit lukea lisää todiste varauksista.

Todiste varannoista

Coinbasen tapauksessa emme tiedä varmasti, kuinka monta bitcoinia he omistavat, mikä tarkoittaa, että on vaikea kertoa, harjoittavatko he murto-osaa.

Tähän päivään asti ainoa vaihto, joka johti ja läpäissyt todistuksen varantotarkastuksesta on Kraken, ja tapahtuma tapahtui vuonna 2014.

Tämä tilanne ei parane, jos päätämme luottaa sokeasti sokereihimme, koska niillä on niukkaa rahaa, jota ei voida palauttaa, jos se varastetaan.

Bitcoinin siunaus ja kirous on, että kaikki liiketoimet ovat peruuttamattomia, ja on parempi olla puolella, joka käyttää ominaisuutta hyödyllisellä tavalla itsellesi, kun sinusta tulee täysin suvereeni.

Jos pidät bitcoineja Coinbasessa juuri nyt, on parempi siirtää ne omaan lompakkoon, kun voit silti tehdä rajoittamattomia nostoja.

Tulevaisuudessa rajoja voivat asettaa taloudelliset tai poliittiset toimijat, jotka eivät ole sinun hallinnassasi.

Ja jos et hallinnoi omia yksityisiä avaimiasi muussa kuin vapausrangaistuksessa olevassa lompakossa, kuten Ledger tai a Trezor, kolikot eivät todellakaan ole sinun.

Kuten sanotaan: “Ei avaimesi. Ei kolikoitasi. “

Suojaako Coinbase yksityisyyttäsi?

Hakku- ja digitaalisten tiedostojen kuvake

Yksi herkkä aihe Bitcoin-tilassa koskee KYC / AML-käytäntöjä.

Ideologisesti suurin osa bitcoinereista vastustaa tällaisia ​​tiedonkeruutapoja.

Yksityisten tietojen keräämisen välttämiseksi on kuitenkin myös turvallisuussyitä: Kun kansallinen henkilöllisyystodistuksesi kuva ladataan palvelimelle, se auttaa vahvistamaan hakkereiden hunajaa.

Kuten aiemmin artikkelissa esitettiin, Binance on ollut iso ongelma hakkeri kanssa, joka onnistui lataamaan satojen käyttäjien tiedot ja halusi kiristää bitcoineja pörssistä.

Coinbasen tapauksessa sinulla ei todellakaan ole muuta vaihtoehtoa kuin toimittaa tiedot.

Mutta jos tarkoituksesi on ostaa joitain bitcoineja ja päästä ulos, voit myös poistaa tilisi ja pyytää yritystä poistamaan tietosi – mikä on nettosuositusta yksityisyydellesi ja suvereniteetillesi.

Lisäksi sinun ei pitäisi koskaan odottaa yrityksen kunnioittavan taloudellista yksityisyyttäsi suhteessa hallitukseen.

Lainsäädännön muutoksia voi tapahtua milloin tahansa, ja lainkäyttöalue, jolla Coinbase toimii (Kalifornian osavaltio tai liittohallitus), voi hankkia tietoja milloin tahansa.

Tätä tapahtuu paljon IRS: n suhteen: marraskuussa 2017 Coinbase käskettiin ilmoittaa verottajalle jotka käyttäjät ovat keränneet yli 20.000 dollaria vuotuista tapahtumamäärää; neljän kuukauden kuluessa amerikkalaisen vaihdon oli myös lähetettävä IRS: lle täydelliset henkilötiedot ja tapahtumarekisterit käyttäjistä, jotka käyttivät alustaa vuosina 2013–2015.

Coinbase-tilaus ilmoittaa IRS: lle

Jos välität taloudellisesta yksityisyydestä keinona suojata itseäsi hallituksen toimilta (mikä kerran takavarikoitu kultatiloja), samoin kuin ihmisten ahneus, jotka saattavat yrittää ryöstää tai hakkeroida sinua, on parempi olla varovainen digitaalisen jalanjälkesi ja Coinbasen kaltaisissa hunajapoteissa asettamiesi henkilötietojen määrän suhteen..

On parempi siirtää kolikot omaan lompakkoon,suorita täysi solmu, oppia UTXO: iden hallinnasta ja yritä sekoittaa BTC: täsi sellaisten sovellusten kanssa kuin Wasabi-lompakko aina kun haluat poistaa linkit lähettäjään ja saada uskottavaa kielteisyyttä.

Bitcoin ei ole täysin yksityinen, mutta Coinbase on taloudellinen panoptikoni, jonka avulla hallitukset voivat seurata ja valvoa sellaista valuuttaa, jota he eivät voi hallita.

Panoptikonissa “vartija voi nähdä kaikki solut ja vangit, mutta vangit eivät näe tornia”. (lähde)

tornin kuva

Seurannasta ja valvonnasta puhuen, vuonna 2019 Coinbase hankittu blockchain-analyysin käynnistys Neutrino, jotta voidaan paremmin seurata tapahtumia ja liittää tiedot muihin henkilöihin ja yhteisöihin.

Kaikkein huolestuttavin asia Coinbasen orwellilaisen luonteen ulkopuolella on se, että Neutrinon perustajilla on yhteyksiä Hacking Teamiin – yhtiöön, joka tarjosi valvonnan teknologiaa autoritaarisille hallituksille jotka loukkaavat perusihmisoikeuksia.

Tietoja Coinbasesta

Nämä tiedot paljastavat paljon Coinbasen harkinnasta liberaaleille arvoille ja yksilöiden suojelulle valtion sortolta.

Turvallisinta dataa on sellainen, jota mikään kolmas osapuoli ei käsittele.

Kun on kyse Coinbasesta, on parempi pitää alustaa välttämättömänä pahuutena ja paikkana, johon syötät ja poistut milloin tahansa.

Kolikoiden säilyttämistä ei kuitenkaan suositella mistään syistä, jotka koskevat taloudellista yksityisyyttäsi ja kolikoidesi turvallisuutta.

Aina kun olet valmis siirtämään bitcoinejasi Coinbasesta ja nauttimaan taloudellisen itsemääräämisoikeuden eduista, Billfodl on täällä tarjota sinulle turvallinen ja tukeva tapa pitää yksityiset avaimesi offline-tilassa ja kaukana huonojen toimijoiden silmistä. Ennen kuin päätät, Lue lisää tuotteistamme.

Käyttäjä, jolla on A- tai B-asetuskuvake

Johtopäätös

Kolikoidesi säilyttäminen on kompromisseja.

Toisaalta niiden tallentaminen itse edellyttää avaimen hallinnan oppimista (ja siitä aiheutuu omat riskit).

Toisaalta, vaikka kolikoiden on helpompi antaa kolikoiden pitää, monissa tapauksissa tämä heikentää ensinnäkin Bitcoinin tarkoitusta.

Asiantuntijatiimimme täällä Yksityisyyden ammattilaiset ja Billfodl ohjaavat sinua, on mahdollista pitää kolikkosi turvassa yksin..

Anna meidän näyttää, miten …

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me