5 parasta kryptolainaa vuodelle 2020

On upeita salauslainasivustoja, joiden avulla voit tehdä kolikon lainakoroilla. Vaihtoehtoisesti, jos tarvitset käteistä tai salausvaroja kauppaa varten, nämä sivustot voivat myös lainata sinulle matalan koron vakuuksia salauslaina saada sinut menemään.

Näistä laina-alustoista on nopeasti tullut uusi tapa sijoittajille, hedge-rahastoille, pankkitilille ja krypto-kaivostyöläisille hyödyntää varojaan ja tukea liikeideoita. 

Nämä alustat helpottavat digitaalisten valuuttojen institutionaalista lainaa, mikä luo paljon likviditeettiä kaupankäyntiin. Monien vähittäiskauppiaiden tietämättään nämä palvelut ovat näiden päävälittäjien leipää ja voita. 

Mitkä ovat salauslainojen edut?

Alustoilla on myös lukuisia etuja pienimuotoiselle salaussijoittajalle. Nämä sisältävät;

  • Luottolähde – toisin kuin perinteiset pankit – ei vaadi luottotarkistuksia. Salauslainat on turvattu digitaalisilla vakuuksilla, ja luettavuus määräytyy online-uskottavuutesi mukaan
  • Nämä alustat tarjoavat pikalainapalveluja kuin perinteiset luotonantajat
  • Voit ansaita passiiviset tulosi näistä luotonantoverkoista odottaessasi härkämarkkinoita
  • Lainoilla on alhaisemmat korot kuin perinteisillä pankeilla

Mitkä ovat parhaat salauslaina-alustat?

YouHodler

Kuten yllä, YouHodler on salattujen lainojen tarjoaja, jolla on ero. Paitsi että ne antavat käyttäjille mahdollisuuden hyödyntää salausosuuksiaan, mikä mahdollistaa välittömän muuntamisen Yhdysvaltain dollareiksi tai euroiksi lyhytaikaisella lainalla, jolla on vain 2,5 prosentin korko, mutta sillä on selvästi korkea laina-arvo-suhde, 85 prosenttia. Se on korkein avaruudessa. Samanaikaisesti se hyväksyy vakuudeksi nestemäiset kryptovaluutat, kuten BTC, ETH, BCH, LTC, XLM, BAT ja XRP. Kaikki nämä kolikot varastoidaan kylmävarastoihin, ei koskaan haavoittuviin kuumiin lompakkoihin, joiden muuntaminen on automatisoitu yhteistyökumppaneiden kautta. YouHodlerissa on houkuttelevaa, että lainan hyväksyminen on nopeaa. Sitten taas ei ole luottokorttitarkistuksia, ja kun kortti on saatu, käteissiirto on lähes välitöntä kellonajasta riippumatta. Käteinen raha on turvattu Sveitsin pankkitileillä, ja kaikki siirrot, talletukset tai nostot ovat sovellettavan lain mukaisia.

YouHodler tarjoaa kolmentyyppisiä lainoja, joista jokainen on eriytetty pitoaikaan. Kahdeksan päivän laina houkuttelee vähintään 2,5 prosenttia, kun taas 60 päivän ja 182 päivän laina voi houkutella lainoja, joiden korot vaihtelevat 2,5 prosentista 13 prosenttiin. Lopulta nämä hinnat laskevat käyttäjien lisääntyessä.

Nexo

Nexo on ollut erittäin menestyvä salauslainanantaja sen perustamisesta lähtien vuonna 2017. Käynnistys on toistaiseksi antanut liikkeeseen 700 miljoonaa dollaria salausluotto massiivisille 200 000 plus lainanottajille. Nämä lainat ovat nyt käytettävissä tapahtumaa varten alustan Mastercard-palvelussa. Palvelu käyttää oraakkeleita lainojen vakuuksien vahvistamiseen ennen transaktioiden suorittamista fiatissa. Eurooppalainen yritys laajentaa palveluitaan Aasiaan ja Yhdysvaltoihin ennen vuoden 2019 loppua.

Yritys ylläpitää myös Instant Crypto Credit Line -palvelua, jota voidaan käyttää lainaa vastaan ​​erilaisia ​​kryptovaluuttoja vastaan. Voit myös käyttää Nexoa ansaitaksesi hyvää korkoa käteisellä ja rahapeleillä. Käynnistys toimii Chainalysisin kanssa, joka on blockchain-tutkintayritys, varmistaakseen, että se ei käsittele huonosti hankittuja rahakkeita. 

BlockFi

Yritystä tukevat Wall Streetin aktiivisimmat kauppiaat, mukaan lukien Devonshire Investors, Fidelityn tytäryhtiö. BlockFi lainaa rahaa kryptosijoittajille, ja markkinoiden epävakaudesta huolimatta yritys on kasvanut merkittävästi yli 10 miljoonan dollarin luotosta.  

Sen lainoilla on alhainen todellinen vuosikorko, 4,5 prosenttia, ja se voi luopua 10 miljoonan dollarin salauslainoista. Alhaiset korot ovat erinomainen kannustin lainanottajille, jotka puolestaan ​​lisäävät likviditeettiä luotonantajalle. BlockFi varastoi omaisuutensa kolmannen osapuolen sijoitusyhtiön ja säilytysyhteisön Gemini kanssa, jolla ei ole merkintöjä hakkeroinnista tai asiakasvarojen menetyksistä. 

Celsius-verkko

Tämä vertaislaina-alusta on ylittänyt 300 miljoonan dollarin kolikoiden talletustason viimeisen vuoden aikana. Lehdistötiedote osoittaa, että yritys on saanut salauslainoista yli 2,2 miljardia dollaria myös viime vuonna. Alusta on laskettu yhdeksi nopeimmin kasvavista luotonantajista, ja se on saanut yli 160 000 salauslainaa ja antanut sijoittajille korkoa yli 3 miljoonaa dollaria.

Yritys ei veloita talletus-, nosto-, tapahtuma-, aloitus- tai ennenaikaisen purkamisen palkkioita. Se sallii myös useiden varojen talletukset, eikä sillä ole myöskään vähimmäistalletusta. Yritys ei tarjoa vakuutuksia omille alustoilleen.

Nebeus

Jos etsit rahoitusalustaa, joka tarjoaa kryptovaluuttaan liittyviä palveluja, Nebeusta pidetään yhtenä tämän päivän parhaimmista valinnoista. Tämä tietty foorumi tarjoaa sinulle mahdollisuuden ansaita käteistä (USD, GBP, EUR) ilman, että sinun on vaihdettava tai myydä kryptovaluuttaa tai salausvarojasi.

Nebeus-asiakkaille salatun lainan avulla voit saada nopeasti käteistä ETH: n ja BTC: n vakuudeksi. Sinulle tarjotaan lainoja kahdessa arvosuhteessa, nimittäin 65% ja 80%. Nebeuksen tiedetään tarjoavan nopeimman salattu laina prosessi markkinoilla tänään.

Voit ansaita jopa 8,25% APY; korko maksetaan euroina. Välitön koron nostaminen -vaihtoehdon ansiosta asiakkaat voivat siirtää koron pankkitililleen milloin tahansa. Oletusarvoisesti korot talletetaan kuukausittain.

Rahansiirrosta Nebeuksestasi kryptovaluutta lompakko pankkikortillesi Nebeus on nopea valinta; tämä vaihtoehto on käytettävissä yli 150 maassa ympäri maailmaa.

Pankki- tai luottokorttisi avulla voit myös ostaa ETH: n ja BTC: n nopeasti ja vaihtaa salauksen normaaliksi käteiseksi muutamassa minuutissa päivässä.

Johtopäätös

Pitkäaikainen sijoitus kryptovaluuttamarkkinoille ei ole heikkohermoisille. Markkinoiden äärimmäinen volatiliteetti riittää saamaan kenenkään pään pyörimään. Siitä huolimatta on olemassa uusia digitaalisen valuutan tuotteita, jotka helpottavat salauksen HODLingin kuukausien stressiä.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me