Fidelity øger Crypto Mining-indsatsen ved at hakke 100%

Crypto minedrift blev bare lidt mere centraliseret. Forvaltningsselskab for milliarder dollars Fidelity International fordobler sin andel i krypto-mineselskabet Hut 8, efter at mineselskabet accepterede et tilbud midt om natten den 23. juni 2020 om at øge investeringsselskabets andel i minedriften til mere end 10%.

Flytningen konsoliderer yderligere kryptomining generelt, da det meste af processen nu håndteres af meget få virksomheder.

Hvad betyder dette for Bitcoin Mining?

Alle kan oprette forbindelse til Bitcoin-netværket og starte minedrift med kryptokurrency. I det mindste var det tilfældet i 2009, da blockchain blev lanceret, og det krævede meget lidt computerkraft for at løse kryptografiske gåder og få kredit for at gøre det i Bitcoin-betalinger..

Hurtigt frem til i dag. Det tager meget mere magt at udvinde Bitcoin, så størstedelen af ​​Bitcoin-transaktioner, der er valideret på blockchain, valideres af større mineselskaber, der kan levere den krævede hashkraft til at løse mere komplekse gåder og få disse Bitcoin-betalinger. Uanset omfanget af kryptomining kan de enkelte brugere stadig købe ind. Så hvorfor er det en dårlig ting for minedrift at konsolidere den måde, Fidelity International langsomt gør?

Det er dårligt, fordi decentrale netværk som Bitcoin skal nå konsensus om at validere transaktioner sammen som en måde at holde alle ærlige og holde ondsindede aktører væk fra blockchain. Hvis færre og færre virksomheder er ansvarlige for at eje disse kryptomininger, hviler denne beslutningskraft ikke længere i manges hænder. Det hviler i de få hænder. Det er farligt, fordi det effektivt skaber en atmosfære af centralisering inden for et netværk, der formodes at være decentraliseret og demokratisk. Det skal være tilgængeligt for alle.

Hvordan kan denne konsolidering være en god ting?

Der er i øjeblikket 17 forskellige minepuljer ansvarlig for størstedelen af ​​hashkraften, der bruges til at løse transaktioner på Bitcoin-netværket. Det faktum, at Fidelity International køber en større andel i Hut8, ændrer ikke fundamentalt antallet af minedrift, der styrer netværket. Desuden er det en indikation af større institutionelle investeringer, der finder sted i kryptovalutaverdenen, hvilket faktisk betyder at investere i prisstigningen af ​​Bitcoin, et batterispil på lang sigt.

Derfor kan denne konsolidering være en god ting. Uanset hvordan Bitcoins levering bliver opslugt over tid, vil virkeligheden knaphed altid skabe mere værdi på et givet marked. Så både spillere og investorer kan føle sig fri til at investere og forvente at vinde i det lange løb. Dette er især tilfældet med Bitcoins pris, der i øjeblikket bevæger sig sidelæns i løbet af den sidste eller to måneder. Større bevægelser, der påvirker blockchain på en positiv måde, sker stadig, men markedet er i vippetilstand lige nu.

Spil på Bitcoin Mining Pools

At satse på den langsigtede succes for Bitcoin-minedrift kan meget vel være risikoen værd. Der er mange virksomheder, der vil tilbyde andele af minedriftspuljer til individuelle brugere. Ingen grund til at køre en milliard dollar investeringsfond eller folkemusik over millioner af dollars som en privat investor for at blive involveret.

Sammenlignet med at faktisk gå ind på et spilwebsted og forsøge at fordoble dine penge, er det meget sikrere at spille på en minedrift for at give dig overskud over tid. Når det er sagt, er det sandsynligvis ikke så spændende som at placere et væddemål, og du vil ikke fordoble dine penge om 24 timer.

Flere detaljer om Fidelity International Deal

Her er nogle af højdepunkterne i aftalen mellem Fidelity International og Hut 8:

  • Fidelity International er et datterselskab, der ejes af Fidelity-investeringer.
  • Hut 8 fungerer som et canadisk ejet firma.
  • Aftalen er en del af en finansieringsrunde på $ 8,3 millioner, der er igangsat af Hut 8. Fidelity International er ansvarlig for cirka 75% af denne investering.
  • Hut 8’s aktiekurs åbnede på $ 3,35 i april 2018 på Toronto Stock Exchange og var kun værd $ 0,50 pr. Aktie ved starten af ​​koronaviruspandemisk markedskrasj i 2020.
  • Fidelity har mulighed for at købe fælles aktier for $ 1,80 hver, hvilket indikerer, at virksomheden er bullish på kryptomining, fordi aktier i Hut 8 i øjeblikket er noteret til omkring $, 80 hver på dette tidspunkt..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me