Evaluering af antallet af kryptovalutaer i det globale blockchain-domæne

Stigningen i digital valuta er blevet bredt anerkendt i de sidste par år på globalt plan. Med den stadigt stigende markedsdækning for individuelle kryptovalutaer og de stadig nye, hvor ICO’er bryder rekord efter rekord, det samme økosystem viser tydeligt intet tegn på afmatning i væksten. Faktisk synes selv den bredere brugerbase for bitcoin og nogle andre større netværk at stige støt, hvorfor flere og flere mennesker bruger BTC for at få adgang til online casinoer, tage lån og gøre mange andre ting med det.

Faktisk argumenterer mange for, at denne fase kun er begyndelsen på et endnu større skub mod hundreder, hvis ikke tusinder af digitale valutaer, der vises i de kommende årtier. Samtidig har økosystemet hidtil ikke kasseret ældre kryptovalutaer i nogen væsentlig form. Mens der er nogle netværk, der stoppede med at fungere, lykkedes det ikke nogen af ​​de, der kom ud af jorden i første omgang.

For alle andre er det eneste problem deres markedsværdi – disse kan være enorme, som for bitcoin og ethereum, eller virkelig små for mange andre. Men selv for de mindre altcoins er der mange eksempler, hvor en digital valuta hurtigt og noget uventet startede.

Alt dette er meget gavnligt for alle, der beskæftiger sig med markederne for digital valuta, men på samme tid er nogle åbent spørgsmålstegn ved, om denne mangfoldighed af netværk virkelig er god for den fremtidige udvikling. Derudover, på et mindre niveau, hvad er styrken af ​​individuelle digitale valutaer relateret til resten af ​​gruppen? Med andre ord, i dette forskelligartede økosystem, hvordan kan en digital valuta vurderes på baggrund af hele spillereglerne? Nogle mener, at der er en løsning på dette problem.

Huobi-analyse

Huobi er en kryptokursudveksling baseret i Beijing, der for nylig besluttede at forsøge at kvantificere de blockchain-baserede valutaer ved hjælp af en række faktorer. Mekanismen til denne beregning blev opkaldt SMARTChain, og den skete ved hjælp af industriudviklere og akademikere. Det er beregnet til at blive brugt som en guide, som globale investorer kan anvende, når de ønsker at lære mere om en eller flere kryptovalutaer. I stedet for blot at bruge historien om netværksydelse i det monetære domæne blev SMARTChain lavet til at bruge en videnskabelig måde at evaluere platformen på.

Lige nu er systemet i sin beta-fase, og Huobi-udviklerne planlægger at give det månedlige opdateringer for yderligere at øge dets funktionalitet. En anden stærk dragt af projektet kommer fra Tsinghua University. Som et af de mest prestigefyldte universiteter i landet havde den samme institution sin School of Finance til at oprette den matematiske model, der blev brugt til evalueringen..

Da den var færdig, anvendte modellen fem forskellige variabler til beregningen. Disse inkluderer relevansen af ​​blockchain-applikationer i det virkelige liv, medieopmærksomhed og dens offentlige opfattelse, handelsvolumen, risikoen for inflation og troværdighed og endelig dets grundlæggende teknologiske design og alle dets relevante funktioner. Når dette, når systemet var operationelt, blev listen over de 20 bedste digitale valutaer produceret ved hjælp af en kombination af evalueringen af ​​disse faktorer. De tre øverste steder hører til bitcoin, ethereum og interessant nok litecoin som det tredjeplacerede netværk. Ripple rangerede fjerde, efterfulgt af Ethereum classic.

Huobi mener, at dette værktøj kan levere en meget markant og værdifuld service til sine brugere, især dem, der leder efter en langsigtet investering. Men da den samme platform lige er lanceret, vil den kommende periode blive brugt til yderligere at opgradere sin beregningskapacitet og den måde, dataene indsamles på. Værktøjets fulde anvendelighed vil først fremgå, når denne beta-periode er gået.

Et bredt hav af muligheder

Huobi-analyse berørte selve essensen af ​​debatten, der blev vurderet til antallet af digitale valutaer, og det er her, eller selv om antallet af netværk bliver et problem for investorerne. Så længe det komplekse og mangfoldige tilbud ikke kommer med en øjeblikkelig ulempe i handelsarenaen, vil der ikke være pres på at ændre opsætningen.

Lige nu er investorer kun optaget af at finde en digital valuta, der kan bruges til at skabe fortjeneste enten ved pump og dump eller gennem nogle andre handelsmekanismer. Fra nu af er der ingen tegn på, at de nye digitalvalutaer producerer problemer for de handlende, bortset fra potentielt at trække priserne på andre kryptovalutaer. Men dette sker kun i ringe grad, så det giver ikke erhvervsdrivende nogen hovedpine.

Potentielle problemer der kommer

I øjeblikket er det klart, at de handlende og investorer kan anvende ting som Huobi-platformen og andre muligheder for at skabe hoveder og haler for en bestemt kryptokurrency mod hele økosystemet. Efterhånden som disse går, vil disse evalueringsmekanismer sandsynligvis kun blive bedre. Imidlertid ligger faren for alle hos de almindelige brugere.

Det er ikke svært at forestille sig en fremtid, hvor nye digitale valutaer hele tiden beskærer, men at nogle af dem er fuldstændig falske og kun sigter mod at svindle folk på kort sigt og derefter forsvinde. Selv i dag forbliver ordninger som OneCoin tvivlsomt lovlige eller autentiske, men de kommende år kan se, at mange flere af disse kommer rundt.

Hvis dette sker, og et stort antal mennesker bliver snydt, bliver tilbageslag politisk, hvilket igen vil omfatte et stærkt reguleringsskub. I dette skub kan hele det juridiske økosystem af digitale valutaer også komme til skade. WannaCry er et perfekt eksempel på offentlighedens vilje til at forbinde ting som denne ransomware og betalingsmidler, der ikke har noget at gøre med dens skabere eller deres hensigt.

Noget meget lignende ville forekomme med kryptokurverne, hvis et stort antal ugyldige netværk tager folks penge og forsvinder. Dette er grunden til, at det digitale valutadomæne skal gøre et godt stykke arbejde med intern politistyring og ikke være tøvende med at påpege ulovlige ordninger eller dem, der kan være ondsindede. I det andet tilfælde kan det brede hav af digitale valutaer blive et drukningssted for mange af dem.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me