MITEN TUTKITA ANALYYSI KRYPTOKURENTTIMARKKINAT

Jos haluat oppia analysoimaan kryptovaluutta, sinun on perehdyttävä useisiin työkaluihin. Nämä työkalut auttavat sinua ymmärtämään markkinoiden asemaa ja tekemään hyviä ennusteita. Yksi asia, jonka sinun on ymmärrettävä, on se, että salausmarkkinat ovat erittäin epävakaat, ja jos sinun täytyy saada asiat oikein, sinun on ymmärrettävä markkinoiden toiminta ja tähän kuuluu, miten tekninen analyysi tehdään kryptovaluutta.

Jos olet uusi salausvaluuttamarkkinoilla tai etsit salaukseen liittyviä palveluja, saatat olla hukkua kaavioista, kaavioista ja tiedoista, jotka on esitetty eri kryptovaluutoista, mutta kun ymmärrät salauksen teknisen analyysin ja markkinoiden toiminnan, koko kryptojärjestelmästä tulee yksinkertaisempi ja järkevämpi. Tämän oppaan on tarkoitus paljastaa sinut ymmärtämään paremmin erilaisia ​​krypto-valuuttojen online-hintakaavioita, hintaennusteita ja markkinaennusteita. Ennen kuin kaivamme syvemmälle teknisen analyysin kryptovaluuttaan, ymmärretään paremmin termi “tekninen analyysi”.

Mikä on tekninen analyysi?

Monet salauksen ammattilaiset ovat kuvanneet teknisen analyysin prosessiksi, jolla käytetään salausmarkkinoilta tai muista tärkeimmistä lähteistä peräisin olevaa reaalimaailman dataa ja suunnitellaan sitä tulevaisuuden tuloksen ennustamiseksi. Tällaisen analyysin avulla voit ennustaa, milloin markkinat nousevat tai laskevat. Siksi sinulla on mahdollisuus ostaa, kun markkinahinta on alhainen, ja myydä heti, kun hinta nousee ylöspäin. 

Useat kirjoittajat ovat kirjoittaneet parhaasta tavasta analysoida markkinoita hyvien tulosten saavuttamiseksi, mutta tosiasia on, että termi “analysointi” on taito, joka on opittava testauksen, polkujen ja virheiden avulla, kunnes lopulta saat sen oikein. Kyky ymmärtää kaavion näkyvät elementit ja ymmärtää, miten ne voivat vaikuttaa kryptovaluutan hintaan, saa sinut a hyvä salakirjoittaja vaikka kasvun varaa onkin.

Mikä on kynttilänjalka ja miten se toimii?

Jos haluat analysoida salausmarkkinoita kirjoittajana, yksi ensimmäisistä teknisistä analyyseistä, saatat joutua kamppailemaan hintakaaviossa kynttilänjalka. Tämä kuvaa suorakaiteen muotoisia esineitä (joko vihreitä tai punaisia) hintakaaviossa. 

Suorakulmio osoittaa tietyn kolikon avaus- ja loppusaldon välisen aukon. Jos etsit kolikon hintaa 24 tunnin aikavälillä, kynttilänjalka osoittaa eron kyseisen päivän alhaalla olevan avaamishinnan ja yläosan sulkuhinnan välillä. Punertava kynttilänjalka osoittaa tappiota, kun taas vihreä kynttilänjalka osoittaa voittoa tai voittoa kyseiseltä ajanjaksolta.

Myynnin määrä

Tämä on jälleen yksi mittari, jonka näet tarkastellessasi hintakaaviota. Jos opit salausvaluuttakauppaa, jotta voit täydentää kirjoitustaitojasi tällä alalla, tarvitset hyvän käsityksen äänenvoimakkuuden toiminnasta. Tämä on myös elintärkeää, kun etsit salauskauppapalvelua Internetistä. Löydät tietyn kolikon kirjaimellisen määrän tietyllä ajanjaksolla (päivä, viikko, kuukausi) hintakaavion alareunasta, joka näytetään usein sarakkeena. Jos haluat pitää puheen tietyllä salakolikolla ja keskustella sen mahdollisuudesta, myyntimäärä on hyvä korostaa. Voit kuitenkin harkita kirjailijan etsimistä a puheen kirjoituspalvelu verkossa auttaa sinua tarvitsemissasi resursseissa. Koska joskus sinun on pyydettävä apua sen sijaan, että tekisit kaiken itse.

Liukuvat keskiarvot

Myyntimäärä ja kynttilänjalka eivät ole ainoat tiedot, joita tarvitset ennustamaan tietyn kolikon hintakaavion liikkumista. Hintaliike on otettava huomioon pitkällä aikavälillä, kuten päivinä tai viikkoina. On tärkeää antaa sinun tietää oikea aika ostaa tai myydä. Tämä on liukuva keskiarvo. Hintakaaviota tarkasteltaessa on kahden tyyppisiä liukuvia keskiarvoja: yksinkertainen liukuva keskiarvo (SMA) ja eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (EMA).

  • Yksinkertainen liukuva keskiarvo (SMA)

SMA ilmoittaa kolikon keskimääräisen sulkuhinnan tiettynä ajanjaksona. Seitsemän päivän keskiarvo on edeltävien kuuden päivän SMA, plus päivä jaettuna seitsemällä. Kun uusi loppusaldo lisätään jokaiselle päivälle, vanhojen edellisten päivien loppusaldo pudotetaan. Siksi syy viivan usein ylös- ja alaspäin liikkumiseen kaavion yli. Monet pitävät SMA: ta parhaana indikaattorina liukuvasta keskiarvosta.

  • Eksponentiaalinen liukuva keskiarvo (EMA)

EMA on hieman monimutkainen kuin mukautetun mallin mukainen SMA. Käyttämällä tyypillistä seitsemän päivän esimerkkiä EMA ei käsittele loppusaldoa yhtä lailla kuin SMA. Se painaa edelliset päivät sen perusteella, kuinka lähellä ne olivat hinnan suhteen kuluvaan päivään. Siksi se antaa aiemmille päiville enemmän painoa kuin muille päiville. Alenevasta merkityksestä johtuen se kiinnittää näihin päiviin, joten se on taantumuksellisempaa, mikä on parasta salausmarkkinoiden epävakaalle luonteelle.

Joten kuinka liukuva keskiarvo voi auttaa sinua ymmärtämään salauksen tekninen analyysi? Se osoittaa vastustuskyvyn myynnille tai ostamiselle tietyssä hintapisteessä. Jos se ylittää liukuvan keskiarvon, se osoittaa, että markkinat ovat nousussa ja sinun pitäisi etsiä mahdollisuuksia myydä. Mutta kun päätöskurssi ei ylitä liukuvaa keskiarvoa, se osoittaa vastustusta, joten syy siihen, miksi enemmän ihmisiä myy.

  • Analysoidaan trendi

Yllä olevien tietojen avulla sinulla on nyt mahdollisuus analysoida tietyn kolikon hintakaavio. Kun olet analysoinut trendin onnistuneesti, sinun pitäisi pystyä tietämään oikea aika ostaa (ylhäällä) ja milloin myydä saadaksesi voittoa (alhaalla). 

Tässä artikkelissa esitetyt tiedot antavat sinulle hyvän alun, jos haluat oppia analysoimaan kryptovaluutta aloittelijalle.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me