Wanchain Review: Introduktion til WAN

I dagens Wanchain-gennemgang analyserer vi hovedfunktionerne og fremtidige fremskridt for at se, om det er værd at investere i denne kryptokurrency.

Hvad er Wanchain?

Wanchain er en uafhængig distribueret hovedbog, der er designet til at levere kommunikation mellem forskellige blokkæder, hvad enten de er offentlige eller private. Platformen fungerer også som et distribueret banksystem, hvor parterne er i stand til at oprette deres egne digitale tokens og aktiver ved at opbygge et marked oven på Wanchain-infrastrukturen.

Platformen indeholder ikke kun kryptoverførselsfunktioner. Brugere er i stand til at opbygge en lang række økonomiske applikationer ved hjælp af smarte kontrakter, protokoller til beskyttelse af privatlivets fred og den indfødte Wancoin (WAN) token ud over andre ting.

Hvordan fungerer Wanchain?

Selvom Wanchain stammer fra en Ethereum-gaffel, fungerer projektet på en særskilt blockchain, og dets oprindelige token Wancoin (WAN) er ikke baseret på ERC20-protokollen. Platformen er baseret på kompleks infrastruktur bestående af mange dele:

Konsensusprotokol

Wanchain implementerer Proof of Stake (POS) konsensusprotokollen for at etablere en aftale mellem netværksdeltagere. Da andre blockchains udviklet på Wanchain ligner Wanchain, letter dette tværkædemekanismen, som giver øget interoperabilitet.

Transaktioner fungerer som dem på Ethereum, men forskellen er, at de har beskyttelse af privatlivets fred gennem implementeringen af ​​en ringsignaturordning. Ringsignaturer bruger elliptisk kurve-kryptografi og genererer en engangsadresse (OTA), der giver fuldstændig anonymitet til underskriveren af ​​en transaktion, samtidig med at det tillader verifikation af den specifikke afsenders signatur.

Integration på tværs af kæder

Kommunikationsprotokollen på tværs af kæder muliggør dataoverførsel mellem andre kæder og Wanchain. Kommunikationsprotokollen er baseret på tre moduler:

Registreringsmodul: Registrerer en transaktions oprindelseskæde sammen med det overførte aktiv

Transmissionsmodul til tværgående transaktioner: Sender anmodningen om transaktion på tværs af kæden til Wanchain, identificerer, om validatorknudepunktet returnerer succes eller ej, og håndterer den lovlige transaktion fra validatorknudepunktet til den eksterne kæde

Transaktionsstatus-forespørgselsmodul: Overvåger transaktionen og dens status

Kommunikationsprotokollen på tværs af kæder gør brug af smarte kontrakter for at lette aktivkonvertering til Wanchain og omvendt.

Smart kontrakttegnetransaktionsanonymitet

Wanchain blandt de første blockchains, der implementerer en privatlivsfunktion i sine smarte kontrakter. Ved at implementere ringesignaturer og engangsgenerering af adresser anonymiserer platformen transaktioner.

Derudover genererer Wanchain også en ny adresse for hver transaktion, som afværger ethvert forsøg på at spore transaktionsmønstre.

Låst kontooprettelsesordning

Wanchain anvender en Locked Account Generation Scheme for at sikre nøglenes og pengesikkerheden, når der er en end mere part involveret. Systemet er baseret på Shamirs Secret Sharing Scheme, som deler nøglen i dele og distribuerer dem til alle involverede parter.

Wancoin (WAN)

Wancoin (WAN) er det token, der driver Wanchain-platformen. Transaktioner kræver et bestemt WAN-beløb, og WAN-sikkerhedsindskud skal betales for krydskæde-verifikationsknudepunkter.

107,1 millioner tokens blev solgt under deres ICO, hvilket skaffede midler på over 120.000 ETH. De tokens, der sælges i ICO, repræsenterer 51% af udbuddet. ICO-midlerne blev fordelt af holdet i overensstemmelse hermed:

  • 60 procent: Forskning og udvikling
  • 10 procent: Fællesskabsudvikling
  • 10 procent: Marketing
  • 10 procent: Infrastruktur
  • 10 procent: Daglig drift

WAN er i øjeblikket prissat til $ 0,310378 USD med en nuværende cirkulerende forsyning på 106,152,493 WAN, der genererer en markedsværdi på $ 32.947.379 USD. Kryptoen rangerer 103 i henhold til dens markedsværdi.

Hvor kan man købe WAN

Der er ikke så mange børser, der understøtter WAN-handel. Følgende børser viser WAN-handelspar: Binance, Bitbns, Bitkub, Bitrue, DragonEX, Huobi Global, KuCoin. Mønten handles primært mod BTC og ETH, men der er også optioner mod XRP, BNB, INR og THB.

Binance er den børs, der har den højeste handelsvolumen pr. 24 timer og tegner sig for 53, 4% af al WAN-handelsvolumen.

Hvor skal WAN opbevares

WAN-mønter skal opbevares i den officielle Wanchain-tegnebog, der leveres af holdet. Tegnebogen er kompatibel med computere, der kører på Windows-, Mac- og Linux-operativsystemer. Tegnebogen understøtter i øjeblikket kun WAN og ETH, men senere tilføjer den flere kryptoer.

Køreplan og fremtidige fremskridt

Siden deres oprettelse i 2016 og lancering af en ICO året efter har projektet set mange målopnåelser. I begyndelsen af ​​2018 lancerede Wanchain sit mainnet, som indeholdt beskyttelse af privatlivets fred, Wan Wallet, Wancoin og Blockchain Explorer.

I juli 2018 blev Wanchain 2.0 frigivet. Denne frigivelse bragte interoperabilitet med Ethereum. Den følgende forventede udgivelse er version 3.0, som inkluderer interoperabilitet med Bitcoin. Derefter er 4.0-udgivelsen planlagt med privat kædeintegration.

Konklusion

Wanchain er et blockchain-projekt, der implementerer smart-kontrakter på tværs af kæder med privatliv for at tilbyde øget interoperabilitet blandt alle blockchains og giver brugerne mulighed for at handle anonymt. 

Fremhævet billede: Hacker Noon

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me