Tether Gold (XAUT) on nyt ostettavissa Simplexin kautta luotto- ja maksukorttien avulla Celsius-verkossa

Tästä päivästä lähtien kuka tahansa Celsius-verkkoa käyttävä voi ostaa XAUt-sovelluksen vain 50 dollaria! Osta maailman johtava kultamerkki, Sidottu kulta, millä tahansa debit- tai luottokortilla ja maksamatta palkkioita. Ansaitse sitten 4% kultaa vuosittain pitämällä ostettu XAUt Celsiuksen kanssa

New York, 28. toukokuuta 2020 – Salauslaina Celsius-verkko on ilmoittanut Sidottu kulta (XAUT), digitaalinen omaisuus, joka on täysin tuettu Sveitsissä säilytetyllä fyysisellä kullalla. Celsius-käyttäjät voivat nyt ostaa Tether Goldia sekä pankki- että luottokorteilla alustan yhteistyön ansiosta fiat-infrastruktuurin johtajan kanssa Yksinkertainen.

Aiemmin tänä vuonna lanseeratusta Tether Goldista on nopeasti tullut maailman johtava kultamerkki, ja yksi XAUT edustaa yhtä troy hienoa unssia kultaa Lontoon kultajakelubaarissa. XAUT-tunnukset voidaan siirtää mihin tahansa ketjun osoitteeseen haltijan lompakosta, ja kullekin ketjun osoitteelle, johon XAUT pidetään, liittyy erityiset kultapalkit.

Celsius-verkosto on lisännyt Tether Gold -kilpailua aikana, jolloin sijoittajat haluavat suojautua dollarin nousevan inflaation uhalta. Keskuspankit ovat luoneet käynnissä olevan pandemian seurauksena yli 20 tonnin rahapoliittisia elvytyspaketteja. Kultaa on pitkään pidetty kaikkein luotettavimpana, inflaatiokestävimpänä korrelaattumattomana omaisuuseränä kovan rahan asemansa vuoksi. Tether Goldin markkina-arvo on tällä hetkellä 88 miljoonaa dollaria.

Mahdollisuus ostaa Tether Gold globaaleilla luotto- ja maksukorteilla Simplexin kautta on yksinomaan Celsius Networkille ja poistaa pääsyn esteen sijoittajille, jotka etsivät kultaa altistamatta sitä. Tether Goldin pitäminen on houkutteleva ehdotus käyttäjille, koska he voivat säilyttää fyysisen kullan omistajuuden joutumatta käymään läpi kultajälleenmyyjiä, maksamaan vakuutuksista tai huolehtimaan turvallisuudesta..

“Olemme innoissamme voidessamme tarjota pääsyn massoille ostaaksesi tärkeän omaisuuden, kuten Tether Goldin”, sanoi Alex Mashinsky, Celsius Networkin toimitusjohtaja. “Celsius-jäsenet ovat pyytäneet blockchain-pohjaista kultamerkkiä jo jonkin aikaa, ja kumppanuutemme Simplexin kanssa tekee vieläkin helpommaksi ostaa, tallentaa ja ansaita korkeaa tuottoa yhdessä paikassa.”

.

“Simplex on aina innoissaan laajentamalla tarjontaamme – markkinajohtajana pyrimme jatkuvasti parantamaan omaisuuden ja alustojen saatavuutta. Olemme iloisia voidessamme tarjota Celsius-käyttäjille mahdollisuuden ostaa Tether Goldia vain 50 dollaria lippulaiva-onramp-ratkaisumme kautta, mikä antaa kaikille käyttäjille mahdollisuuden lisätä joustavuutta “- sanoi Nimx Lehavi, Simplexin toimitusjohtaja.

Vuonna 2018 perustettu Celsius Network ylitti äskettäin 100000 aktiivista käyttäjää ja ilmoitti tarjoavansa lainanottajille USD- ja stablecoin-lainoja salausvaroihinsa vain 1%: n huhtikuussa osana Covid-19-hätäaputoimia. Alustan tarjoama laina Goldia vastaan ​​Celsius-tehtävän jatkamiseksi on tarjota oikeudenmukaisia ​​ja läpinäkyviä rahoituspalveluja digitaalisen omaisuuden haltijoille ympäri maailmaa, ja se on saanut yli 8,2 miljardin dollarin arvosta lainoja.

Tether Goldin lisäksi Celsius Network ja Simplex -tuki BTC: n, BCH: n, ETH: n, LTC: n, XRP: n ja useiden muiden johtavien kryptovaluuttojen sovellushankinnoissa. Sen natiivi CEL-tunnus antaa samalla Celsius-jäsenille yksinoikeuden digitaalisten omaisuuksien parhaisiin rahoituspalveluihin. 

Tämän integraation jälkeen Celsius-syntyperäinen CEL Tunnus on myös ostettavissa luotto- / maksukortilla Simplex-infrastruktuurin kautta. Celsius-jäsenet voivat ansaita korkoa CEL: stä 25 eri virtuaalisella kryptovaluutalla jopa 30%: n korolla; he voivat myös suorittaa lainan koronmaksut CEL-rahakkeissa jopa 30%: n alennuksella vähemmän kuin salaus- tai fiat-maksu.  

Tietoja Celsius Networkista

Celsius-verkosto vastaa nykypäivän kuluttajien taloudellisiin tarpeisiin kaikkialla maailmassa korkokorkoisten tulojen ja edullisten lainojen kautta mobiilisovelluksen kautta. Uskomaan, että rahoituspalveluiden tulisi tehdä vain tallettajayhteisön etujen mukaista, Celsius on lohkoketjuun perustuva markkinapaikka, jossa jäsenyys tarjoaa pääsyn kuratoituihin rahoituspalveluihin, joita ei ole saatavana perinteisten rahoituslaitosten kautta. Lisätietoja on osoitteessa www.celsius.network.

Tietoja Simplexistä

Simplex on EU: n toimilupa, joka yhdistää salaus- ja fiat-teollisuuden prosessoimalla luottokorttimaksut, jolloin käyttäjät voivat ostaa salauksen luottokortillaan (onramp) ja muuntaa fiatiksi (offramp). Yli 140 kumppanin, mukaan lukien parhaat salauspörssit ja valuutat, käyttämä Simplexin ratkaisu antaa kauppiaille mahdollisuuden keskittyä liiketoimintansa kasvuun tarjoamalla 100% nollariskitakuu petostapauksissa. Modernx-tekniikan tukema Simplex-ratkaisu estää petolliset käyttäjät ja antaa laillisille käyttäjille mahdollisuuden suorittaa maksut helposti. Lisätietoja on osoitteessa www.simplex.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me