Coin24: Handel og bytt 50+ kryptovalutaer øjeblikkeligt uden registrering på kryptobørs

Handel med mere end 50 par kryptokurrency problemfrit, billigt og uden lange registreringsprocesser på en øjeblikkelig krypto-swap-platform.

I løbet af de sidste par måneder har kryptokurrencyfeltet set en stigning i nye investorer i marken – både institutionel og detailhandel – når vi går ind i Bitcoins tredje halvering. Efterhånden som feltet vokser, øger centraliserede børser overholdelsesforanstaltninger, og Know-Your-Customer beskriver platforme, der skræmmer nogle af de brugere, der har brug for at handle anonymt..

Desuden behøver nogle kunder kun foretage hurtige krypto-udvekslinger uden behov for at gennemgå den kedelige proces med registrering på centraliserede børser. Coin24-app er en kryptobørs, der tilbyder sådanne brugere en platform til at handle ‘anonymt’, øjeblikkeligt og sikkert uden at opgive en e-mail-adresse eller oprette en konto på tværs af flere centraliserede kryptobørser som Binance, OKEx, Bitfinex og Kraken.

Det centraliserede udvekslingsdilemma

I løbet af de sidste par år har kryptomarkedet været stærkt fokuseret som et differentieringsaktiver på investorens porteføljer. Ved lanceringen af ​​Bitcoin for et årti siden blev formålet med krypto sat til at give brugerne frihed på deres aktiver over centraliseret myndighed eller institutioner. Dette har dog ændret sig for nylig, da centraliserede børser fokuserer på overholdelse af lovgivningen, der slår formålet med kryptokurver.

Coin24 tillader dog hurtig og øjeblikkelig udveksling af disse kryptokurver, hvilket giver brugeren brugervenlighed og brugervenlighed. Brugere ønsker disse hurtige og øjeblikkelige funktioner, der tilbydes på børser, men uden ansvaret for at opgive deres detaljer til den centraliserede børs. Her kommer Coin 24-appen ind – for at løse det centraliserede børsdilemma.

Som nævnt før vil Coin 24 give brugerne mulighed for at nyde begge sider af handelen på en sikker, privat og ikke-frihedsberøvende børs. Ikke desto mindre sigter platformen på at tillade over 50 kryptopar at handle på platformen.

I de følgende afsnit fokuserer vi på oversigten over Coin24-appen, de forskellige typer kryptopar, der skal handles, understøttede børser, q og hvordan man bruger den øjeblikkelige krypto-swap-platform.

Introduktion til Coin24 app

Hvad er Coin24 app?

Coin24 er en øjeblikkelig kryptovaluta-swap-platform, der samler priser fra de bedste børser, giver de bedste handelspriser og forbinder forhandlere til at bytte disse kryptokurver problemfrit. Webstedet giver dig også mulighed for at sammenligne gebyrerne på andre børser for at få den bedste pris og spore, hvordan din ordre udføres i realtid. Det har hidtil over 45.000 kryptopar på sin platform.

Mønter understøttet på udvekslingen?

Bytteplatformen handler over 50 kryptovalutaer på platformen inklusive store cap-kryptoer som Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Bitcoin Cash (BCH) og Binance Coin (BNB); mellemstore mønter inklusive Monero (XMR), Chainlink (LINK), Dash (DASH) og Tron (TRX); og endnu mindre cap-mønter som Ziliqa (ZIL), Polymath (POLY), Qtum (QTUM).

Stabile mønter inklusive Tether (USDT), USD Coin (USDC) og True USD (TUSD) tilbydes også på børsen.

Udvekslinger understøttet på Coin24

Platformen understøtter enhver tegnebog fra børser, der handler med 50+ kryptokurver accepteret på platformen.

Sådan bruges Coin 24 app

Når du har åbnet din konto på Coin 24, er det disse trin du kan følge for at lave bytte kryptokurver på platformen:

 1. Vælg det kryptopar, du vil bytte f.eks. Bitcoin og Litecoin-par (BTC / LTC).
 2. Indtast mængden af ​​BTC eller LTC, du vil udveksle;
 3. Kontroller valutakursen på de angivne faner (vist ovenfor), og indtast den modtagende tegnebogsadresse, hvis den er tilfreds. Dette er den adresse, hvor BTC krediteres.
 4. Børsen tilbyder også en gendannelsespungeadresse, hvor mønterne sendes, hvis de mislykkedes på den første adresse. Indtast refusionsadressen for at gendanne din LTC tilbage. Husk at sende mønter til forkerte tegnebogadresser ikke refunderes.
 5. Bekræft adresserne.
 6. Klik på “Start transaktion”;
 7. En ETH-indbetalingsadresse og QR-kode genereres af Coin24. Klik på start transaktion.
 8. Send din LTC fra din tegnebog;
 9. Vent på, at overførslen er gennemført. Enkel!

Hvorfor Coin24 app?

 • Let at bruge

Opret let din konto, og vælg den foretrukne krypto, du vil handle, deponere, indtast din modtagelsesadresse (sørg for, at du kontrar) og send øjeblikkeligt dine penge.

 • Enkel brugergrænseflade

Coin 24-udveksling tilbyder en meget forenklet grænseflade, som alle kan bruge, uanset om det er en kryptoekspert eller en ny investor i marken. Platformen fjerner det komplekse handelsgrænseflade, der er ansat på de fleste børser, der tilbyder en forenklet platform med et enkelt klik til at bytte krypto.

 • Lave handelsgebyrer

Coin 24 opkræver også relativt lave gebyrer på kryptoswappen, idet der anvendes et gebyr på 0% – 0,49% for hver handel, der foretages på platformen. Satsen ændres afhængigt af typen af ​​krypto-swap og gebyrer, der opkræves af de respektive centraliserede børser i swappen.

 • Hurtig og sikker

Den ikke-frihedsberøvende udveksling sikrer, at den ikke gemmer nogen af ​​brugernes midler, der forhindrer et enormt tab af midler, hvis de hackes. Dette sikrer også, at swap hurtigt gennemføres på platformen.

 • 24-timers kundesupport

Coin24-teamet sikrer også kundernes forespørgsler og problemer på platformen hurtigt løses med et 24-timers supportteam. Holdet giver hurtig, nøjagtig support til alle understøttede kryptokurrencyudvekslinger og -transaktioner.

Coin24 tilknyttet program

Udvekslingen tilbyder også brugere et tilknyttet program til yderligere brugere, der er inviteret på platformen. Platformen tilbyder 100% af den samlede provision til brugerne. Udbetalingerne udføres dagligt fra 15:00 til 20:00 (UTC + 11:00).

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

 1. Kan satserne ændre sig under transaktionen?

I modsætning til almindelige penge er kryptokurrencypriser meget volatile, så satsen kan svinge. Det kan ske, at den altcoin-valutakurs, som du ser før transaktionen, er forskellig (høj eller lav), efter at transaktionen er afsluttet.

 1. Har Coin24 et maksimalt beløb at bytte?

Nej. Børsen giver mulighed for at bytte beløb, men brugerne skal først dække omkostningerne ved transaktionen, så hvis beløbet er for lille, er det muligvis ikke gennemført. Desuden tilbyder nogle børser begrænsninger for det beløb, du kan trække. Dette er ikke et problem fra Coin24, men de specifikke børser.

 1. Hvad er Blockchen?

Coin24s Blockchen er en Bitcoin blockchain-opdagelsesrejsende, der giver brugerne mulighed for at søge efter enhver transaktion og tegnebog på Bitcoin.

Kontakt mønt 24

For mere information om Coin24-appen, og hvordan du kan få maksimale fordele ved det tilknyttede program, du kan kontakte [e-mail beskyttet] eller ring dem på +82 070-4647-3033. Du kan også nå dem på sociale medier Facebook og Twitter.

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me