Kraken BTC-udveksling begynder at acceptere Fiat-finansiering midt i industriens usikkerhed

For alle, der er i den digitale valutahandel og udvekslingsvirksomhed, skal disse tider føles virkelig underlige. På den ene side går BTC stærkt i sin værdi relateret til de traditionelle valutaer. På grund af dette vælger flere og flere mennesker at oprette deres digitale tegnebøger og købe bitcoin, så de kan få online varer og tjenester, spille BTC poker og andre spil, og grundlæggende gør hvad de vil med det.

På den anden side er BTC-udvekslinger enten under statslig kontrol, eller de kan være selvpåførende regler, der påvirker kunderne direkte. Denne tendens er især fremtrædende i Kina, hvor en nylig regeringsbeslutning stort set stoppede indenlandsk BTC-handel. På grund af dette skal tiderne føle sig usikre, hvis ikke andet.

Men selv i denne type klima besluttede en digital valutaveksling at udvide deres oprindelige tilbud ved at tilføje bankoverførselsstøtte til amerikanske dollars, men også mange flere statsudstedte traditionelle valutaer. Den pågældende udveksling er Kraken, og yderligere detaljer ruller stadig ind, men nøglepunkterne viser, at dette vil være en stor begivenhed inden i BTC-samfundet.

En serviceopgradering

I en e-mail, som virksomheden sendte til sine kunder, er rækkevidden af ​​deres beslutning blevet præsenteret. I det væsentlige tilføjede børsen støtte til bankoverførsler og indskud, der inkluderer USD, Euro og de britiske pund.

For San Francisco-opstart, der er i færd med mindre end 7 år, starter denne opdatering af tjenesterne praktisk talt med det samme sammen med, at tilbagetrækningsmuligheden begynder at fungere den 24. april. Med andre ord fungerer de funktioner, de har implementeret, praktisk taget fra første øjeblik, hvilket ikke er en lille bedrift for udvekslingen.

Med dette vil Kraken-børsen blive fuldt integreret i de globale finansielle systemer, der anvender disse valutaer. Derudover kunne enhver, der besidder digitale valutaer som bitcoin, med deres tjenester have en problemfri mekanisme, der kan skifte deres midler enten i det digitale format eller fra det.

For mange i den digitale valuta og kryptokurrencyverden, der ikke er udviklere, er dette en af ​​de længe holdt ambitioner. Nu ser det ud til, at Kraken leverer den nøjagtige ting til hver enkelt af deres brugere.

Mærkelig timing

Mange analytikere undrer sig over, hvorfor Kraken-børsen valgte dette øjeblik til at gennemføre denne vigtige ændring i deres tilbud. For nylig erklærede Bitfinex, den største børs i verden, når det kommer til USD-volumen, at det ikke er i stand til at acceptere indgående bankoverførsler på grund af det faktum, at det oplever bankproblemer..

Dette firma, der er baseret på De Britiske Jomfruøer, var også tidligere involveret i en retssag i forbindelse med bankoverførsler i USD, der var udgående fra Bitfinex til sine kunder. Børsen trak imidlertid sin retssag tilbage kun en uge senere, hvilket for mange var et tydeligt tegn på, at deres juridiske repræsentanter opfattede dette som noget, de ikke kan vinde let..

Men det, der virkelig er foruroligende for så mange forhandlere, er det faktum, at Bitfinex ikke gav nogen detaljer eller specifikationer om disse bankproblemer. Nu, da bankoverførsler er stoppet, husker mange Mt. Gox meltdown og spekulerer på, om det samme alternativ måske kommer til bitcoin-markederne i den nærmeste fremtid.

I samme erklæring påpegede Bitfinex, at de samarbejder med bankerne for at finde en løsning, men dette forsikrede ikke mange mennesker. I stedet er nu alle øjne rettet mod udvekslingen, og hvad der kunne komme som en løsning på denne krise.

Kinesisk udvekslingsøkosystem

En yderligere faktor, der gør Krakens bevægelse så dristig, er det faktum, at Kinas børser er stadig i regulatorisk skærsilden, hvor deres status ikke er klar. Virksomhederne og meget af deres levende midler er under, hvad der kun kan beskrives som en lockdown. Bag det forsøger landets centralbank, People’s Bank of China, at nå til enighed med børserne om de faktorer for tilsyn og gennemsigtighed, der vil blive håndhævet.

Der er en markant fornemmelse i bitcoin-samfundet, at børserne mister denne kamp, ​​og at det eneste problem er, hvor dårlig PBoC vil beslutte at skubbe deres regulatorer ind i handelsaktiviteterne. Når dette sker, vil ringvirkningen genklare gennem det globale bitcoin-samfund.

Det kunne producere endnu flere bølger, hvis det finder sted nær en stor monetær begivenhed i Kina, som den serie af devalueringer, der fandt sted i 2015. Denne kombinerede effekt kunne ryste bitcoin-netværket på en større måde, og ingen kunne med sikkerhed sige, hvad der ville være slutresultaterne, bortset fra at gætte på, at de ikke ville være positive.

Dette er grunden til, at der er en række forskellige stemmer, der påpeger, at transaktioner i bitcoin-udvekslingsdomænet glider ud af normen. Denne afvigelse kunne let rette sig selv, men i øjeblikket ser det ud til at glide længere ud.

Problemet med den underliggende regulering

Der er en stærk fornemmelse af, at disse problemer alle er forbundet med problemet med regulering af bitcoin-udveksling. Som ofte når det kommer til handel, accepteres uventede ændringer med en kombination af frygt, panik og opportunistisk tænkning. Her tilføjer ikke de enkelte regeringers definerede reguleringsmåde kun brændstof til ilden.

Mens der i øjeblikket er en række forskellige typer handelsmarkeder, begyndende med Forex og går hele vejen til ørebeholdninger, alle er dækket af den ene eller den anden form for regulering. Disse regler er derefter bundet i et noget sammenhængende globalt system. Mens systemerne langt fra er perfekte, kommer de stadig med nogle forsikringer.

Nu har de i bitcoin-økosystemet en situation, hvor Kraken, en børs, udvider sine tjenester, mens en anden stor en lukker dem af mystiske grunde. Samtidig fortsætter prisen på BTC relateret til andre traditionelle valutaer stærkt. I denne type miljø er det ikke underligt, at bitcoin-ejere og -handlere er bekymrede – tilsyneladende går alting, og det er sjældent godt for opsætningen af ​​ethvert system, inklusive denne kryptokurrency..

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me