NiceHash Review: Introduktion til Cloud Mining Platform

NiceHash anmeldelse

I vores NiceHash-gennemgang vil du vide, hvordan det fungerer, og finde ud af, hvilke cloud mining-tjenester det tilbyder.

Hvad er NiceHash?

NiceHash er en online markedsplads til køb og salg af din computers hashkraft samt en minedrift.

NiceHash har fungeret som en minedriftstjenesteudbyder siden april 2014. I henhold til statistikken har det over 99.000 daglige aktive minearbejdere, mere end 4.311.000 ordrer serveret, og over 197.000 BTC udbetalt.

NiceHash har servere placeret i Amsterdam, Chennai, Hong Kong, San Jose, Sao Paulo, Tokyo og andre steder i Europa og USA. Platformen bruger CloudFlare til at sikre beskyttelsen af ​​deres websted og BitGo Bitcoin tegnebog for at sikre og sikre BTC-indskud.

Hvordan NiceHash fungerer

NiceHash giver ejere af computerkraft mulighed for enten at sælge den eller købe den til minedrift. Købere kan afgive en ordre for hashkraft lige efter at de har registreret sig for en konto, og sælgere har mulighed for at forblive anonyme ved slet ikke at registrere sig.

NiceHash Mining Algorithms

Platformen understøtter en liste med 34 forskellige algoritmer, herunder SHA-256, Blake, Equihash, Scrypt, X11, X13, X15 og mange andre. Du er i stand til at udvinde algoritmen, der er mest rentabel på det tidspunkt. Husk også, at alle udbetalinger foretages i Bitcoin. For at finde ud af, hvilken mønt der giver mere fortjeneste, skal du prøve at bruge Whattomine.com.

Minedrift

Du er i stand til at deltage i en minedrift for at udvinde en bestemt mønt. For at komme i gang bliver du nødt til at indbetale BTC (mindst 0,01 BTC) og derefter gå videre til NiceHash markedspladsen og placere din ordre. Uanset hvilken kryptovaluta du vælger, vises alle priserne i Bitcoin.

Sælger hashkraft

Med NiceHash kan du sælge computerkraft uanset hvilken rig du ejer. Computerkraft kan sælges fra en GPU / CPU og ASIC-rig eller en hel rigfarm. Du er også i stand til at vælge algoritmen og placeringen af ​​serverne til din minedrift.

Det anbefales at bruge de servere, der er tættest på dig, for at øge ydeevnen.

NiceHash Profit Calculator

Platformen har en Mining Profitability Calculator, der estimerer, hvilket overskud du kan opnå med din type hardware, dine elomkostninger og andre forhold i en bestemt periode.

NiceHash planer & Priser

Ingen faste planer er tilgængelige på NiceHash. Her kan du vælge at indstille en kontrakt med hashkraften enten baseret på GH / s eller prisen i BTC. Skyhash-kontraktens pris beregnes afhængigt af det købte hashrate.

Priserne varierer afhængigt af møntmarkedspriserne og den samlede hashkraft, der bruges på en bestemt algoritme. Prislisten opdateres hvert 10. sekund ved hjælp af information samlet fra børser eller andre websteder.

Købere kan købe hash-satser på to måder: Standardbud og fast.

Cloud mining på NiceHash har følgende priser:

  • fastpris: 0,0305 BTC pr. GH / s pr. dag
  • standardbudkontrakt: fra 0,0264 BTC pr. GH / s pr. dag

Alle NiceHash-betalinger skal foretages i Bitcoins.

NiceHash-gebyrer og priser

Køb af hashkraft

  • Ikke-refunderbart gebyr for ny ordre: 0,0001 BTC
  • Ordrer til køb af hashkraft: 3% (ubrugt beløb på annullerede ordrer gælder ikke for noget gebyr)

Sælger hashkraft

  • Udbetalinger for saldi til ekstern tegnebog < 0,1: 5%
  • Udbetalinger for saldi til ekstern tegnebog ≥ 0,1 BTC: 3%
  • Udbetalinger for saldi til NiceHash tegnebog ≥ 0,001 BTC: 2%

Udbetalinger og indskud

Tilbagetrækning til enhver ekstern BTC-tegnebog i beløb mellem 0,002 og 0,05 BTC medfører et gebyr på 0,0001 BTC. Tilbagetrækninger, der er over 0,05 BTC, opkræver et gebyr på 0,2%. Udbetalinger på mere end 0,001 BTC til Coinbase-tegnebøger er gratis.

Deponering af BTC-beløb over 0,01 til en NiceHash-tegnebog medfører ingen gebyrer.

Den fulde NiceHash-gebyrmodel er tilgængelig på deres side.

NiceHash udbetalinger   

NiceHash anvender en Pay Per Share (PPS) udbetalingsmodel for at belønne sælgere, hvilket betyder, at udbetalinger foretages automatisk dagligt, så længe følgende minimum er opfyldt:

  • Daglige udbetalinger for ubetalte saldi i NiceHash-tegnebøger: minimum 0,001 BTC
  • Daglige udbetalinger for ubetalte saldi i eksterne tegnebøger: 0,1 BTC minimum
  • Ugentlige udbetalinger for ubetalte saldi i eksterne tegnebøger: minimum 0,001 BTC

Resumé

Med dette slutter vi vores NiceHash-gennemgang, du skal helt sikkert vide, at det er en af ​​de største minemarkeder for kryptoer på markedet. Brugere kan nemt opsætte deres software og starte minedrift inden for 15 minutter. NiceHash er en god mulighed for dem, der ønsker at enten sælge eller købe højere hash-priser for at få mere rentable minedriftsresultater. Sørg for at bruge rentabilitetsberegneren til at estimere, om du vil tjene penge med dine specifikationer.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me