10 helppoa vaihetta ostaa Bitcoin UPI: n kanssa Intiassa

Unified Payment Interface (UPI) -järjestelmä mahdollistaa välittömän matkapuhelinmaksut ja siirrot Intian pankkien välillä. Intian kansallinen yhtiö käynnisti UPI: n tarjotakseen auttaa kansalaisia ​​ostamaan tavaroita nopeammin ja avaamaan rahoitusjärjestelmän. Tällaiset yksinkertaiset maksuvaihtoehdot parantavat Bitcoinin (BTC) ostoa ja myyntiä Intiassa, jossa on paljon kolmansien osapuolten vaihtoa, kuten vertaisverkkopörssejä (P2P), mikä helpottaa prosessia. 

UPI: n avulla voit ostaa ja myydä BTC: tä suoraan, mutta prosessi on yhtä nopea, vaikka sitä ei olisikaan suoraan sovelluksessa. Useat verkkosivustot tarjoavat käyttäjille alustan ostaa Bitcoinia UPI: n kanssa Intiassa, mutta tässä artikkelissa keskitymme halvimpaan ja kätevimpään tapaan ostaa Bitcoinia käyttämällä UPI-mobiilisovelluksia, kuten Google Pay, Phonepe, PayTM, BHIM jne..

Luetteloa muista pörsseistä tarjotaan myös hajauttamista varten. 

Kuinka ostaa Bitcoinia UPI: n kanssa Intiassa

Intiassa on lukuisia vaihtoehtoja ja vaihtoa Bitcoinin ostamiseksi UPI-siirron avulla. Peer to peer -vaihto tarjoaa parhaat hinnat ja ostamisen helppouden, jos olet uusi Bitcoin-käyttäjä. Useat vaihdot kohtaavat kuitenkin haasteita uusien käyttäjien liittämisessä. Valitsimme OKEX vaihto paras vaihto, jota voit käyttää ostettaessa Bitcoinia UPI-mobiilimaksuilla. 

Muita huippuluokan P2P-pörssejä ovat LocalBitcoins, Paxful ja Remitano. 

OKEX P2P Exchange – halpa ja kätevä

OKEx on maailmanluokan pörssi, joka tarjoaa sinulle turvallisen ja kätevän vertaisvertaisen (P2P) yhdyskäytävän ostaa Bitcoinia Intian rupioilla Intiassa. Sinulla on kolme päävaihtoehtoa ostaa INR: llä OKEX P2P -vaihto – UPI-maksut, IMPS ja pankkisiirrot. 

Sijoittajille tämä tili tarjoaa pääsyn yhdelle syvimmistä likviditeettisalamarkkinoista. Pitkän aikavälin haltijoille voit ostaa oston jälkeen OKPiggybank-toiminnollaan korkoa tilillesi, aivan kuten pankkitili.

Vaiheet Bitcoinin ostamiseen UPI: n kanssa OKEX: ssä

Vaihe 1: Avaa uusi välilehti ja siirry OKEX P2P -vaihtoon pääsivulle

Varmista, että verkkosivusto on aito estää tietojenkalasteluyritykset. Kirjaudu sisään OKEX-tilillesi. Jos sinulla ei ole tiliä, Kirjaudu yhdelle ja ainakin läpäisee KYC 1 (kestää 1-2 minuuttia). 

Vaihe 2: Siirry P2P-kaupankäyntisivulle.

Klikkaa “Ostaa myydä” ja sitten “P2P-kauppa”Ja valitse “Ostaa” vaihtoehto. 

OKEx P2PNapsauta “P2P Trade” -vaihtoehtojen alivalikkoa

Vaihe 3: Valitse valintasi valuutaksi “Intian rupia (INR)” ja lisää BTC avattavasta valikosta ”Osta” -vaihtoehtoosi..

Sen “Määrä” välilehden valinta INR maksuvaihtoehtona avattavasta valikosta. OKEX P2P tarjoaa tällä hetkellä kolme maksuvaluutat – myös Kiinan juan (CNY) ja Vietnamin dollari (VND).

Osta Bitcoin UPI: lläValitse haluamasi vaihtoehto INR

Vaihe 4: Lisää Maksutyypit-välilehdessä UPI ensisijaiseksi vaihtoehdoksi. 

Napsauta nyt “Hallinta” vaihtoehto kotisivun oikeassa yläkulmassa ja valitse “Asetukset”. Tarkista tulevalta sivulta, että maksuvaihtoehto on asetettu INR: ään UPI-mobiilimaksujen kautta ja napsauta “Lisää maksu”. 

Osta Bitcoin UPI: lläLisää maksutapa seuraamalla ohjeita

Vaihe 5: Lisää Maksutyypit-välilehdessä UPI ensisijaiseksi vaihtoehdoksi. 

Napsauta nyt “Hallinta” vaihtoehto kotisivun oikeassa yläkulmassa ja valitse “Asetukset”. Tarkista tulevalta sivulta, että maksuvaihtoehto on asetettu INR: ään UPI-mobiilimaksujen kautta ja napsauta “Lisää maksu”. 

OKEx P2pValitse BTC-myyjä.

HUOM: Bitcoin-myyjien luettelo avautuu, kun olet asettanutMaksun kirjoittajat’Ja valitse maksuvaihtoehdoksi UPI. Ole kuitenkin varovainen sen suhteen, kenen kanssa aloitat kaupan. 

Kuinka aloittaa kauppa turvallisesti

Näin voit ostaa BTC: n turvallisesti UPI-mobiilimaksuilla Intiassa. 

Vaihe 6: Valitse luotettava myyjä, jolta haluat ostaa BTC: n, ja napsauta “Osta Bitcoin”.

Meidän tapauksessamme valitsemme “Punkaj” luotettavaksi myyjämme ja aloitamme kaupan. 

Vaihe 7: Syötä tapahtuman tiedot 

Voit syöttää haluamasi Bitcoinin määrän tai vaihdettavan INR: n määrän. Suora muunnos tehdään suoraan. Valitse “UPI” ensisijaisena maksuvaihtoehtona pankkisiirron sijaan. 

OKEX P2p

Valitse “Osta BTC” siirtyäksesi seuraavalle sivulle.

Vaihe 8: Vahvista maksutapasi tiedot.

Tämä on eniten tärkeä askel. Tuloksena olevalla sivulla tarkistaa jos kaikki mukaan lukien “Hinta”, “BTC: n määrä”, “Maksettu kokonaissumma”, “Maksu” ja “Maksuvaihtoehdot” ovat oikein.

ostaa bitcoinia UPI: n kanssaSuorita kauppa siirtämällä summa UPI ID: lle

Viestiruutu on tarkoitettu ottamaan yhteyttä käyttäjään ylimääräisiä maksuvaatimuksia varten tai tarkistamaan UPI-mobiilimaksutiedot jne. 

Kun maksu on suoritettu, napsauta “Olen maksanut, seuraava askel”. Vahvista Maksun summa ja Maksunsaajan nimi ja napsauta Maksettu

Seuraa tapahtumiasi seuraavissa vaiheissa.

Vaihe 9: Tarkista tilauksesi.

Kun maksu on suoritettu, saat viestikehotteen, jossa on tapahtumanumerosi. Klikkaa “Tilaukset”-Välilehdellä voit tarkistaa tilauksesi tilan. 

Valmistuttuaan tilaus siirretään “Odottaa”-SivulleValmistunut”-Sivu. 

Vaihe 10: Tarkista Omaisuus-välilehti

Mene “Oma omaisuus” -sivulla voit tarkistaa myyjän lähettämän BTC: n määrän P2P-lompakossa. 

Olet suorittanut BTC: n ostamisen Intiassa rupioiden avulla UPI-matkapuhelinjärjestelmän kautta. 

BTC: n ostaminen UPI-siirroilla Intiassa (muut P2P-pörssit)

Kuten aiemmin mainittiin, OKEX tarjoaa halvimman ja kätevimmän P2P-pörssin BTC: n ostamiseen Intiassa, mutta muut P2P-pörssit, kuten LocalBitcoins, Paxful, WazirX jne., Tarjoavat samanlaista palvelua intiaaneille. 

Johtopäätös

Se siitä! Kuinka helposti ostaa Bitcoin Intiassa käyttämällä yhtä maan tunnetuimmista maksujärjestelmistä – UPI Transfer. Huomaa, että OKEX ei veloita transaktiomaksuja BTC: n talletuksista ja kaupoista P2P-kaupankäyntialustalla. 

Ole varovainen, kun valitset kauppakumppanin ja annat maksutiedot, koska pieni virhe voi tehdä kätevästä prosessista hieman sotkuisen. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me