Er Coinbase sikkert?

Når du starter i krypto, er din umiddelbare impuls at gemme dine mønter på den børs, du køber dem fra.

Coinbase er et af de velkendte og populære steder at køb Bitcoins.

På grund af dette køber mange mennesker deres mønter der og flytter dem aldrig … men er det sikkert?

  1. Vil de holde dine mønter sikre?

  2. Vil de lade dig trække dem tilbage?

  3. Og vil de respektere dit privatliv

Find ud af alt hvad du behøver at vide om Coinbase og dets historie og sikkerhedspraksis i denne komplette guide.

Introduktion

På trods af Coinbases gode rekord med fondsforvaltning og ikke har lidt betydelige tab siden lanceringen i oktober 2012, er der stadig grunde til at stille spørgsmålstegn ved børsens sikkerhed og sikkerhed.

Denne artikel nedbryder tre perspektiver, hvorfra Coinbase kan være sårbar over for angreb eller handling i ond tro. Vi forsøger at forklare, hvorfor det er at foretrække at vælge det dyrere og ubelejlige selvbevogtning af dine mønter frem for at aflevere dette ansvar til Coinbase.

I sidste ende er det dog op til dig at beslutte, om du foretrækker at stole på en bank med dine Bitcoins, eller om du er klar til at tage det første skridt mod finansiel suverænitet med en Billfodl og en hardware-tegnebog.

Baby lærer at gå

Her er hvad vi skal dække i de følgende kapitler – du kan klikke på hver enkelt for at rulle direkte til dette kapitel.

Er Coinbase et sikkert sted at opbevare Bitcoins?

Skærm med låsikon

I et blogindlæg fra 2016 Coinbase CEO og medstifter Brian Armstrong har pralet af opbevaring ca. 10% af de tilgængelige bitcoins i omløb.

Siden da er antallet af Coinbase-brugere og tilsvarende investeringer vokset så meget, at virksomheden genererede indtægter på milliarder dollars bare et år senere.

Selvom dette kan se ud som et godt tegn fra et funktionelt perspektiv, er der stadig grunde til at føle sig tvivlsom og bekymret.

Hacking Coinbase

Bare fordi noget er betroet af millioner af brugere, betyder det ikke, at det er sikkert og sikkert at være din værge.

I slutningen af ​​dagen er pålidelige tredjeparter sikkerhedshuller, og hele pointen med Bitcoin er at deltage i et tilladelsesløst system, der giver dig økonomisk suverænitet.

Bitcoin-historie viser, at titanforvaltere er nødt til at falde.

Selvom Coinbase ikke mistede midler i de første syv år af eksistensen, bør dens sikkerhed stadig stilles spørgsmålstegn ved og undersøges.

Bitcoin-rummet ekko stadig med historier om økonomisk ødelæggende begivenheder på børser.

Mt. Gox

Den første Bitcoin-udveksling, som blev hacket til næsten 750.000 BTC.

Bitfinex

Mistet 120.000 BTC da nogle usikre multi-sig tegnebøger brød.

QuadrigaCX

Ejeren døde uventet og tog de private nøgler til kunderne med sig.

Binance

Mistet 7000 BTC på trods af konstante “safu” påstande.

Bare fordi Coinbase endnu ikke er blevet hacket, betyder det ikke, at det er usårligt i fremtiden.

Den gode rekord er bare en indikation af en bedre præstation end resten. Store mængder bitcoins lagres i varmt tegnebøger for hurtige handler opfattes som honeypots til hackere.

David og Goliat billede

Den skræmmende del er, at ondsindede cyberangribere ikke engang behøver at målrette tegnebogskrypteringen af ​​en udveksling som Coinbase: nogle gange er det nok at stjæle de følsomme brugerdata og afpresse udvekslingen.

I en nylig sag krævede en hacker 300 BTC efter at have brudt sig ind i Binances KYC-database (Know Your Customer) og truet med at offentliggøre hundredvis af billeder af brugere, der har deres nationale id’er til verifikation.

Da forhandlingerne mislykkedes,angriberen dumpede simpelthen dataene i en Telegram-gruppe og udsatte den slags følsomme oplysninger, der kan udnyttes af dårlige aktører.

Desuden skal Coinbase som et licenseret amerikansk firma overholde både føderale og statslige love. Hvis den amerikanske regering beslutter, at bitcoins er ulovlige aktiver, og alle børser skal fryse midler og stoppe med at handle, bliver den nødt til at handle mod kundernes økonomiske interesser.

Og selvom der gives finansielle kompensationer i USD (meget som tilfældet med Gold Reserve Act of 1934) til gengæld for den beslaglagte BTC, mister du stadig på grund af at modtage et stærkt inflationært og afskrevet aktiv, der kan konfiskeres og censureres af regeringen.

Dette er bare hypotetisk, men ikke umuligt.

Hvordan er Coinbase forsikret?

Siden november 2013, Coinbase har forsikret brugerfonde gennem Aon, verdens største forsikringsmægler.

Aon Coinbase forsikringsselskab

desuden, på børsens supportside det er klart fastsat, at beløb op til $ 250.000 er forsikrede og vil blive returneret til kunder i tilfælde af hacking eller fiasko.

Selvom dette bestemt er fantastisk, skal du huske på, at det, du får, er uendeligt oppustelig fiat, ikke knappe bitcoins.

Hvis dine bits af digitalt guld går tabt, er det bestemt ikke Bitcoins, som Coinbase og Aon sender dig som en form for kompensation.

Amerikanske dollars kan oppustes med en vilkårlig sats, der dikteres af omstændigheder, mens bitcoins udstedes efter en tidsplan og vil kun eksistere i et samlet beløb på 21 millioner.

Hvis du tror på Bitcoins succes, er det sandsynligvis ikke en god ide at stole på Coinbase med dine midler.

Tidligere begivenheder er ikke altid relevante for fremtiden, men de kan tjene som uformel uddannelse for at forhindre historien i at gentage sig selv.

Hvis du vælger at holde dine bitcoins på Coinbase, stoler du på, at virksomheden har lært sine erfaringer fra deres jævnalders fiaskoer.

På den anden side, hvis du vælger at blive din egen bank ved at omfavne finansiel suverænitet, beviser du, at du har lært den vigtigste lektion om Bitcoin: aldrig at stole på tredjeparter med dine penge.

Er Coinbase sikker til masseudtag?

Hånd med dollarsedler ikon

Bitcoin blev oprettet som et svar på en fiat-kultur, der genererer vilkårlige inflationsrater og brøkreserver (hvor kun en brøkdel af kundens penge faktisk er tilgængelige til udbetalinger).

Når du går til en bank og anmoder om at trække en stor sum penge, er det sandsynligt, at institutionen ikke er i stand til at foretage betalingen på stedet

I stedet håndhæver de en daglig tilbagetrækningsgrænse for dig.

Et løb på en bank under den store depression – alle kæmper for at trække deres penge ud

Folk kæmper for at trække deres penge ud

Coinbase-tilbagetrækningsgrænser

Når du beskæftiger dig med Coinbase, skal du være helt sikker på, at børsen er i stand til at lade dig trække mængden af ​​Bitcoins, du har købt, og holde i deres depotpung.

Lige nu er der ingen begrænsninger med hensyn til, hvor meget du kan trække ud ad gangen (i det mindste ifølge Coinbases websted).

Du kan dog aldrig se, hvornår reglerne bliver strengere, og det bliver meget svært at få dine mønter ud af børsen på grund af de øgede krav og verifikation.

Din Bitcoin er underlagt internationale relationer

Hvis du er en ikke-amerikansk statsborger fra et af de understøttede lande, og den amerikanske regering ender med at have dårlige diplomatiske forbindelser med din nationale regering, så er det meget sandsynligt, at dine midler bliver frossne i hele konflikten.

Dette skete med iranske brugere, der handlede på Bittrex, og som blev påvirket af sanktionerne fra US Treasury Department’s Office of Foreign Asset Control (OFAC).

De fik ikke en rimelig frist for at trække deres mønter tilbage og kunne kun håbe, at konflikten slutter så hurtigt som muligt, og optegnelserne ikke bliver rigget.

Omvendt Coinbase opererer i over 100 lande og du kan aldrig fortælle, hvornår din bliver målrettet af den globale økonomiske håndhævelse af Onkel Sam.

Onkel Sam billede

Som et amerikansk firma har Coinbase intet andet valg end at overholde de ordrer, OFAC giver dem.

Derfor er det urimeligt at antage, at børsen handler i din bedste interesse – især hvis du ikke er amerikansk statsborger, og dit land kan komme i konflikt med USA.

Bevis for nøgler bevægelse

For at udfordre den magt, som udvekslingen har over brugerne, og genoplive de ideer, som Satoshi Nakamoto introducerede til verden, arrangerer den fremtrædende Bitcoiner Trace Mayer en årlig begivenhed, der tilskynder samfundets medlemmer til at trække alle midler ud af børser.

Navnet på denne bevægelse er “Bevis for nøgler”, Finder sted den 3. januar (samme dag, hvor Bitcoin er genese blok blev udvundet) og er beregnet til at være en måde at holde børser ansvarlige og ærlige.

Desværre var de tal, der blev rapporteret af børser, aldrig truende for deres regelmæssige anliggender, hvilket betyder, at der stadig er meget få personer, der lærte deres lektioner fra bjerget. Gox historie.

Bevis for reserver bevægelse

Der er også en bevægelse kaldet “Bevis for reserver”Som sigter mod at holde børser ansvarlige ved at kræve større gennemsigtighed.

Du kan læse mere om bevis for reserver.

Bevis for reserver

I tilfælde af Coinbase ved vi ikke med sikkerhed, hvor mange bitcoins de ejer, hvilket betyder, at det er svært at fortælle, om de engagerer sig i fraktioneret reservation eller ej..

Den dag i dag er den eneste udveksling, der gennemføres og bestået et bevis for reserverevision er Kraken, og begivenheden fandt sted i 2014.

Denne situation forbedres ikke, hvis vi blindt stoler på vores børser, da de har knappe penge, der ikke kan gendannes, hvis de bliver stjålet.

Velsignelsen og forbandelsen ved Bitcoin er, at alle transaktioner er irreversible, og det er bedre at være på den side, der bruger funktionen på en fordelagtig måde for dig selv, når du bliver helt suveræn.

Hvis du holder bitcoins på Coinbase lige nu, er det bedre at flytte dem til din egen tegnebog, mens du stadig kan foretage ubegrænsede udbetalinger.

I fremtiden kan der pålægges grænser af finansielle eller politiske aktører uden for din kontrol.

Og hvis du ikke administrerer dine egne private nøgler i en ikke-frihedsberøvende tegnebog som en Ledger eller a Trezor, så er dine mønter ikke rigtig dine.

Som de siger, ”Ikke dine nøgler. Ikke dine mønter. ”

Beskytter Coinbase dit privatliv?

Pickaxe og digitale filer ikon

Et delikat emne i Bitcoin-rummet vedrører KYC / AML-praksis.

Ideologisk er de fleste bitcoinere modstandere af sådanne midler til dataindsamling.

Der er dog også sikkerhedsmæssige grunde til at undgå indsamling af private data: når billedet af dit nationale id bliver uploadet til en server, bidrager det til forstærkning af en honningpotte til hackere.

Som præsenteret tidligere i artiklen, Binance har haft et stort problem med en hacker, der formåede at downloade data fra hundreder af brugere og ønskede at afpresse bitcoins fra børsen.

I tilfælde af Coinbase har du virkelig intet andet valg end at levere dataene.

Men hvis dit formål er at købe nogle bitcoins og komme ud, så kan du også slette din konto og anmode virksomheden om at slette dine poster – hvilket er et nettopositivt for dit privatliv og suverænitet.

Desuden bør du aldrig forvente, at en virksomhed respekterer dit økonomiske privatliv i forhold til regeringen.

Lovgivningsmæssige ændringer kan ske når som helst, og den jurisdiktion, hvorunder Coinbase opererer (staten Californien eller den føderale regering) kan tilegne sig data på ethvert tidspunkt.

Dette sker meget i forhold til IRS: Coinbase i november 2017 blev beordret til at informere skattemanden hvilke brugere har samlet mere end $ 20.000 i årlig transaktionsvolumen inden for fire måneder måtte den amerikanske børs også sende IRS fuld personlig information og transaktionsregistreringer for brugere, der brugte platformen mellem 2013 og 2015.

Coinbase-ordre for at informere IRS

Hvis du er interesseret i økonomisk privatliv som en måde at beskytte dig mod handlinger fra en regering (som engang konfiskerede guldbeholdninger) såvel som grådighed fra mennesker, der måske prøver at røve eller hacke dig, så er det bedre at være forsigtig med dit digitale fodaftryk og mængden af ​​personlige data, du lægger i honningkasser som Coinbase.

Det er bedre at flytte dine mønter til din egen tegnebog,køre en fuld node, lære om styring af UTXO’er, og prøv at blande din BTC med applikationer som f.eks Wasabi tegnebog når du vil fjerne links til afsenderen og erhverve en plausibel benægtelse.

Bitcoin er ikke helt privat, men Coinbase er et finansielt panoptikon, der giver regeringer mulighed for at spore og overvåge den slags valuta, som de ikke kan kontrollere.

I et panoptikon “kan en vagt se alle celler og indsatte, men de indsatte kan ikke se ind i tårnet.” (kilde)

tårnbillede

Apropos sporing og overvågning i Coinbase i 2019 erhvervet blockchain-analyse opstart Neutrino for bedre at kunne spore transaktioner og knytte dataene til andre personer og enheder.

Det mest bekymrende problem uden for den orwellske natur af Coinbase er, at Neutrinos grundlæggere har forbindelser med Hacking Team – et firma, der forudsat overvågning teknologi til autoritære regeringer der krænker grundlæggende menneskerettigheder.

Oplysninger om Coinbase

Disse oplysninger afslører meget om Coinbases overvejelse af liberale værdier og beskyttelse af enkeltpersoner mod statsundertrykkelse.

Den sikreste type data er den, der ikke behandles af nogen form for tredjepart.

Når det kommer til Coinbase, er det bedre at betragte platformen som et nødvendigt onde og et sted, du kommer ind og ud, når du har brug for det.

Det anbefales dog ikke at opbevare dine mønter på nogen børs af grunde, der vedrører dit økonomiske privatliv og sikkerheden af ​​dine mønter.

Når du er klar til at flytte dine bitcoins fra Coinbase og nyde fordelene ved finansiel suverænitet, Billfodl er her at tilbyde dig en sikker og robust måde at holde dine private nøgler offline og væk fra dårlige skuespillers øjne. Før du beslutter dig, find ud af mere om vores produkter.

Bruger, der holder A- eller B-ikonet

Konklusion

Hvordan du opbevarer dine mønter er et kompromis.

På den ene side kræver opbevaring af dem selv at lære om nøglehåndtering (og det giver sine egne risici).

På den anden side, selvom det er lettere at lade Coinbase holde dine mønter, i mange tilfælde, overvinder dette i første omgang formålet med Bitcoin.

Med vores eksperteam her på Privacy Pros og Billfodl, der guider dig, er det muligt at holde dine mønter sikre på egen hånd.

Lad os vise dig hvordan …

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me