Bitcoin-bevægelse hjælper Cryptocoin-vækst i USA

På trods af at der er en stor befolkning af Bitcoin-brugere, holder USA tilsyneladende fast på sin idé om at negere Bitcoins vækst i regionen. Dette er desværre tydeligt gennem de almindelige mediers konsekvente skildring af kryptovalutaen som et ‘lyssky’ element i samfundet.

For eksempel blev Bitcoin et velkendt emne blandt gennemsnitlige forbrugere i landet efter konstant at være tilknyttet demoraliserende nyheder som Silk Road-retssagen og Mt. Gox-skandale.

Bortset fra at opleve sporadisk negativ omtale, hindres Bitcoins vækst også af de amerikanske myndigheder.

Efter bortgangen af ​​New Yorks BitLicense har en stor procentdel af Bitcoin-opererende virksomheder og startups, der er bosiddende i staten, stoppet deres aktiviteter og flyttet deres kontorer for godt, hvilket afspejler den rolle, som BitLicense i markedssucces til Bitcoin startups.

I betragtning af disse skadelige faktorer synes Bitcoins kæmpechance for accept i USA at hænge ved en tråd, især hvis Bitcoin-markedet i New York vil tjene som grundlag. Denne kryptokurrency vil bestemt ikke trives, hvis dens jord fortsætter med at oversvømme den med domme uden overvejelse.

Bitcoin marked i USA

Heldigvis gør Bitcoin-dedikerede virksomheder som Genesis Mining nu deres respektive bestræbelser for at redde Bitcoin fra at synke dybere ned i den dybe afgrund. Cloud hashing-selskabet formulerede et excentrisk og iørefaldende Bitcoin bevidsthedsbevægelse det ville måske ændre Bitcoins ugunstige omdømme blandt konventionelle tilskuere.

Hashtag for en sag

For at gøre sin fortalervirksomhed til en succes har Genesis Mining integreret et velkendt symbol i sin kampagne for at fange opmærksomheden fra det ortodokse marked.

Med tagline ‘#ExploreBitcoin’ har cloud mining-selskabet spredt adskillige plakater, reklametavler og skilte, der viser forskellige oplysninger, salgsargumenter og fordele ved at bruge Bitcoin.

Et eksempel på hvilket sælger Bitcoins evne til at foretage pengeoverførsler:

#UdforskeBitcoin

DET SKAL IKKE KOSTE PENGE FOR AT SEND PENGE.

Send penge gratis med Bitcoin. Når som helst hvor som helst

 Ifølge Genesis Mining CEO Marco Streng er denne bevægelse ikke til fordel for hans firma, men er til at berige Bitcoin-status, der er bosat i mainstreams bevidsthed.

Han foreslog også, at kryptokurrency i stedet for at afkræfte ugunstig kritik fra Bitcoin, må dele indsatsen for at skubbe Bitcoin til større højder:

”Vi ved at træde ud og gøre denne kampagne vil generere kritik fra samfundet, og det er fint. Vi tager det. Men i stedet for at bruge din tid på at tale om os, hvorfor ikke lægge en indsats for at øge bevidstheden om Bitcoin? Samfundet kæmper konstant og kritiserer hinanden. Hvorfor ikke bruge al den energi på at hjælpe med at skubbe Bitcoin fremad? ”

#ExploreBitcoin-bevægelsen deles gennem forskellige bymiljøer og forbliver aktive i de kommende måneder. Hvis denne kampagne bliver en succes, er det muligt for Bitcoin at vinde mere terræn i USAs jord.

Adoption af Bitcoin

Bitcoin-bevægelser påvirker væksten i brancheafdelinger, herunder Bitcoin-spil

De største modtagere af Bitcoin-bevidsthedskampagner som #ExploreBitcoin vil give et moraliserende løft i alle afdelinger i Bitcoin-økosystemet, inklusive Bitcoin-spilindustrien.

Selvom USA besidder en streng protokol med hensyn til online spil, kan Bitcoin-spil stadig trives, hvis Bitcoin-forbrugere er fuldt ud klar over designet af kryptokurrency. Når alt kommer til alt, hvis Bitcoin opererer frit i landet, Bitcoin casino og væddemålssider vil helt sikkert drage fordel af den strøm.

Hvis dette uden tvivl vil ske, vil Bitcoin-forbrugere med base i USA være i stand til at anvende deres kryptokurrency ansvarligt, hvilket til sidst vil oversvømme Bitcoin med positive noter, der vil ændre synspunkter fra landets myndigheder.

Ikke desto mindre er enhver kampagne ligesom Bitcoin-bevidsthed gennem sport og andre spilaktiviteter er til stor hjælp for enhver kryptovaluta, kan det være Bitcoin eller altcoins. Hvis samfundet åbent accepterer denne innovation, vil disse negative konnotationer længe blive glemt.

I mellemtiden er en anden sjov og forfriskende måde at udforske Bitcoin-brug og dens potentiale på det almindelige marked igennem CoinFestUK 2016.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me