4 tip fra eksperterne om, hvordan du styrer din Bitcoin-tegnebog

Hvis du er interesseret i kryptokurrency, vil du være opmærksom på, at du har brug for en separat tegnebog til din bitcoin og flere typer kryptokurrency. I lighed med en fysisk tegnebog skal du også være i stand til at sikre og administrere din bitcoin-tegnebog. Da det er en digital tegnebog, er der forskellige måder at sikre og administrere din bitcoin-tegnebog på.

Her er nogle eksperttip til at styre din bitcoin-tegnebog ordentligt og ansvarligt. 

  • Lær om Bitcoin Wallet

Før du kan administrere din bitcoin-tegnebog, skal du vide, hvilken der skal bruges først. Der er forskellige typer tegnebøger, der giver dig adgang til og gemmer din digitale valuta. Typerne kan klassificeres som hardware, software og papir. Dette er blot nogle af de typer tegnebøger, som du kan bruge:

  • Desktop – En desktop tegnebog kan installeres på din bærbare computer eller computer. Begrænsningerne med dette medium er, at din tegnebog kun kan være tilgængelig fra en enkelt kilde, som er den bærbare computer eller computer, hvor du installerede softwaren. Dette kan give højere sikkerhed. Risikoen ligger dog i, at din computer bliver hacket eller en virus. Hvis dette sker, kan du miste al din bitcoin.
  • Online – En anden måde at gemme din tegnebog på er gennem skyen. På denne måde kan du få adgang til din tegnebog fra enhver enhed, uanset hvor du er. Dette kan være et meget praktisk valg. Dog bliver dine private nøgler kontrolleret af en tredjepart, hvilket gør dig mere sårbar over for tyveri af onlinehacking.
  • Mobil – På den anden side, hvis du altid er på flugt, så kan en tegnebog på en telefonapp være meget nyttig for dig. Fordelen med denne type er, at du også kan bruge den i detailbutikker. Det er på en enklere software, da det er på en app og lettere at bruge.
  • Hardware – Du kan også gemme din tegnebog på en ekstern harddisk eller USB. Med dette gemmes din tegnebog offline, hvilket er mere sikkert, fordi hackere ikke kan få adgang til det. Sørg dog for, at du ikke mister din USB eller ekstern harddisk. Hvis du mister det, går dine bitcoins tabt sammen med det.

Hvis du har brug for flere valgmuligheder, før du beslutter dig, kan du tjekke ud SmartBillions for nogle anbefalinger.

  • Vær forsigtig med onlinetjenester

Onlinetjenester er ikke altid meget pålidelige og pålidelige. På grund af dette skal du altid være forsigtig med enhver onlinetjeneste, hvor dine penge vil passere igennem. Mange online tegnebøger og udvekslinger har været offer for sikkerhedsbrud. Sørg for, at uanset hvilken onlinetjeneste du får, vil der være tilstrækkelig sikkerhed og forsikring til at gemme penge som f.eks. En bank. Vælg service med forsigtighed, og gør din egen research. Derudover øger det din sikkerhed og tilføjer endnu et lag af sikkerhed for at bruge tofaktorautentificering.

  • Sikkerhedskopier din tegnebog

Som en form for sikkerhedsnet skal du også gemme en sikkerhedskopi af din tegnebog for at beskytte din bitcoin-tegnebog mod menneskelige fejl og computerfejl. Husk, at alt, hvad der kan gå galt, vil gå galt galt. Så det er bedst at være sikker. Hvis din computer eller mobiltelefon også bliver stjålet, giver en sikkerhedskopi dig mulighed for nemt at gendanne din tegnebog. På denne måde mister du ikke dine penge.

Ud over en sikkerhedskopi skal du også kryptere din sikkerhedskopi. Sikkerhedskopier, der er gemt online, er meget sårbare over for hack eller tyveri. Kryptering af dine sikkerhedskopier bør være en vane, fordi selv computere, der er forbundet til internettet, allerede er meget sårbare over for vira eller ondsindet software. Bedst at holde alle grunde dækket, når det kommer til din sikkerhed bitcoin tegnebog og dens back up.

Som en almindelig praksis skal du altid sikkerhedskopiere din tegnebog regelmæssigt. Dette er for at sikre, at alle de ændringer, du foretager, stadig er intakte. Hvis der sker noget, får du den seneste opdatering.

  • Hold din software opdateret

Et andet tip er at altid sørge for, at din software er opdateret. Disse opdateringer er ikke kun for at gøre din software hurtigere, men den installeres også ny sikkerhed opdateringer, der hjælper med at beskytte dig mod virus eller anden ondsindet software. Du bør også regelmæssigt opdatere din software på din telefon og computer – ikke kun din tegnebogssoftware.

Konklusion

Ligesom din hverdag skal du sikre dig. Blockchain gør det muligt og praktisk at overføre værdi overalt, men du skal have kontrol og beskytte din bitcoin-tegnebog. Følg ovenstående tip for at beskytte dine penge. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me