ShapeShift Crypto Exchange Review: Nem, sikker og konkurrencedygtig

Hvad er ShapeShift?

ShapeShift er en kryptovaluta-udvekslingsplatform med hovedsæde i Schweiz, der er etableret i 2013 af Erik Voorhees og tilbyder krypto-til-krypto-handelsmuligheder.

Børsen er ideel til brugere af kryptovalutaer, der let vil skifte deres kryptokurrency med andre mønter. Selvom tjenesten muliggør let kryptohandel, har førstegangskøbere ikke lov til at købe kryptoer på ShapeShift med fiat-valuta.

ShapeShift tilbyder en yderst praktisk service, der ikke kræver, at brugeren tilmelder sig eller angiver en e-mail-adresse. Virksomheden har behandlet nogle problemer, da der var rapporter om utilfredse kunder, der enten har mistet deres aktiver eller er blevet opkrævet høje transaktionsgebyrer.

Funktioner

Platformens brugergrænseflade er let at navigere, da du bare skal indtaste den relevante krypto-adresse for at foretage en handel. Da Shapeshift-transaktioner udføres med det samme, opbevares kryptofondene ikke på en central udveksling, i stedet leveres de direkte til brugerne via børsens deponeringsadresse.

Shapeshift kan bruges overalt i verden, men det har visse grænser for sine transaktioner, selvom højere indskudsgrænser er tilladt på Shapeshift, hvis du udfylder instruktionerne præsenteret i ‘specifikt beløb’.

Selvom ShapeShift er tilgængelig globalt, i USA er handel på platformen blevet begrænset i nogle få stater på grund af lovgivningsmæssige love.

ShapeShift lader også brugere bruge sin API at udvikle brugerdefineret software, der kan få adgang til og bruge deres platform.

ShapeShift-sikkerhed

Selvom ShapeShift er en meget anvendt platform, har manglen på sikkerhed skabt bekymringer i samfundet. Når brugere får adgang til platformen, er der ingen sikkerhed i form af adgangskoder eller verifikationsprocedurer.

Mens der er en vis fordel, at børsen ikke har konti og hot wallets, så hackere ikke har noget at angribe, synes der at være masser af spørgsmål om, hvor pengene deponeres hos ShapeShift, især når en transaktion mislykkes.

Når indbetalingerne er foretaget på ShapeShift, skal du sætte al din tillid til deres sikkerhedsprotokol, da de vil have kontrol over dine midler. Denne type øjeblikkelig udveksling betyder, at der ikke er involveret noget offline-lager, kun hot-tegnebøger.

Tilbage i 2016 var ShapeShift offer for et hack, hvor et samlet beløb på $ 200K blev stjålet i løbet af en to-ugers periode. Efter hændelsen gik webstedet offline og genopbyggede dets sikkerhed.

Shapeshift CEO Erik Voorhees forsøgte at give en forklaring på, hvad der skete. Hacket blev tilskrevet en unavngiven medarbejder, der forsøgte at komme væk med midlerne i en Bitcoin-tegnebog. Den økonomiske skade var temmelig omfattende, selvom ShapeShift hævder, at ingen kundemidler gik tabt i angrebet.

Virksomheden købte for nylig KeepKey, en top hardware tegnebog kendt for sine forbedrede sikkerhedsfunktioner. Dette er et skridt fremad for udvekslingen med hensyn til privatlivs- og sikkerhedsstandarder.

Handelsgebyrer for ShapeShift

ShapeShift opkræver ikke gebyrer for sine handelstjenester. I stedet for tjener virksomheden fortjeneste ved at modtage møntens minearbejde, som brugerne skal betale, når de handler på deres platform.

Alle transaktioner kræver et minearbejde, der er etableret af blockchain-netværket. Børsen understøtter over 50 kryptokurver. Nedenfor er en liste over nogle af de vigtigste mønter og deres handelsgebyrer:

  • Bitcoin Cash (BCH) Minearbejde: 0,0002 BCH
  • Minearbejde for Bitcoin (BTC): 0,0025 BTC
  • Dogecoin (DOGE) Minearbejde: 2.0 DOGE
  • Ether Miner (ETH) -gebyr: 0,001 ETH
  • Ether Classic (ETC) Minearbejde: 0,01 ETC
  • Litecoin (LTC) Minearbejde: 0,001 LTC
  • Monero (XMR) Minearbejde: 0,02 XMR
  • Ripple (XRP) Minearbejde: 0,5 XRP
  • Zcash (ZEC) Minearbejde: 0,0001 ZEC

Ligesom fiat-valuta skal det tages i betragtning, at den valutakurs, der tilbydes, da ‘udvekslingen’ sandsynligvis vil have et margingebyr. Der er intet depositum og udbetalingsgebyr, og hvis tjenesten har optimale funktionsparametre, bør handel på platformen virke så let som at sende kryptokurrency fra en tegnebog til en anden.

Kunde support

Som mange børser er meningerne om kundesupport delte. Når tingene kører problemfrit, er der gode anmeldelser, og klagerne løses meget hurtigt. Så igen, når tingene ikke er så gode, kan virksomheden være meget vanskelig at nå frem til et svar. Dette kan være ret irriterende, især når dine penge er involveret.

ShapeShift

Der er ingen kontaktside på hjemmesiden, og der er ingen adresse eller telefonnummer.

Dom

ShapeShift er en attraktiv børs for dem, der hurtigt vil bytte deres kryptoer med andre digitale mønter. Dette kan være en fordel for dem, der let vil diversificere deres portefølje, men på den anden side er der nogle sikkerhedsmæssige bekymringer, og gebyrerne kan være på den dyrere side.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me