Crypterium starter CRPT-belønningsprogram for at fejre 3-årsdagen

Crypterium hæver den årlige rente for CRPT-sparekonti til 21% i et forsøg på at belønne nye brugere. Starten markerer projektets tredje jubilæum i storslået stil med en begrænset kampagne designet til at give velstand til alle nye kunder. Alle nye kunder kan nu tjene 21% APY i CRPT-indskud

Crypterium, en af ​​de hurtigst voksende kryptobankløsninger har annonceret påbegyndelsen af ​​et månedslangt CRPT-belønningsprogram, der fejrer projektets tredje jubilæum. Fra den 29. december 2020 tilbyder Crypterium nu til nye brugere et 21% årligt afkast på alle midler, der er deponeret på platformens opsparingskonto. Crypterim mener, at dette program giver brugerne en mulighed for at være vidne til og nyde den høje kapacitet af kryptokurrency, omend med ringe eller ingen grund til at påtage sig unødvendige risici.. 

I henhold til de frigivne oplysninger behøver interesserede brugere kun at åbne en opsparingskonto og deponere CRPT for at have en chance for at nyde høj APY, hvilket ifølge Crypterium er dobbelt så almindeligt som markedskursen. Mere så udsætter denne kampagne investorer for avancerede sikkerhedstjenester, da platformens opsparingskonto kommer med 3-lags sikkerhedsarkitektur, forsikring drevet af BitGo og beskyttelse mod svig. Meddelelsen lyder:

”Hold CRPT-tokens på din opsparingskonto, og tjen 21% årligt, hvilket er to gange højere end gennemsnittet på markedet. En lavrisikostrategi, der hjælper med at øge renteindtjeningen blot ved at åbne en CRPT-opsparingskonto, der er beskyttet med 3-lags sikkerhed, protokol mod svig og forsikret af BitGo. ”

Alle CRPT-indskud begrænses til 2000 CRPT pr. Bruger. Denne aktivitet er gyldig indtil den 11. januar 2021 eller indtil det samlede depositum på 8.400.000 CRPT er nået. Dette medfører imidlertid interesserede deltagere at finansiere deres konti med CRPT, inden tilbuddet udløber og holde midler på platformen i et år.

Crypterium ser tilbage på den vellykkede CRPT ICO

Det er allerede 3 år siden Crypterium lancerede en ICO-Crowdsale for at finansiere sin mission om at udvikle levedygtige midler til etablering af digitale aktiver til daglig brug. I tråd med sit mål designede Crypterium CRPT som et hjælpeprogram kompatibelt med en bred vifte af B2B og B2C produkter. Det er vigtigt, at CRPT spiller en vital rolle i den økonomiske sammensætning af Crypterium-økosystemet, selvom dets funktionalitet fortsætter med at udvides. Mens du udnytter ICO-manien i 2017, Crypterium udstedt CRPT via en Crowdsale-kampagne var bestemt til at løbe fra 31. oktober 2017 til 6. januar 2018 og formåede at rejse 51,6 millioner dollars – selvom den faste loft var 47 millioner dollars.

Efter afslutningen af ​​CRPT ICO engagerede Crypterium et escrow-selskab for at sikre gennemsigtigheden af ​​finansieringsprocessen. Ligeledes indkøbte den tjenester fra Blockchain Law Group, et amerikansk-baseret advokatfirma, for at fastslå, at ICO-kampagnen overholdt lovgivningsmæssige krav. Som lovet under sin ICO-kampagne har Crypterium udviklet en række kryptobankprodukter, der nu er tilgængelige for 45 millioner handlende over hele verden takket være partnerskaber med etablerede traditionelle betalingsnetværk som Visa.

Crypterium blomstrer i 2020 på trods af CRPT’s dårlige prisløb

Crypterium-økosystemet har angiveligt over 350.000 registrerede brugere. Selvom dette i sig selv betegner, at Crypterium er et sundt forretningsforetagende, afspejler det ikke i prisudviklingen på CRPT, som skal forankre økonomien i den spirende platform. Ifølge data fra Coingecko, selvom kryptomarkedet for det meste har trives i 2020, er CRPT faldet med 30% i de sidste 12 måneder.

Mens Crypterium bemærkede denne uregelmæssighed, forklarede Crypterium, at på trods af den dårlige kørsel af CRPT havde økosystemet et meget begivenhedsrigt og positivt år. Firmaet har introduceret 15 nye produkter. Blandt dem er Crypterium Virtual Visa-kort, som er kompatibel med Apple Pay. Det opgraderede også sine tegnebogstjenester ved at sænke grænserne, tilføje support til flere digitale aktiver og indføre et AI-forudsigelsesværktøj. Takket være disse produkters succes har platformen behandlet transaktioner i mere end 100 millioner euro i 2020 alene. Som forventet håber Crypterium at udnytte denne udvikling for at få hurtig vækst i 2021:

”I dag bruges Crypterium i over 170 lande, der fører verdens mest globale kryptostartups. Siden lanceringen i 2018 har mere end 350.000 kunder registreret sig i Crypterium-økosystemet. I de kommende år planlægger vi at tiltrække mere end 5 millioner brugere over hele verden. Ved konsekvent at følge den strategiske retning som en alt-i-en-fintech-løsning til problemfri forvaltning af digitale aktiver, øgede vi vores omsætning stærkt og fuldførte fuldt ud en kerneproduktudvikling i 2020 og bevæger os fremad til at skalere forretningsdrift og nå et driftsresultat i 2021. ”

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me