Tron [TRX] Dræber det med nye udviklinger, den eneste måde er op nu

reklame Phemex

Tron arbejder på en progressiv fremtid, da den starter nedtællingen til sin Tron Virtual Machine (TVM) den 30. august. Desuden tilføjes tilføjelsen af ​​CoinSwitch, Bitbox og Line sammen med en tysk bank, Netbank, der tilføjer TRX til sin mæglerkonto, Tron er konstant på farten.

Tron virtual machine (TVM) er klar til at være her den 30. august

Verdens 12 største kryptovaluta Tron (TRX) hverken holder op med at arbejde eller griber ind for at forbløffe kryptoindustrien med sin konstante udvikling. Tron-prisen kan have sat sig fast på $ 0,1, da hele kryptomarkedet gennemgår en nedgangsperiode. Men dets nye partnerskaber og den kommende lancering vil kun øge dets langsigtede værdi og fremskridt.

Ifølge den officielle meddelelse kommer Tron Virtual Machine (TVM) den 30. august. Denne begivenhed vil yderligere øge Tron-netværket og give det yderligere muligheder.

?#TRON lancering af virtuel maskine. Blockchain det globale økosystem, #TRON til fremtiden. Vent venligst til livestream 10.30, 30. august (SGT), der vil også være lodtrækning, vi ses der. ?#TRX $ TRX https://t.co/q553J2pHjW

– Justin Sun (@justinsuntron) 23. august 2018

Derudover vil det gøre platformen mere skalerbar som anført af Justin Sun, grundlæggeren af ​​Tron, og Tron blockchain bliver meget hurtigere så meget, at dens hastighed vil være mere end 200 gange højere end Ethereums. Som udtrykt af en Tron-entusiast har denne TVM betydelig værdi for Ton-platformen for at give den en fordel i forhold til Ethereum:

Lanceringen af ​​TVM den 30. august betyder, at kryptosamfundet skal spørge:

-TRON kan gøre alt, hvad ETH gør og meget mere. Hvorfor bruge ETH?

-Alle ETH-apps kan køre på TRON. Hvorfor bruge ETH?

-TRON er superhurtig. Hvorfor bruge ETH?

-20.000 TRX-transaktioner = pris på 1 ETH-transaktion. Hvorfor bruge ETH?#TRON #TRX pic.twitter.com/XDU8wIWxjM

– CryptoDuck (@MikeNerdUK) 21. august 2018

Efterhånden som platformen bliver mere kraftfuld, vil projekterne baseret på Tron-protokollen se ud. Og jo mere aktivitet på dets netværk, jo mere eksponering for TRX og jo mere stiger dens værdi.

Fortsæt med at tilføje dem: CoinSwitch, Bitbox & Linie

Ifølge den seneste Tweet af Justin Sun kan TRX nu handles på CoinSwitch. CoinSwitch er en platform, der tillader handel med en kryptovaluta på tværs af forskellige børser. Med over 300 valutaer og 6000 par giver denne udveksling den højeste mængde kryptostøtte.

$ TRX er tilgængelig på @coinswitch, en af ​​verdens største platforme til udveksling af kryptovalutaer med 250+ mønter og 6000+ valutapar. Fra og med 2018 har den ramt en volumen på 1 million USD om dagen. Tjek ud #TRX prisforudsigelse og live #TRON pris diagrammer. pic.twitter.com/KCBk5eUssI

– Justin Sun (@justinsuntron) 23. august 2018

Tron blev for nylig noteret på BitBox og Line, så når det kommer til fremtidsudsigterne, er tilføjelse af nye børser på de mest fremtrædende et af målene ifølge Sun, da han delte med Forbes,

“Tilføjelse af flere børser er øverst på vores prioriteter.”

Han tilføjede yderligere,

“Hvis du ser på vores portefølje, finder du børser fra hele verden: USA, Korea, Japan, Indien, og listen fortsætter.”

Solen fortsætter med,

”Selv med det nuværende marked i Bearish går brugeradoptagelse godt for TRON. Jeg tror, ​​at folk har bemærket, at vi siden starten har leveret flere innovationer end nogen anden blockchain / kryptokurrency og har opfyldt hver eneste milepæl, vi har sat os selv. ”

Tron stopper ikke: Den tyske bank tilføjer TRX & fremtidige udsigter

Spændende ting fortsætter med at komme for Tron som en tysk bank, Netbank tilføjer Tron på sin bankkonto som delt af en Redditor,

”Jeg bruger denne bank til daglig bankvirksomhed og til at købe aktier og var meget overrasket, da jeg opdagede, at de har føjet kryptokurver til min mæglerkonto. Knappen Buy (Kaufen) fungerer ikke (endnu?), Så jeg kan ikke købe nogen krypto gennem denne konto, men måske vil dette ændre sig engang. Underlige og spændende tider fremover. ”

For ikke at glemme det faktum, at ikke for længe siden købte Tron BitTorrent, som de arbejder med at opnå større ting i fremtiden:

”Vi startede også for nylig Project Atlas, som giver os mulighed for at tilskynde brugere inden for BitTorrent-økosystemet til at deltage og bidrage til netværket ved at tilbyde vores egne tokens – en første i historien. Vi har også flere spændende nyheder i fjerde kvartal. ”

Tron arbejder for en lys fremtid og tilføjer værdi langs linjen, der i sidste ende også øger prisen.

For at holde styr på DeFi-opdateringer i realtid, se vores DeFi-nyhedsfeed Her.

PrimeXBT

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me