Udveksling, der giver dig mulighed for at handle kryptovaluta til nul handelsgebyrer: Phemex

En af de hurtigste børser, der har kapacitet til at håndtere 300.000 transaktioner pr. Sekund, med ordrespons på mindre end 1 millisekund.

Phemex er en relativt ung kryptokursudveksling, der søger at forstyrre valutamarkedet med nul-gebyrhandel baseret på medlemskaber. Det blev grundlagt i 2019 og registreret som et selskab i Singapore, der opererer under De Britiske Jomfruøers jurisdiktion. Udvekslingen ledes af 8 tidligere ansatte i Morgan Stanley, med Jack Tao som deres administrerende direktør.

Siden da har Phemex oplevet enorm vækst. Ifølge Alexa er Phemex vokset til at blive et af de 40.000 mest besøgte websteder verden over. CoinMarketCap rangerer det som den sjette største børs for evige BTC / USD-kontrakter. I spothandel registrerer Phemex i øjeblikket en daglig handelsvolumen på knap 300 millioner dollars på seks markeder.

Fordele ved handel med kryptokurrency på Phemex

  • Sjette største børs for BTC-Futures
  • Nul-gebyr spothandel for premium-brugere
  • Negativt producentgebyr på futureskontrakter
  • Velkomst- og henvisningsbonusser

Ulemper ved handel med kryptokurrency på Phemex

  • Ikke reguleret og begrænset for nogle jurisdiktioner
  • Tilbagetrækningsbegrænsninger for ikke-premium-brugere
  • Spothandel kræver premium-medlemskab

Medlemskabsniveauer

I stedet for at opkræve handelsgebyrer søger Phemex at generere indtægter gennem salg af medlemspakker. Til dette formål tilbyder de tre forskellige medlemsniveauer. Det gratis standardmedlemskab giver adgang til Futures-handelsplatformen. Udbetalinger behandles kun tre gange om dagen med en daglig tilbagetrækningsgrænse på 2 BTC.

Prisen for premium-medlemspakker varierer fra $ 9,99 for et 30-dages medlemskab til et årligt medlemskab for $ 69,99. Premium-medlemskab giver adgang til spotmarkederne med nul procent handelsgebyrer og fjerner tilbagetrækningsgrænsen. Præmieudbetalinger behandles på timebasis.

Derudover kan premium-medlemmer give et 30-dages prøvemedlemskab til deres venner. Trial-medlemskaber tilbyder de samme funktioner som premium-medlemskabet, kun uden betingede ordrer på spotmarkeder og med nogle tilbagetrækningsbegrænsninger. 

Tegnebøger og spotmarkeder

Phemex brugere har adgang til syv depotbøger (BTC, ETH, XRP, LINK og USDT). Disse omfatter de 4 spot-handelspar, som alle afregnes i USDT. Af sikkerhedshensyn har Phemex implementeret et hierarkisk deterministisk Cold Wallet-system, der tildeler depositumadresser til alle brugere og opbevarer pengene i en multisignatur kold tegnebog. 

Derivatmarkeder

Ud over spotbørsen lister Phemex op vedvarende kontrakter for seks kryptokurver (BTC, ETH, XRP, LINK, XTZ og LTC) og en anden evig kontrakt for guld. Altcoin og guldkontrakter er noteret og afregnet i USD, mens Bitcoin-kontrakten afvikles i BTC. BTC og guld futures kan handles med en gearing på op til 100x, mens alle andre kontrakter har en maksimal gearing på 20x.

Alle spot- og derivatmarkeder kan handles på et simuleret testnet, der giver brugerne mulighed for at teste deres handelsstrategier, inden de anvender dem med rigtige penge..

Velkomstbonus og henvisningsprogram

Phemex tilbyder tre niveauer af velkomstbonuser. Det første niveau på $ 2 krediteres øjeblikkeligt efter kontoaktivering. Brugere, der følger Phemex på Twitter og retweet deres fastgjorte Tweet, modtager yderligere $ 10. Endelig finansierer deres Phemex-konto med enten 0,2 BTC eller $ 1500 netbrugere en ekstra velkomstbonus på $ 60.  

Påvirkere kan tjene en provision på 50% fra alle brugere, der tilmelder sig ved hjælp af deres henvisningskode via det eksklusive Phemex All-Star-program. Derudover modtager de en provision på 10% til henvisning af andre All-Star-deltagere. Brugere, der ikke deltager i All-Star-programmet, kan optjene andre henvisningsbonuser, såsom gratis premium-medlemskab.

Sikkerhed

Alle Phemex-softwaresystemer er hostet i AWS Cloud ved hjælp af firewalls og hvidlister til at adskille forskellige handelssystemer for at minimere risikoen og mindske skaden fra potentielle sikkerhedsbrud.. 

Brugerkonti er beskyttet af tofaktorautentificering til alle kritiske operationer. Derudover bruger Phemex bogføring med dobbelt post på bankniveau for at forhindre tredjeparts manipulation af poster og til at opdage overtrædelser. 

Brugerfonde opbevares i kolde tegnebøger, hvilket minimerer den potentielle skade fra hacks. Alle udbetalinger kontrolleres for ondsindede aktiviteter, inden de godkendes. Phemex-handelsmotorer giver mulighed for hurtig og fejlfri afvikling af handler. Phemex driver en flersproget 24/7 kundesupport.

Gebyrstruktur

Tilbagekøbsgebyrer fra tegnebøger er rimelige og generelt i samme rækkevidde som andre børser. For eksempel opkræver Phemex 0,0005 BTC for Bitcoin-udbetalinger eller 1 USDT for Tether-udbetalinger. Udbetalinger fra USD- eller BTC-handelskonti er gratis. 

Takstgebyret på Futures-platformen er 0,075% for alle markeder. Phemex tilskynder brugere, der leverer likviditet til deres ordrebøger med et negativt producentgebyr på -0,025%. 

For spotmarkederne er alle transaktioner, der gennemføres via Phemex-webstedet eller mobilappen, gratis. For automatiserede forhandlere er der en mulighed for API-baseret handel med et gebyr på 0,1%. 

Til sammenligning opkræver Binance et basisgebyr på 0,1% for spottransaktioner. Dette betyder, at handlende med et årligt volumen på mere end $ 70.000 kan finde et billigere alternativ i Phemex. Også markedsproducenter og forhandlere, der foretrækker begrænsede ordrer fremfor markedsordrer, kan drage fordel af det negative producentgebyr.

Er Phemex en sikker udveksling at bruge?

Da Phemex er en af ​​de yngste højt profilerede kryptokurrencyudvekslinger, har de endnu ikke stået tidstesten. Ikke desto mindre drives Phemex af et team af højfrekvente professionelle inden for handelsteknologi med flere års erfaring som Morgan Stanley-ledere.. 

Deres håndskrift og erfaring med udvikling og cybersikkerhed er tydeligt genkendelig i deres sikkerhedskoncepter. Brugerfonde opbevares generelt i kolde tegnebøger med 2FA og yderligere sikkerhedskontrol ved tilbagetrækning. 

Et negativt punkt er manglen på klar regulering. Som sådan er de tjenester, der leveres af Phemex, begrænset i nogle jurisdiktioner, herunder USA. Brugere rådes til at konsultere vilkårene for brug for at kontrollere, om de er berettigede til at handle på børsen, og om børsen er reguleret i deres hjemland.

Phemex Review Bedømmelse

Phemex er en relativt ny kryptokursudveksling, som dog har vist enorm vækst i det forløbne år. Børsen lover høj likviditet og gearing på op til 100 gange på Bitcoin og guld futures. 

Gebyrstrukturen og premium-medlemskab gør Phemex til et interessant alternativ, især for spothandlere med store mængder og grænseordrehandlere. 

Vigtigste højdepunkter

  • Phemex er den hurtigst voksende kryptokurrency futures og spot exchange i 2020.
  • I stedet for at stole på handelsgebyrer tilbyder Phemex nul-gebyr spothandel for premium-medlemmer.
  • Evige kontrakter kan handles med op til 100x og altcoins med op til 20x gearing. 

Ansvarsfraskrivelse Det præsenterede indhold kan omfatte forfatterens personlige mening og er underlagt markedsforhold. Lav din markedsundersøgelse, før du investerer i kryptokurver. Forfatteren eller publikationen har ikke noget ansvar for dit personlige økonomiske tab.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me