JP Morgan, Fidelity holder deres kryptointeresse aktiv, mens verden skal forstå Crypto Nascency Roadblocks – Ekspertudtalelse

reklame Phemex

”Denne analyse er en tilpasning fra Mati Greenspan, Senior Market Analyst hos eToro ”

Vigtigste højdepunkter

  • JP Morgan forsøger at værdsætte Bitcoin Mining Cost i sin seneste rapport
  • Fidelity planlægger en marts-lancering af Crypto Custody-tjenester
  • Forståelse af Crypto Nascency Road Blocks

Wall Street Institutions fortsætter deres interesser i krypto

Nå med Bitcoin ETF nu ude af vejen et stykke tid, kan direkte investeringsplaner fra traditionelle finansielle institutioner også være gået koldt. Men interessen for kryptoer fortsætter med at drive branden. JP Morgan udgav for nylig rapporten med titlen “Blockchain and Cryptocurrency: Adoption, Performance and Challenges”, som taler om vejspærringer til adoption, det nylige bjørnemarked, problemer med skalerbarhed og andre standard ting. Men rapporten tager et interessant twist, når den forsøger at beregne bitcoins minedriftsomkostninger.

Ifølge JPM’s vurdering opdelte det minearbejdere i kategorier og hævdede, at det er de billige minearbejdere, der fastsætter prisgulvet. Selvom der var kritikere af denne metode så JPM-vurderingen til en vis grad fint ud.

Diagram

Hvad der sker er, at mineudgifter er notorisk vanskelige at estimere, men hvis vi antager for argumentets skyld, at disse tal er korrekte, ligger bitcoin nu under den gennemsnitlige minedriftsomkostning ($ 4,060). Og hvad rapporten indikerer er, at hvis de høje omkostningsminearbejdere vælger at afslutte, så konkurrerer de billige minearbejdere derefter mod hinanden, hvilket kan køre priserne så langt ned som $ 1.260. Igen en nøjagtig erklæring.

Det eneste her, som JP Morgan ikke tager højde for, er et simpelt spørgsmål om adfærdsmæssig økonomi. Efter deres egen optagelse og inkluderet i grafen ovenfor har et stort antal minearbejdere arbejdet med tab i et stykke tid nu, og hash-priser fortsætter med at stige selv i lande, hvor elektricitet er dyrere. Derfor er der ikke meget grund til at antage, at hvis en person i Tjekkiet f.eks. Har brugt bitcoin til $ 8.000 indtil nu, vil han pludselig opgive sin rig, hvis prisen falder yderligere $ 1.000 eller $ 2.000. Bestemt vil nogle blive tvunget ud, da ingen kan operere med tab på ubestemt tid, men den, der har råd til, vil sandsynligvis hænge på så længe de kan.

Fidelity går videre med sine kryptoplaner

Mens JP Morgan fortsætter hjemmearbejdet med bitcoin, retter Fidelity Investments sig mod en lanceringsdato i marts for sin Bitcoin-forvaringstjeneste, ifølge tre personer med kendskab til sagen, da gensidige fondsgigant bevæger sig fremad med en plan, der kan hjælpe med at lette frygt for handel med kryptovalutaer. Virksomheden, i oktober 2018, havde meddelt, at det ville tilbyde en række kryptoprodukter designet til store investorer som hedgefonde.

Forståelse af krypto-spærringer

Hvis man gennemgår JP Morgan-rapporten, har crypto stadig mange vejspærringer for at opnå bred vedtagelse. Man kan ikke undlade at være enig med deres vurdering af, at verden er meget i de tidlige dage af blockchain-revolutionen, og det kan helt sikkert tage tid, før de fulde fordele er realiseret.

Som investorer skal man dog stadig tage højde for, at alle kryptoaktiver er risikable. Den enkle kendsgerning er, at vi har at gøre med meget eksperimentel teknologi, og så kan ting bestemt gå galt undervejs. Derfor lønner det sig altid at diversificere din investeringsportefølje og også handle med andre aktiver.

Et eksempel på, hvordan teknologien kunne gå galt, blev oplevet i går i NEO-netværket, da NEOs netværk blev utilsigtet forkælet. Uden at blive for teknisk ser det ud til, at nogle mennesker, der kører NEO-blockchain, ikke opdaterede ordentligt, muligvis på grund af dårlige forbindelser, og hele netværket var ude af synkronisering. Under alle omstændigheder ser det ud til, at alt er løst nu, og indvirkningen på prisen var minimal.

Mens NEO var et eksempel på Nascenscy, kan Ethereum løbe lidt vanskeligt på grund af forsinkelsen af ​​Constantinople-opgraderingen. Det ser ud til, at den “vanskelighedsbombe”, som opgraderingen skulle modregne, nu er startet, og blokbelønningen er faldet med 25%. På den ene side kan mindre udbud, der kommer online, øge prisen på Ethereum, men det ser ud til, at hashhastigheden falder i øjeblikket. Ikke bekymre dig om, men Vitalik sidder i øjeblikket med nogle af de bedste udviklere på Stanford University campus og arbejder på problemet. Sessionsoptagelser er her.

Diagram

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me