MinerGate Review: Introduktion til Crypto Mining Pool

MinerGate minedrift anmeldelse

Om MinerGate

MinerGate blev grundlagt i 2014 af en dedikeret gruppe af kryptoentusiaster, og det var den første offentlige minedrift, der var baseret på CryptoNote protokol. Det tilbyder en række minedriftstjenester, som brugerne kan udvinde en række mønter med.

Lande til rådighed

MinerGates tjenester kan tilgås og bruges fra hele verden. Platformen har i øjeblikket over 3.700.000 registrerede brugere, hvor størstedelen af ​​brugerne kommer fra USA, Vietnam, Brasilien og Rusland.

Understøttede kryptokurver

Nedenfor er en liste over de tilgængelige kryptokurver sammen med deres hashrate.

 • Zcash- 18,1 kH / s
 • Bitcoin Gold – 2,0 kH / s
 • Ethereum-18.3 GH / s
 • Ethereum Classic – 3,6 GH / s
 • Litecoin- 4,2 GH / s
 • Bytecoin-1,7 MH / s
 • Monero- 3,8 MH / s
 • Monero-Classic – 2,3 MH / s

Typer af grænseflader

MinerGate gør det muligt for brugere at mine enten ved at downloade en GUI eller en mindre konsol. Begge er kompatible med windows (32 og 64 bit), Mac og Ubuntu.

Hvordan fungerer MinerGate?

Platformen er baseret på et netværk af computere, som samler deres ressourcer, der kan bruges af minearbejdere. MinerGate tilbyder følgende minedriftfunktioner:

xFast Crypto Miner

MinerGate xFast Miner er en brugervenlig men højtydende minesoftware. Baseret på den nye kodearkitektur viser appen imponerende hashing-output, hvilket gør minedrift endnu mere effektiv. Der er to xFast Miner-versioner: GUI-miner og konsolminearbejder.

Flettet minedrift

MinerGate gør det muligt for en bruger at udvinde to kryptokurver samtidigt uden at gå på kompromis med fortjeneste. Denne proces er kendt som fusioneret minedrift. På MinerGate er fusioneret minedrift tilgængelig for Bytecoin (BCN) og Monero-Classic (XMC).

Smart Mining

Smart mining-funktionen identificerer og udvinder den mønt, der anses for at være den mest rentable på det tidspunkt. De fleste minearbejdere mangler et system, der kan bruges til at bestemme de mest lukrative mønter.

Men smart mining anvender en algoritme til at vælge den mønt, der skal udvindes. Men det betyder ikke, at brugerne ikke har lov til at vælge den mønt, de vil udvinde. Der er mulighed for at slukke for smart mining-funktionaliteten og manuelt vælge din mønt.

Web Mining

Brugere er ikke forpligtet til at downloade GUI-brugergrænsefladen, da de kan udvinde fra en webkonsol.

Udbetalingssystemer

Betal pr. Aktie (PPS)

Minearbejderen får en standard udbetalingsgrad for hver færdig aktie. Denne metode fjerner held fra indkomsten, men ulempen er, at den samlede indkomst kan falde med 5% pr. Aktie.

PPS er en betalingsmetode, der belønner dig et antal mønter pr. Aktie til den minedrift, du har udført. PPS er mere for dem, der ønsker statistik til at basere deres beregninger på, som de senere kan bruge til at øge deres minekraft. PPS er ikke ideel til en simpel på grund af den reducerede langsigtede minedrift.

Betaling pr. Sidste N-aktie (PPLNS)

PPLNS anbefales, da det har en højere udbetaling. PPLNS vil give store udsving i en 24-timers udbetaling, hvilket gør den ideel til folk, der ønsker at udvinde så hurtigt som de kan.

PPLNS bestemmer, hvor mange mønter du får dine færdige aktier. I modsætning til PPS inkluderer denne udbetalingsmetode en “held” -faktor. PPLNS har et større interval for din udbetaling pr. Aktie, 30% mere eller mindre på dine udbetalinger, hvilket gør det mere rentabelt på lang sigt.

PPLNS-FORMELEN: [(BLOKVÆRDI + OVERFØRSELSGebyr) / 10) – POOLGebyr (1%)]

Minedrift Lommeregner

Ud over de ovennævnte minedriftværktøjer er der også en lommeregner, der giver brugerne mulighed for at kontrollere, hvor levedygtig en bestemt mønt er. Lommeregneren tager forskellige faktorer i minedrift i betragtning, såsom dårlige aktier, poolgebyr, transaktionsbeløb, netværksproblemer og andre for at give en nøjagtig estimering af resultater.

MinerGate-gebyrer

Platformbrugere kan bruge minetjenesterne ved at betale et abonnementsgebyr, der opkræves i henhold til GH / S. Platformen beregner minegebyret ved hjælp af en lineær funktion, der anvendes på den erhvervede hashkraft.

For altcoins opkræves et mineafgift på 1% for betaling pr. Sidste N-aktie (PPLNS) og 1,5% for betaling pr. Aktie (PPS) for minearbejdere.

MinerGate sikkerhedsfunktioner

Platformen implementerer flere sikkerhedsfunktioner:

 • To-faktor-godkendelse for brugere til at bekræfte hver transaktion, der finder sted på deres konto.
 • Dens hjemmeside er SSL-certificeret til at kryptere al kommunikation, der finder sted på platformen.
 • Platformen hævder, at den udfører konstante opdateringer for at inkorporere den nyeste tekniske udvikling samt for at fjerne eller rette eventuelle fejl.

Konklusion

Minergate er en minepool, der leverer minedrift til 8 forskellige altcoins. Platformen anses for at være velrenommeret og bekvem service af de fleste brugere.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me