Decentraland Review: Introduktion til MANA

Decentraland gennemgang Kilde: medium.com/decentraland

Hvis du har en vane med at holde dig opdateret med de seneste begivenheder i kryptosfæren, og du har endda den mindste lidenskab for spil generelt, har du måske hørt om Decentraland, en unik VR-platform bygget oven på Ethereum blockchain.

I vores guide introducerer vi dig til Decentraland; vi vil diskutere, hvad det er, hvordan det fungerer, vi vil tale om platformens token (MANA-token) og endda give nogle oplysninger om, hvordan man køber, gemmer og administrerer MANA.

Hvad er Decentraland?

Som nævnt før, Decentraland er en unik, avanceret Ethereum-drevet virtual reality-platform, der understøtter udvikling og hosting af virtual reality-aktiver. Disse aktiver kan købes inden for rummet, og blockchain bruges til at bestemme deres virtuelle ejendom. I Decentraland kan du købe grunde og udvikle din egen “forretning”. Du kan bygge forskellige “attraktioner” på landet (for det meste applikationer) og tjene penge på dem.

Projektet er udtænkt af to blockchain-eksperter ved navn Ari Meilich og Esteban Ordano. Projektet kom i sin nuværende form, efter at de to succesfulde udviklere lancerede en blockchain-videostreamingsplatform kaldet Streamium, og senere med afslutningen af ​​bronzealderen.

Hvordan fungerer Decentraland?

På et praktisk niveau fungerer Decentraland ved at give dig mulighed for at interagere med LAND’er, de ikke-fungible digitale aktiver, som du kan købe i spillet. Platformen giver LAND-ejere mulighed for at oprette spil, applikationer, spiltjenester, kreative 3D-scener, informative sider, bogstaveligt talt alt hvad man kan tænke på.

Da antallet af LAND er begrænset, har hvert plot af LAND følgende foruddefinerede forhold: 33 fod med 33 fod. Hvad der er interessant er, at der ikke er nogen grænse for et LANDs højde. Forskellige LAND’er skaber distrikter, som kan betragtes som små samfund, der drejer et fælles tema. Da Decentraland har en stemmeafgivelse, kan alle stemme med hensyn til forskellige distriktsspørgsmål. Mængden af ​​jord man er i direkte overensstemmelse med vægten af ​​hans eller hendes stemme.

Platformen er drevet af MANA, dets officielle kryptokurrency-token. Det er et ERC-20-token, der kan bruges til at købe grunde til LAND såvel som til at købe andre Decentraland-baserede varer og tjenester.

Decentraland fungerer på en lignende måde som de fleste blockchain-projekter. Dens protokol har tre lag: konsensuslaget, jordindholdslaget og et realtidslag. Den første bruger smarte Ethereum-kontrakter til at spore og styre bevis for jordbesiddelse. Det andet lag bruger et decentraliseret distributionssystem til at gengive indholdet i den virtuelle verden. Det sidste og sidste lag er ansvarlig for at levere peer-to-peer-forbindelser, som brugerne kan interagere med hinanden.

Sådan køber, handler og opbevarer MANA?

I betragtning af at Decentraland stadig er et relativt nyt projekt, er dens tokens ikke så populære som nogle andre kryptomønter. Det bliver dog stadig nemmere at købe MANA.

En hurtig søgning på CoinMarketCap vil vise, at Decentralands token i øjeblikket er ranket 82. efter markedsværdi, hvilket er meget godt i betragtning af at det bruges til at købe råvarer og tjenester i verden.

Heldigvis er det ikke længere en vanskelig opgave at få fat på nogle MANA, da det understøttes af mest relevante krypto-udvekslinger. Populære navne inkluderer Binance, DragonEX, OKEx, Bittrex, Huobi Global, Bibox, Bitso og Coinbase Pro. En komplet liste over kryptobørser, der understøtter MANA, kan findes på CoinMarketCaps afsnittet Markets. Uventet er de mest populære handelspar MANA / BTC og MANA / ETH.

Processen adskiller sig fra udveksling til udveksling, men principperne gælder for de fleste af dem. Opret en konto på en bestemt børs, verificer den konto via e-mail, opsæt tofaktorautentificering, hvis den er tilgængelig, deponér penge på din konto, og køb derefter MANA.

Da MANA er et ERC-20-token, er det ikke et problem at gemme det, da der er mange gode tegnebogsmuligheder derude. Selvfølgelig, hvis sikkerhed er det, du leder efter, anbefales det stærkt at vælge en hardware-tegnebog. Du kan vælge alt fra Ledger Nano S til Trezor. En anden populær mulighed er MyEtherWallet, en web-tegnebog med en unik tilgang til sikkerhed.

Konklusion

Decentraland er uden tvivl et unikt projekt i kryptosfæren i øjeblikket, et der sandsynligvis vil bane vejen gennem en ny generation af AI-baserede spil, alternative livs dApp’er og 3D / VR-økosystemer. Det er en platform, der tillader enhver, hvad enten det er spillere eller pengedrevne iværksættere, at købe LAND og gøre hvad de vil med det.

Naturligvis har projektet stadig et stykke vej tilbage til modenhed, men potentialet er helt klart. MANA kan bruges til at kræve LAND på Decentraland-platformen, eller det bruges til at købe tokens, varer og tjenester.

Billedkilde: medium.com/decentraland

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me