EU Blockchain-projekter og deres potentiale

Den økonomiske indvirkning af eksistensen af ​​EU, den største politiske og finansielle alliance i verden, er meget klar. I den moderne verden er Den Europæiske Union en af ​​de vigtigste faktorer for global vækst og udvikling. Samtidig giver karakteren af ​​dets medlemmer, som tilhører den udviklede nation på det gamle kontinent, den perfekte baggrund for den samme union til at være et knudepunkt for teknologisk fremskridt..

I virkeligheden er sandheden, at EU er lidt bagud efter steder som Nordamerika og Fjernøsten. I dag ses det ikke som en region, hvor den anvendte teknologi skubbes til sine grænser og videreudvikles. Der er mange steder i EU, der producerer meget højteknologiske løsninger, men disse er fokuseret på nicheindustrier, eller de finder sted i en bredere uddannelsesmæssig eller akademisk sammenhæng.

I modsætning til sine udviklede partnere i den vestlige verden har EU meget at indhente for at nå det tekniske avancement i de tidligere nævnte regioner. Blockchain-teknologi hører til den samme kategori, da det er meget forkert præsenteret i EU FinTech-kredse. Der er dog nogle nyheder, der tyder på en ændring i måder, hvorpå dette problem løses af Bruxelles.

Deling af firmainformation

EUs udøvende afdeling har for nylig afsløret, at den opretter et blockchain-baseret system, der er designet til at hjælpe brugerne med at få adgang til og dele oplysninger om domænet for de børsnoterede virksomheder, der opererer i blokken. Nyhederne viser, at dette stadig er et pilotprojekt, men som peger på, at EU generelt er interesseret i at udvikle blockchain-projekter rettet mod sine borgere.

Derudover er der en forbindelse mellem dette projekt og EUs såkaldte blockchain-observatorium. Dette er en voksende opsætning af EU, hvor tusinder af euro bruges ugentligt med det formål at skabe et system, der kan bruges til at observere og vurdere værdien af ​​individuelle blockchain-projekter og deres potentielle betydning for EU-borgere og institutioner.

Det tidligere nævnte projekt sigter mod at skabe mere gennemsigtighed i forretningsområdet, mens andre kan fungere anderledes. Men alle skal være relateret til EU’s offentlige sektor og den måde, hvorpå den leverer sine tjenester og information til blokkens borgere.

Eftersom det lyder som en god idé for enhver del af verden, der søger vækst og udvikling, bør det komme naturligt for EU. Historien om blokens handel med de digitale valutaer peger dog generelt mod et andet synspunkt.

Modvilje mod at acceptere digitale valutaer

EU har været en enhed, der aldrig har ydet nogen støtte til de eksisterende, ikke-nationale digitale valutaer. I stedet tilbød det en mur af forbrugerbeskyttelsessystemer, der bruges til at sikre, at deres borgere ikke bliver forkert på en eller anden måde af de samme digitale valutaer..

På grund af dette er der en følelse af, at EU ikke har nogen sympati for bitcoin-udviklingssamfundet eller nogen anden for den sags skyld. I stedet synes EU optaget af beskyttelsesforanstaltninger, der for det meste har været anset for for restriktive af udviklerne, især det nylige initiativ til at oprette en database over alle cryptocurrency-brugere på dets område.

Der er millioner af indehavere af digital valuta i EU, hvoraf mange bruger BTC for at få adgang til online casinoer, invester bitcoin, køb ting online eller gør noget andet inden for rækkevidden af ​​potentielle anvendelser, de restriktive foranstaltninger vil påvirke dem alle. Samtidig er det rettet mod kernen i, hvad digitale valutaer tilbyder deres brugere – et niveau af identitetsbeskyttelse og anonymitet, hvilket er det, der synes at være uforeneligt med EU-retssystemet.

Digital valuta bro for langt

Alt dette viser, at EU ikke er villig til at forsøge at finde en juridisk ramme for digitale valutaer. Spørgsmålet har intet at gøre med dets kapacitet til teknisk at understøtte disse ændringer, idet midlerne skubbet ind i blockchain-initiativet viser, hvor meget praktisk og økonomisk støtte der er til blockchain-applikationer, som EU finder relevant..

I stedet mangler der politisk vilje til at forsøge at finde en vej til accept af digital valuta i blokens befolkning. Denne tilgang kan være fyldt med sikkerhedsproblemer, men hindrer blokens fremtidige udvikling, især ved at markere nogle af dens funktioner (anonymitet), der er uforenelige med dens love.

For nylig viste Japan, at selv de mest udviklede lande kan finde en metode til at holde deres forbrugerbeskyttelseslove og stadig lovligt arbejde med digitale valutaer (i dette tilfælde bitcoin). EU kan prøve at gå den samme rute, men for øjeblikket er der ikke nok pres eller potentiale for, at lovgiverne kan gøre dette, hvorfor digitale valutaer stadig er en bro for langt.

Blockchain-chancen

Fra og med nu ser anvendelsen af ​​blockchain i regeringsprojektet ud til at forblive den ønskede tilgang fra EU. Disse har helt klart meget at tilbyde ethvert land, ikke kun EU, men den uensartede karakter af den samme proces burde være bekymrende for enhver, der ønsker at se blokken forbedre sine chancer for fremtidig økonomisk vækst.

USA er et godt eksempel på, hvordan forretning kunne drives, når det kommer til digitale valutaer og blockchain. I stedet for at have en samlet tilgang til regulering af både digitale valutaer og udvikling af disse blockchain-initiativer, tager USA en mørk tilgang. Det er klart, at der på statsniveau er meget autonomi relateret til dets problem, mens den centrale føderale regering investerer meget i blockchain-forskning.

På denne måde lukkes eller åbnes dørene til de eksisterende digitale valutaer ikke helt; dette hæmmer dog ikke den måde, hvorpå andre applikationer udvikles. Naturligvis er USA ikke EU på mange niveauer, men den samme udefinerede tilgang kan tjene de europæiske ledere meget godt – i stedet for at undgå digitale valutaer, før noget kan bestemmes fuldt ud om dem, skal de have en chance. Da deres individuelle opsætning og funktionalitet bliver klarere, bør de regulerende kommissioner reagere, men med en chance for at gøre, hvad Japan gjorde, og anerkende en eller flere digitale valutaer som levedygtige økonomiske midler i blokken.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me