3commas Review: Introduktion til Crypto SmartTrading Bot

Hvad er 3commas?    

3kommaer er en kryptovalutahandel-bot, der hjælper forhandlere med at maksimere deres kryptovaluta-handelsoverskud. 3commas dubser sig selv en SmartTrading-bot.

Platformen blev lanceret i 2014 og er baseret i Miami. Siden frigivelsen formåede platformen at tiltrække over 33.000 brugere og opnå en daglig handelsvolumen på $ 10 mio. Handelsbotten har i øjeblikket strategiske partnerskaber med ca. 12 børser, herunder Coinbase, Coinbase Pro, Binance, Bitfinex og Huobi. Disse partnerskaber gør det muligt for 3Commas trading bots at operere på nogle af de største børser i verden via API-protokol.

3Kommas funktioner

3Commas har på sin platform indarbejdet en række værktøjer og unikke funktioner for at forbedre effektiviteten og fortjenesten for sine forhandlere:

– Stop tab

Stop-loss-funktionen giver dig mulighed for at forprogrammere en tabsprocent, og når denne procentdel nås, sælger din bot automatisk dig krypto. Stop tab kan være meget effektive og kan spare dig for at miste fortjeneste.

– Efterfølgende stoptab

Den efterfølgende stop-loss-funktion svarer til stop-loss, men den har yderligere faktorer. Disse faktorer kan omfatte eventuelle gevinster, du har opnået, før procentdelen nås. Den efterfølgende stoptab-funktion justerer automatisk procentstoppet fra din buy-in-pris til det højeste punkt på dagen. Dette sikrer, at du modtager de gevinster, der er opnået i løbet af dagen.

– Tjen fortjeneste

Take profit-funktionen sælger automatisk din krypto, når en forudindstillet procentdel af gevinster er nået. Systemet har sine fordele, men det fører ofte til mistet fortjeneste.

– Efterfølgende Take Profit

Den efterfølgende take profit-funktion tilføjer også i ligningen dagens pristendenser under salget af din krypto. Hvis din bot er indstillet til at tage overskud med en bestemt procent, vil denne funktion tage din fortjeneste på det højeste punkt i tendensen.

Tilmeldingsproces

1. Tilmeld dig en konto

Tilmeldingsprocessen er relativt ligetil. Når du er kommet ind på webstedet, skal du angive din e-mail og adgangskode for at registrere dig for en konto. Du bliver derefter bedt om at bekræfte din konto ved at klikke på linket i din e-mail. Når du klikker på linket, føres du til din kontos dashboard.

2. Vælg bot-typen

Du bliver nødt til at vælge mellem fire typer handelsbots, korte, enkle, sammensatte og sammensatte korte bots. En simpel handelsbot bruger kun et handelspar og er den nemmeste at konfigurere.

3. Opret forbindelse til Exchange

I dette trin bliver du nødt til at integrere 3Commas-platformen i dine børser. Du bliver bedt om at klikke på forbindelsesknappen og udfylde de relevante oplysninger, såsom din API, for at udveksle dine præferencer.

4. Smart handel

Derefter bliver du nødt til at oprette dit stoptab og tage profitfunktioner. Platformen administrerer din kryptoportefølje i realtid på tværs af flere børser. Smart handel-funktionen gør tingene lettere ved at låse dine overskud og holde dine tab på et minimum.

5. Automatiseret handel Bot

Hvis du har konti på en af ​​dem Binance eller Huobi, du kan tjene ekstra indkomst med den automatiserede trading bot-funktion. Du bliver nødt til at angive den procentdel af tab eller gevinster, du vil have din bot til at bruge. I dette afsnit kan du faktisk konfigurere mere avancerede funktioner, såsom efterfølgende stoptab og efterfølgende take profit.

3Kommasafgifter

3Commas ‘tjenester leveres med fire abonnementsplaner, som du kan vælge imellem. Planerne spænder fra nybegynder til virksomhedsniveau. Planerne har følgende priser og funktioner:

– Forret

Planen er prissat til $ 29 pr. Måned, og den har adgang til den smarte handelsterminal, ubegrænsede valutaintegrationer og fejl- og annulleringsmeddelelser. Det inkluderer ikke bots.

– Fremskreden

For $ 49 om måneden har den avancerede plan alle Starter-pakkefunktioner plus adgang til enkle bots, brugerdefinerede TradingView-signaler (proprietær handelsgrænseflade) samt en porteføljestyringsgrænseflade.

– Pro

Pro-abonnementet koster $ 99 hver måned, og det inkluderer alt i den avancerede plan plus enkle, sammensatte og Bitmex-bots. Den komplette porteføljestyringssoftware er også inkluderet samt adgang til brugerdefinerede TradingView-signaler.

– Virksomhed

Enterprise-planen leveres med alle bots og brugerdefinerede funktioner efter anmodning. Der er ingen pris for dette abonnement, da det er skræddersyet til hver klient, men det er sandsynligvis mere end $ 99.

Betalingsmuligheder

Du kan betale for dit abonnement ved hjælp af: Advcash, Crypto via CoinPayments og Yandex.Checkout. Andre accepterede betalingsmetoder er kreditkort, pengeoverførsel og endda kryptovalutaer.

Konklusion

Handelsbots er ret nylige tilføjelser til kryptomarkedet, men antallet af forhandlere, der bruger dem, stiger dag for dag. Uanset om du kan lide det eller ej, kræver det lidt hjælp fra bots at holde trit med markedet nu, så hold dig foran spillet med en innovativ trading bot som 3Commas.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me