Ripple – En ny kryptovaluta, der viser en stærk vækstpotentiale

Verden af ​​kryptokurver kan ofte fejlagtigt opfattes som et domæne beboet af bitcoin og en håndfuld andre digitale valutaer, ledet af andenpladsen til den største markedsværdi, ethereum. Det samme gælder endnu mere for traditionelle medier og den måde, de præsenterer historier, der stammer fra dette felt.

Sandheden er dog, at der er snesevis af digitale valutaer, som alle prøver deres bedste for at udvide de understøttende blockchain-netværk til et stigende antal brugere. Mens bitcoin bruges til at købe tjenester og varer, få lån eller endda at besøge online casinoer og væddemål med BTC, det er stadig kun den største enhed i en meget forskelligartet spilleregler.

På grund af dette har andre kryptokurver ofte en tendens til at blive ubemærket af offentligheden eller endda nichemedier, der er dedikeret til den samme FinTech. En af de meget lovende blockchains, der for nylig langsomt har hævet sit potentiale, er krusning. Takket være en nyhed har den en chance for at klatre i en lille periode til den undvigende tredjeplads i området for digital valuta.

Dette gælder ikke kun prisen på sin mønt, men også den overordnede stabilitet og anvendelighed af dens grundlæggende blockchain-opsætning. Her er grundene til, at krusning snart kan blive en meget mere relevant valuta i FinTech-domænet.

Ripples koncept

Ripple repræsenterer noget, der kaldes RTGS, som står for realtids bruttoafviklingssystem. Dette gør ripple til et pengeoverførsels- og valutavekslingsnetværk, der drives af ripple-protokollen, som bruger et distribueret netværk, der bruges til al slags transaktionsvalidering.

Ripple blev lanceret i 2012, og dets vigtigste mission var og er stadig at give et sikkert middel til globale finansielle transaktioner, der sker øjeblikkeligt og praktisk uden gebyrer. Ripple-protokollen og dens mønter, kaldet XRPs, kan bruges til at overføre en værdi af enhver art, der spænder fra fiat-valutaer, råvarer, kryptokurver, men også ting som mobile minutter eller hyppige flyer miles.

I det væsentlige, ligesom andre digitale valutaer, anvender det et system til at verificere transaktioner inde i et delt P2P-netværk, der derefter anvendes til at udveksle enhver værdi i dets let bevægelige mønter. Men i modsætning til for eksempel bitcoin, som kæmper for få anerkendelse i forskellige nationer over hele verden, XRP ser ud til at have fundet en rundkørsel til steder, der kan fremskynde brugen og vedtagelsen.

Alibaba-forbindelsen

For nylig begyndte et rygte at cirkulere, at Alibaba, den asiatiske gigant inden for online detailhandel, snart vil have en krusningsvalideringsnode i gang. Umiddelbart mistænkte mange, at dette var blockchains indgangssted på det kinesiske marked.

Ripple gjorde sit bedste for at forsøge at svare på disse rygter og give et svar, der er både bekræftende og negativt. Dens repræsentanter nægtede enhver Alibaba-forbindelse, men sagde, at de planlægger at bryde ind på det store kinesiske marked. Dette overraskede naturligvis ikke nogen.

Ethvert kryptovaluta-venture forsøger enten aktivt at nå det kinesiske marked eller at oprette et system, der i sidste ende giver dem mulighed for at gøre dette. Kina er massivt i størrelse og fungerer ved hjælp af et højt niveau af digital tilstedeværelse og også online-forbindelse.

På samme tid giver det også god mening for Alibaba at holde sig stille om nodeopsætningen, idet han ved, at dette vil øge prisen på individuelle tokens, før en enhed havde et fingerpeg om, hvordan man får den samme proces til at svinge deres vej. Som mange observatører og analytikere bemærkede, ville denne type partnerskab også være i alles interesse, og her er grundene til det.

Ting, der skal opnås

Ripple, der har en opstart, rejste næsten $ 100 millioner med det formål at forstyrre det nuværende valg for de samme finansielle transaktioner, Swift, Alibaba er et godt mål. Efterhånden som Kinas skub ind på stierne for global handel vokser, vokser dets behov også for at finde stabile kilder til grænseoverskridende betalinger, der ikke belastes af kapitalstyring, regulering og høje omkostninger.

I øjeblikket er Kinas e-handel næsten en femtedel af den samlede udenrigshandel, og dette kræver kun flere og flere hurtige og billige veje, gennem hvilke valuta kan strømme. Ripple ville passe meget ind, når det kommer til disse krav, men at finde et sted i økosystemet i Kinas domænebanker ville være meget hårdere.

Derfor ville en alliance med en af ​​landets internetgiganter være en hurtig måde, som inkluderer meget mindre potentielle hindringer og lovgivningsmæssige problemer. Samtidig er Alibaba et firma, der fremmer globale ambitioner og en næsten umættelig appetit på alle former for vækst.

Det samme gælder ikke kun brugen af ​​blockchain som betalingsmiddel, men også anvendelse af dets andre anvendelser inde i det enorme firma. Som mange tidligere uddrag af information viser, er virksomheden allerede dybt engageret i at forsøge at finde ud af, hvordan blockchain kan hjælpe det med at udvikle sig yderligere.

I denne henseende kan virksomhedens Ant Finance-program være den ideelle kortsigtede partner for krusning, hvis rygterne virkelig er sande. Som en koalition kunne virksomhederne kombinere deres potentialer til at videreudvikle Alipay, der i øjeblikket dominerer landets 5,5 billioner mobile betalingsfelt..

Væksten af ​​krusning

Mens alt dette er fascinerende set fra det økonomiske perspektiv med vækst og udvikling af individuelle ventures, spekulerer de fleste investorer på, hvilken effekt dette vil have på XRP-prisen. I øjeblikket producerede rygterne en prisstigning på 40%, hvilket kun kan forklares som medvinds investeringsmoment.

Men da XRP i øjeblikket handler på omkring $ 0,3, har den meget mere plads til prisvækst, hvis og når Alibaba-nyhederne bekræftes eller nægtes. På dette tidspunkt ser det ud til, at mange bare satser på det samme rygte, men ikke har nogen konkrete fakta til at bekræfte denne arbejdshypotese.

Men hvis handlen afsløres, vil XRP gå gennem taget. På samme tid, hvis det ikke er, er der tydeligt meget potentiale i krusning, så dets kryptokurrency kan faktisk være en stor investeringsmulighed..

Kilde: CoinDesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me