Diversificer din portefølje med den AI-drevne platform – WorldMarkets!

Verdensmarkeder, en førende handelsplatform, fører branchen med en AI-centreret investeret platform. Med en unik funktion ved navn “Trader-driven Artificial Intelligence Managed” kombinerer den både avanceret AI-teknologi og ekspertanalytiker.

I de sidste par årtier har teknologisk fremskridt revolutioneret den måde, vi lever og gør forretninger på. Tænk på de livberigende smarte teknologier, der gør livet hjemme i vores lykke. Dagens superhurtige internet har gjort livet bedre, mens kunstig intelligens (AI) har haft indflydelse på næsten alle brancher.

AIs indvirkning på handel har forbedret den finansielle industris pålidelighed og effektivitet. Det har lettet investeringsterrenget for både erfarne og kommende investorer. Som et resultat vedtager flere og flere mæglerfirmaer, herunder verdensmarkeder, teknologien til at udføre alle deres markedstransaktioner.  

Verdensmarkedsoversigt

Verdensmarkeder, en førende handelsplatform, fører branchen med en AI-centreret investeret platform. Det har en unik funktion ved navn “Trader-driven Artificial Intelligence Managed” -handelskonti, der kombinerer både avanceret AI-teknologi og ekspertanalytiker.

 Denne blanding af menneskelig og maskineffektivitet har sikret, at platformen giver et positivt afkast af investeringer uanset markedsforholdene. 

Hvordan begynder du at handle på World Market AI Managed-konti?

På trods af kompleksiteten bag AI-teknologien giver platformen en ret let at navigere platform, der ikke kræver nogen forudgående ekspertise. Her er en guide til oprettelse af konto;

 • Når du er kommet til hjemmesiden, skal du klikke på loginsknappen i øverste højre hjørne.

Underskriv det digitale aftaledokument, der giver platformen adgang til din kontos kun handelsfunktion.

 • Indbetal penge til din konto via de forskellige tilgængelige globale betalingsudbydere.
 • Aktivér din konto, og vent i 24 timer for at starte handel

Hvor meget koster det dig?

Bortset fra de innovative teknologiske funktioner, som verdensmarkederne har implementeret for at sikre, at investorer ikke mister deres investering, tilbyder platformen den mest konkurrencedygtige prisstruktur. For det første opkræver flertallet af administrerede kontotjenesteudbydere 30% og derover. Her er hvad du betaler på verdensmarkederne;

 • 20% præstationsgebyr for standardkonti og 1% årligt administrationsgebyr. (du forbliver med 80% fortjeneste)
 • 10% præstationsgebyr for Gold premier-konti og 0,5% årligt administrationsgebyr (du forbliver med 90% af nettoresultatet.

Tilfælde af misbrug af kontoadministration har gjort klienter skeptiske over for at investere i sådanne tjenester. Worldmarkets.com har forskellige funktioner, der sikrer, at investorernes midler er intakte.

 • Ingen forudgående gebyrer på nogen verdensmarkedskonti
 • Der opkræves ingen gebyrer for rabatter eller rabatter på spreads
 • Platformen fungerer på et højt vandmærke; konti er kun underlagt nettofortjenesteomkostninger

Verdensmarkeds AI-kontosikkerhed

Hver investors første bekymring er sikkerheden ved deres investering, før de overvejer afkastet. Verdensmarkeder har integreret de mest avancerede risikostyringsprocedurer, der risikoanalyser inden udførelsen af ​​hver transaktion.

For at tilføje til dette bruger platformen 2-faktor-godkendelse og kryptering af militær kvalitet, der styrker investorernes konti fra enhver uautoriseret adgang.

Da platformen besidder store mængder investorer, overføres de alle til forskellige banker og Tier-1 likviditetsudbydere for at sikre, at der er et ekstra lag af sikkerhed på alle fronter.. 

Og bekymre dig ikke om, at en intern person kan manipulere med din kontos handelsoperationer. Verdensmarkedsmedlemmer har adgang til “kun handel” -funktionen. Dette betyder, at du er den eneste med nøglerne til at trække ud og andre følsomme kontofunktioner.

Flere tjenester, der tilbydes på verdensmarkedsplatformen

 Før verdensmarkederne har udvidet deres tjenester til også at omfatte AI Managed Trading Accounts-tjenester, har de været i drift siden 2003 som en ædelmetalforhandler. De har siden inkluderet andre online handelsmuligheder såsom aktier, forex, råvarer, indekser og kryptokurver.

En ting, der vil fange din opmærksomhed tidligt, er at verdensmarkederne fungerer som introduktioner for de fleste af deres produkter snarere end de primære mæglere selv. Deres partnerfirmaer inkluderer Bitmex, UFX og HYCM, som alle har været i drift i mere end 3 årtier, en faktor der øger tillidsniveauet for verdensmarkederne som brand. Nogle af de funktioner, der gør denne platform populær, inkluderer;

 • Handelsplatform
 • Eksotiske metaller
 • Tilknyttet program

Handelsplatform

Platformen giver handlende mulighed for at vælge mellem flere handelsplatforme.

 • Internt MGL Copy Trader (til handel med AI-administrerede konti)
 • MetaTrader 4 & MetaTrader 5 (egenhandelskonti og kryptokurrencyhandelskonto)

Dette er de mest avancerede handelsplatforme, der i øjeblikket er i brug i dag. De er hver især kompatible med enhver webbrowser, Mac og Windows-enhed. Du behøver ikke sidde fast på din bærbare computer for at udføre nogle handler. Du har let adgang til din handelskonto via mobiltelefon. Du skal kun installere en handelsapplikation, der er tilgængelig i App Store eller Google Play.

Eksotiske metaller

Mange handlende anerkender verdensmarkeder som en eksotisk metalforhandlerplatform, hovedsageligt guld og sølv. Platformen giver dog handlende sikker adgang til andre metalmarkeder, der giver dem mulighed for at identificere nye muligheder og diversificere deres portefølje. Sådanne metaller indbefatter;

 • Platin
 • Palladium
 • Ruthenium
 • Iridium

Tilknyttede programmer

Hvis du har venner, kan du invitere over platformen til handel, World Market vil generøst belønne dig. For hver vellykket henvisning modtager du 50% af alle gebyrer, der opkræves fra de nye brugertransaktioner. Her er kickeren, men hvis du formår at omfatte 10 vellykkede henvisninger, tjener du 1 ounce Suisse Gold Bar. 

Kunde support

Platformen kan prale af et robust kundesupportteam, der er tilgængeligt døgnet rundt hele året rundt. Klienter kan nå ud via e-mail, billetformular eller telefon. Bemærk, at platformen er tilgængelig i 43 lande over hele verden, og at de har telefonnumre for hvert land.

Fordele

 • Høje diversificeringsniveauer, der giver investorer gearing
 • Understøtter forskellige betalingsmuligheder 
 • En brancheleder inden for handel med bullioner
 • Partnere med topfinansielle finansielle virksomheder som Barchat, HYCM, Trading View, DX. Exchange og BitMix 
 • Firmaet har flere priser og udmærkelser fra verdens bedste finansielle agenturer

Ulemper

 • AI-handel har endnu ingen app eller Android-mobilapp tilgængelig
 • Understøtter ikke kreditkortudbetalinger eller -indbetalinger
 • Ingen demo-konti tilgængelige 

Konklusion

Verdensmarkeder har etableret sig som en troværdig mægler i branchen. Siden lanceringen i 2003 har virksomheden adskilt sig fra konkurrenter med sine overlegne tjenester i al sin markedshandel. Den nylige optagelse af IA-administrerede konti og automatiserede handelssystemer er en game-changer.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me